سلام به همه
من میخواستم ویواز بخرم ولی چند ساعت قبل از خرید یکی از دوستان ویواز خریده بود و اومد پیشم و 1 ساعت باهاش کار کردم
حالا تجربیاتم رو از 1 ساعت کار با ابن گوشی در اختیارتون میزارم
حالا میرسیم به به مهمترین قسمت ماجرا
وقتی یک آهنگ با کیفیت رو روی گوشی ریختم و اون رو پخش کردم اخم روی لبم کاملا مشهود بود
واقعا ناراحت شدم
صدا بسیار بی کیفیت و ضعیف بود
شاید بگین که مثلا صدا برای من اصلا مهم نیست و اگه بخوام گوشی بخرم اصلا به صداش توجه نمیکنم
من هم مثل بعضی از شما همین عقیده رو داشتم ولی نظرم عوض شد
صدا اونقدر بی کیفیت بود و ضعیف که حتی اگه اهل اهنگ گوش دادن هم نباشید در بیرون از خونه اگه گوشیتون زنگ بخوره تقریبا غیر ممکن هست که صداش رو بشنوین و حتی اگه مثلا توی کوچه یک اهنگ رو با نهایت صدا پخش کنین نمیتونین صداش رو بشنوین که واقعا ناراحت کننده بود
حالا با خودم گفتم که عیبی نداره بزار ببینم هندزفری چه عملکردی داره
هندزفری خودش که بسیار بی کیفیت بود
تصمیم گرفتم نا امید نشم و با هندزفری n81 و n95 که شبیه به هم هست و کیفیت بسیار بالایی داره تست کنم
اهنگ بسیار با کیفیت inna به اسم love رو پخش کردم صدا رو تا اخر بلند کردم و هندزفری رو گذاشتم تو گوشم و نا امیدانه از گوشم در اوردم
تعجب میکنم که گوشی ای که بر مبنای مولتی مدیا بودن طراحی شده چرا اینقدر در این ضمینه ضعیف عمل کرده ؟
معمولا وقتی اسمی از سونی اریکسون میاد همه با ذهنیتی که قطعا صدا بلند خواهد بود مواجه میشن حتی در گوشی های ارزون قیمت سونی اریکسون هم اصلا با مشکل کمبود صدا و کیفیت مواجه نمیشدیم اما در ویواز دنیا جور دیگریست !!!
در کل باید بگم من بدلیل صدای بسیار ضعیف این گوشی تا پایه خرید این گوشی رفتم و منصرف شدم
گوشی بسیار عالی با کیفیت ساخت و طراحی بسیار خوبی هست اما صدا هم امتیاز کمی نیست که من نتونستم باهاش کنار بیام
موفق باشین