مگه دوبی مکان زیارتی داره ؟؟نقل قول:
mc375 گرینه ی بهتری خواهد بود.
Printable View
مگه دوبی مکان زیارتی داره ؟؟نقل قول:
mc375 گرینه ی بهتری خواهد بود.
اره داره بچه ی بچه ی نتیجه ی نوه ی خاله ی عموی مالک اشتر :46:نقل قول:
375 خیلی گرون تره 374 هس ؟ 374 اخر نقهمیدیم چنده ولی فک کنم 1500 تا 530 باشه
دوستان اون مدل 373 که 15 اینچ هست و cpu اونi7 2.66 هست گرافیکش 512mb هست اما 372 گرافیکش 256 هست..اما هر 2 gt330 هستند..به نظر شما واسه یه لب تاپ تالبی 2 میلیون 256mb حافظه گرافیک کم نیست؟؟؟الان 1 میلیونیاش 1gb dedicated حافظه دارند...تو بازی های امروزی کم نمیاره؟؟؟
داداش محسن . تو هم ما رو گرفتی ها ؟ این مدل که گفتی 1700-800 در میاد رو که ما رفتیم الماس گفتن 2100 که ! آخه بی معرفت نگفتی من با این قیمت سکته 8 ریشتری میزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
MacBook Pro 15.4" MC371LL/A
شرمنده علی خان . منظورم mc118 بودنقل قول:
MacBook Air MC233 این مدل تهرون چنده ؟ و مشکل ندارم با نداشتن dvd rm و
چطوریه ؟ سرعتش کم نیست ؟
می شه adsl وصل کرد بهش ؟ جاشو انگار نداره
ویندوز 7 نصب کنم بهش فشار نمیاد ؟
این مدل 1800 قیمتش هست . سرعتش در حد خودش عالیه و نباید از کش عالی سی پی یوش به راحتی گذشت .نقل قول:
چرا نمیشه . ببین :نقل قول:
می شه adsl وصل کرد بهش ؟ جاشو انگار نداره
Networking/Wireless
LAN10Base-T/100Base-TX/1000Base-T Fast Ethernet (RJ-45)WLANApple AirPort Extreme 802.11 a/b/g/n Bluetooth 2.1 + EDR
خیر . به راحتی سون رو اجرا می کنه .نقل قول:
ویندوز 7 نصب کنم بهش فشار نمیاد ؟
پیشنهاد من MC234 هست که به مراتب قوی تره . قیمتش هم 2100 ه!
ببین دوست عزیز حافظه در کارت گرافیکی به اندازه ی چیپست مهم نیست . چون کارت گرافیک در صورت نیاز میتونه از رم دستگاه استفاده کنه .نقل قول:
در ضمن GTX330 هم گرافیک خیلی خوبی هست .
برای شما فقط گرافیک مهمه ؟؟ کدوم یکی از این لپ تاپهای که میگید 10 ساعت شارژ نگه میداره ؟؟نقل قول:
الان 1 میلیونیاش 1gb dedicated حافظه دارند...
شما کیفیت اپل رو با بقیه برندها یکی می دونی .
این موضوع فکر کنم براتون جالب باشه :
یکی از دوستانم تو همین فروم همیشه به همه وایو توصیه می کرد و خودش هم قوی ترین سری fw رو خریده . دیشب به من می گفت میتونم باطری مک بوک پرو رو بندازم رو سونی ؟؟؟:27:
بازی هایی که الان تو بازار هست رو اجرا میکنه ولی در مورد بازی های آینده نمی دونم:10:نقل قول:
تو بازی های امروزی کم نمیاره؟؟؟
نقل قول:
ای بابا ! اون روز میگی سی پی یو کور 2 نگیر و برو کور آی 5 و کور آی 7 بگیر . حالا این مدلی که میگی که کور 2 هست که . تو گفته بودی همین مدل های جدید که میاد میتونی با 170-800 بخری . آخرشم من اپلی نمیشم :2::41: لیست قیمتو از الماس پایتخت گرفتم برو خودت نیگا کن:18:
دوستان من یکو 500 600 جمع مردم
به نظرتون کدوم نوعشو بگیرم؟
خودم نظرم رو 374 هست!
راستی وقتی گرفتم موقع تحویل چیارو باید چک کنم؟
پلمپشو نحوه تست کردن و اینجور چیزا رو لطفا بگین!
بعد برنامه ها چه جوریه اوضاش ، بگم بریزه نریزه ؟؟
یکیتون میگه 10 تا برنامه کاربردیرو بگو بریزه یکی میگه اصلا نذار چیزی بریزه!!