زیر نویس ساپورت میکنه ، چند صفحه قبلی تاپیک رو بخون..... اما کدوم فرمت رو نمیدنم ! SRT که هستنقل قول:
زیر نویس ساپورت میکنه ، چند صفحه قبلی تاپیک رو بخون..... اما کدوم فرمت رو نمیدنم ! SRT که هستنقل قول:
نقل قول:
دوستانی که این گوشی رو دارند یه تست بزنن زیر نویس فارسی رو ببینن ساپورت میکنه
با unicode و Ansi و... تست کنین Srt , smi هر دو
Video player: There are 2 nice features for the ones who love to watch videos. The first one is subtitle support. The video player can recognize SRT and SMI files. You will only need to give the video the same name as the subtitle file and you will see a option when you are playing the video to turn on the subtitles
لینک منبع :
کد:http://www.badaforums.net/bada-news/user-review-samsung-wave-by-miamra/
دوستان گلمنقل قول:
میدونم زیرنویس ساپورت میکنه
منظورم فارسی بود آخه 8910 هم زیرنویس میذاره اما رو فارسی مشکل داره
خواهش می کنم یه تست بزنین اگه دیدین برعکس مینویسه برین و Unicode ذخیره کنین فایل زیر نویس رو خیلی برای من مهمه
که فارسی داشته باشه تو زیرنویس یعنی فکر کنم واسه همه مهمه
در ضمن یه سایت خارجی نوشته بود FM Transmitter هم داره اگه اطلاعات تکمیلی دارین ممنون میشم راهنمایی کنین (منظورم توضیح درباره ترنسمیتر نیست می خوام بدونم داره یا نه)
من این گوشی چند روز پیش گرفتم.خیلی گوشی خوبی هست.
چندتا سوال دارم : مگه یو تیوب فیل ter نیست پس چرا میاد ولی یه سری دیگه نمیان؟:18:!!!؟؟؟؟؟؟؟
وقتی میریم تو اسفالت5 یه علامت gameloft هست وقتی میزنم روش یه سری بازی دیگه واسه دانلود نشون میده مثل sandstorm:modern combat ولی وقتی میزنم رو ایکونش ارور میده. چرا؟
من الان فارسی رو تست کردم چینی نشون داد!نقل قول:
ترنسمیتر هم نداره.
Modern Combat و H.A.W.K هنوز ریلیز نشدن. در ثانی، اینا رایگان نیستند و (فعلا) دانلود نرم افزار و بازی با خود گوشی فقط برای نرم افزار های رایگانه. تو آپدیت های بعدی امکان خرید هم اضافه می شه.نقل قول:
من این گوشی چند روز پیش گرفتم.خیلی گوشی خوبی هست.
چندتا سوال دارم : مگه یو تیوب فیل ter نیست پس چرا میاد ولی یه سری دیگه نمیان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!؟؟؟؟؟؟؟
وقتی میریم تو اسفالت5 یه علامت gameloft هست وقتی میزنم روش یه سری بازی دیگه واسه دانلود نشون میده مثل sandstorm:modern combat ولی وقتی میزنم رو ایکونش ارور میده. چرا؟
************************************************** ********************************
اون سایت ضاله ای که گفتید رو الان چک کردم، باز شد. آخرین باری که چک کرده بودم نشده بود! صداش رو در نیارید لطفا!
سلام رفقا.یه سوالی داشتم.الان بدون گارانتیش هم زبان فارسی داره یا فقط با گارانتی مایکروتل هست که زبان فاریس داره؟ یه سوال دیگه هم دارم.الان برنامه GPS که نقشه ایران رو داشته باشه اومده؟
با سلام
دوستان من سه تا سوال داشتم در مورد گوشی
1--- تو قسمت log تا چند روز اون تماسهایی که گرفته شده را نگهداری میکنه اگر تنظیمی داره بگید ؟؟؟
2--- وقتی با دوربینش عکس میگیرم صدای شاتر نمیاد دلیلش چیه بازم تنظیمی داره ؟؟؟؟
3--- چه جوری میتونم با gprs ایرانسل کانکت بشم ؟؟؟
یکی نیست به ما بگه چطوری میشه جی پی اس این گوشی رو فعال کرد؟
plz help me
سلام دوستان
نظر من درباره این گوشی بعد از 2 ساعت کار باهاش
صفحه نمایش خیره کننده و واقعا غیر قابل مقایسه با هر صفحه نمایشی که دیدم
تاچ بی نظیر مثلا بگم که 8910 تاچ خیلی خوبی داشت اما این اصلا با اون قابل مقایسه نیست
سرعت اینترنت هم بر خلاف اون کلاس 10 که دوستان میگفتند, مشکل ایجاد نمیکنه ما یه فایل 4 مگی رو تو حدود 10 دقیقه گرفتیم
این با همون ایرانسل بود کمتر از چند ثانیه ما آنلاین می شدیم
در مورد آفیس و پی دی اف بسیار سریع و قوی بود اما در مورد زیپ فایل مشکل داشت و نیاز به نرم افزار داره
صدای گوشی از لحاظ بلندی نمره ی خوب, رو به بسیار خوب رو میگیره
هندزفری خودش زیاد جالب نیست اما کیفیت داخلی گوشی بسیار خوب و افکت های بسیار جالبی داره و من نمره عالی بهش میدم
ما با هندزفری 8510 که باس بسیار بیشتری داره تست زدیم و من نمره عالی رو تو این زمینه بهش میدم
در مورد فیلم هر فیلمی که بهش دادیم خوند اما تو بعضی Mkv ها صدارو پشتیبانی نمیکرد و کمی افت فریم داشت
تنظیمات جالبی تو پلیر داشت از قبیل تنظیم رنگ ها و فیت کردن و ...
تقریبا همه جا جستجو در اختیار شماست و از لحاظ جستجو هر حرفی که چه در اول اسم فایل و در هر کجای دیگه باشه به راحتی
میشناسه برنامه های زیادی رو همزمان در حال اجرا گذاشتیم و با گوشی شروع به بازی آسفالت کردیم در حالی که داشتیم با
اینترنت دانلود می کردیم بدون نقص گوشی به کارش ادامه داد
بلوتوث بسیار سریع حتی با ورژن های پایین تر از خودش و خیلی جالب و خوب بود و نمره فوق عالی رو بهش میدم
روی هر فایلی که بخواهین کمی انگشت رو نگه میدارین و با میانبر امکانات در اختیار قرار داده میشه سیستم عامل از سیمبین و
ویندوز موبایل بسیار بسیار بهتره و بسیار روان و شناوره مثل این که واقعیت داره اون چیزی که میبینین و دارین کار میکنین
من حیرت زدم بیشتر از اونی که فکرش رو میکردم بود و باید بگم BRAVO SAMSUNG
در پایان تاچ و صفحه نمایش این گوشی باعث میشه اگر نقص های کوچکی داره اصلا به چشم نیاد
اگر سوالی دارین من در خدمتم چون تو همین دو ساعت چیزی که خواستم فهمیدم
به نظر من بادا با این شروع دنیا رو میتکونه تو نسخه های بعدی
در ضمن من گوشی رو به عنوان یه گوشی بدون مارک نقد کردم نه از دید این که سامسونگیم