راستی دوستان میتونید یه عکس از هدفون دوتکه ای که خریدید + محل خرید بذارید:10:
ممنون:40:
Printable View
راستی دوستان میتونید یه عکس از هدفون دوتکه ای که خریدید + محل خرید بذارید:10:
ممنون:40:
والا من هم فکر همینش را میکنم !نقل قول:
حتماً این پول خدماتی هست که قراره بدن نه این که قراره ندن !
ببینید من یک مثال میزنم :
من یک سال پیش یه دوربین عکاسی Canon گرفتم و با گارانتی معتبر . حدود 2 ماه پیش لنز دوربین عیب پیدا کرد من هم بردم و برام فرستادند تهران برای گارانتی در عرض 1 هفته دوربین را سالم تحویل گرفتم .
پس واضحه که اگر چننین خدماتی بدن صرف میکنه که 25 تومن اضافه بدم ولی 1 سال خیالم راحت باشه ! :27:
حالا کسی خبر داره مایکروتل واقعاً همچین گارانتی میده ؟؟ :23:
دوستان تاحالا كسي با اين گوشي به وايرلس وصل شده؟/سرعتش خوبه؟؟راحت كانكت شد؟سايت باز كرد؟سرعت دانلودش فرقي با كامپيوتر ميكرد يا كمتر بود؟خيلي كمتر؟
سلام
قاب برای این گوشی تو بازار هست؟ (خصوصا رنگ سفیدش) موبایل های Anycall تو ایران هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جواب بدید من میخوام برم بخرم:19:نقل قول:
الان فقط منتظر جوابم:5:
ممنون:11:
اني كال گوشي نيست, يك اپراتور تلفن همراه هست تو كره
اینم همیشه واسه من یه سوال بود
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
راستی کسی از دوستان اطلاع داره tvهای سامسونگ هم مثل lcdهای گوشیش کیفیت خوبی دارن یا برند های دیگه تو این زمینه موفق تر عمل کردند خواهشا بدون تعصب به برند یه جواب کوتاه بدید
جواب پست 833 ما رو كسي نميدونه؟؟
دوستان تاحالا كسي با اين گوشي به وايرلس وصل شده؟/سرعتش خوبه؟؟راحت كانكت شد؟سايت باز كرد؟سرعت دانلودش فرقي با كامپيوتر ميكرد يا كمتر بود؟خيلي كمتر؟
سلام.نقل قول:
گارانتی اصلی سامسونگ پارس مایکروتل هست و بله خدمات خوبی میده.(طبق گفته دوستانی که از گارانتیش استفاده کردن من استفاده نکردم.) من کلا" یک گوشی از سامسونگ داشتم Omnia و اونم بدون گارانتی خریده بودم آخه اونموقع گارانتی دارش نبود.:11:
دو کد جدید برای این گوشی پیدا کردم که در اختیار دوستان هم قرار می دهم:
1- کد اتصال سریع GPS به ماهواره: #1472365#*
2- کد مستر ریست گوشی (دقت کنید که این کد از شما هیچ تائیدی نمی خواهد و به محض وارد کردن آن کل حافظه داخلی گوشی و همه برنامه ها از بین رفته و گوشی ریست می گردد البته با هارد ریست تفاوت دارد): #3855*2767*
با تشکر