خیلی ممنون از پاسختون
پس اون جوابی هم کراش نوشته شده اشتباهه؟
یا اینکه فرض نویسنده حرکت بصورت مستقیم در روی ایره بوده؟ (که البته این یه کم عجیبه که بصورت مستقیم بخواد رو دایره بره)
دوستان دیگه نظری ندارن؟
خیلی ممنون از پاسختون
پس اون جوابی هم کراش نوشته شده اشتباهه؟
یا اینکه فرض نویسنده حرکت بصورت مستقیم در روی ایره بوده؟ (که البته این یه کم عجیبه که بصورت مستقیم بخواد رو دایره بره)
دوستان دیگه نظری ندارن؟
سلام بر همه.نقل قول:
به نظر من سوال غلط هست اما جوابش کاملا درسته. یعنی طبق فرض امکان نداره متحرکی روی دایره ای به این شعاع حرکت کنه و شتابش این بشه. اما برای محاسبه شتاب باید دقیقا به همین صورتی که طراح نوشته است حساب شود. کلا اکه r = 5 از صورت صوال حذف بشه صورت سوال درست میشه. (اگه بخوایم شعاع رو بده به دردسر می افتیم مثلا باید عدد پی رو باید رادیکال 8 و شعاع رو پنجاه رادیکال 2 بگیریم. یا اسنکه در صورت سوال سرعت ثابت برداشته بشه و بگه در ابتدای دایره و ربع چهارم سرعت 5 هست)
اما راه محاسبه شتاب متوسط همینه که طراح رفته اما چون اینجا سرعت ثابت هست باید شتاب متوسط با شتاب لحظه ای برابر بشه.(که نیست). پس خلاصه کلام طراح یک جایی سوتی داده :31: . اما اگر فرض کنیم شعاع رو نداده کاملا درست هست.
دوست عزیز تنها راه محاسبه شتاب متوسط، تغییرات سرعت بر زمان هست اما چیزی که باید توجه بشه که این تغییرات سرعت برداری هست که اینجا طراح رعایت کرده اند.حالا اگه متحرک روی خط راست حرکت کنه تغییرات سرعت برداری میشه جبری.نقل قول:
موفق باشید
در مورد نحوه ی محاسبه ی سرعت و شتاب متوسط و مفهوم این دو متوجه منظورتون هستم. منم منظورم اینه که طرف اول اومده گفته که سرعت ثابته ولی نیومده از روابط کلاسیک نیرو و شتاب مرکز گرا استفاده کنه چرا که با فرضیات خودش متناقض از آب در میمده. بنابراین اومده از یه جایی به بعد تو حل مساله، شعاع مسیر رو بی خیال شده و مساله رو طوری حل کرده که اصلا فرقی با اینکه این مساله او مسیر صاف اتفاق می افتاد نمیکنه.نقل قول:
به نظر من هم یا باید از اول نمیگفت که سرعت ثابته و یا اینکه اشاره ای به شعاع دایره نمیکرد.
موفق باشین.
89/9/24
سلام. خوبين؟؟؟
بچه ها 7 روز ديگه امتحان حساب 1 دارم و هيچ چيزي هم بلد نيستم و تا حالا هم نخوندم. اگه ميشه كمك كنين و بگين كه مبحث هاي اسان و نمره اور حساب 1 چيه كه داخل اين يه هفته بخونم و حداقل 5 رو بگيرم. چون مستمر بهم ميدن و حداقل يه 5 بگيرم قبولم. به نظرتون داخل اين يه هفته اگه بخونم ميتونم 5 رو بگيرم؟؟؟:31: اينم در نظر اشته باشين كه از حساب هيچي بلد نيستم.
اگه نهایی هست یک جزوه بنی هاشمی بگیر و سوال ها رو خوب بخون 100% نمره بالای 5 می گیرینقل قول:
اره نهاييه.نقل قول:
اين جزوه بني هاشمي فقط نمونه سواله؟؟ جزوه رو راحت گيرم مياد؟؟ حساب 2 چي؟؟ جزوه اونم خوبه؟؟
سوال های امتحان نهایی اکثر سال ها شباهت زیادی به یکدیگر دارند و سوال های تکراری هم بینشون زیاد هست به همین دلیل جزوه بنی هاشمی توصیه میشه که سوال های امتحان نهایی چند سال اخیر هست .نقل قول:
من خودم فیزیک پیش 2 رو سال قبل اینطوری پاس کردم در صورتی که درس رو غیر حضوری برداشته بودم و اصلا سر کلاس نمی رفتم.
اکثر کتاب فروشی ها جزوه رو دارن قیمتش هم زیر 1500 تومن هست.
جزوه بنی هاشمی رو فقط برای درس نهایی توصیه میکنم
با توجه به این که توی 10 ثانیه یک چهارم دایره رو طی میکنه پس سرعت باید پی دهم باشه نه 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه میشه این سه تا سوال تو عکسو برام حل کنید خیلی لازم دارم
چند روز دیگه امتحان نوبت اوله پس سریعتر حل کنید
سوال سوم رو هم خودم حل کردم اگه ممکنه فقط بهترین راه (یه راه کلی) برای حل اینجور مسائل رو بگید ممنون میشم
باتشکر
اول از همه زیر رادیکال باید مثبت باشه
ویرایش : ببخشید من یه لحظه A رو با a قاطی کردم آخرش a فقط کوچکتر از 4 ـه و بزرگتر از صفر نیست