حدود 9 قسمت از سريالي كه مهران مديري ساخته ميگذره ولي هنوز هيچ گونه تكه كلامي چيزي از هيچ كدوم از بازيگرا گفته نشده اين يه معجزست!
Printable View
حدود 9 قسمت از سريالي كه مهران مديري ساخته ميگذره ولي هنوز هيچ گونه تكه كلامي چيزي از هيچ كدوم از بازيگرا گفته نشده اين يه معجزست!
میگم که من انتظار نداشتم دیگه یه سری تیکه خیلی تکرار بشه
این تیکه ی پدر سوخته ی اون یارو خیلی تکراری شده...به نظرم از همین اول نباید خیلی چیزا تکرار بشه که دیگه آدم حالش بد بشه از نیگا کردنش
من از همه ی چیز ها تو این سریال از گریمش خیلی بیشتر خوشم اومد...تمام بازیگرها تکراری هستن ولی من اولا کللی فکر کردم تا فهمیدم بعضی از اونا رو کجا دیدم
فقط یه تکیه کلام به وجود اومده اونم کیه کیه اون پیرمرده س.... خیلی باحال میگه.نقل قول:
برزو ارجمند هم خیلی باحال حرف میزنه:31:
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
مگه قرار نبود در نقش گیو ظاهر بشه؟نقل قول:
آقا فکر کنم این لهجه برزو ارجمند اراکی هستش................از اون مو گفتنش... کله گفتنش...و. تیکه حرفاش میشه فهمید ............... ولی دیالوگ هاش خیلی کمه که بشه به لهجش کامل پی برد.......البته با توجه به اراکی بودن مدیری و سابقه کاراش ........مخصوصا اون سریال جایزه بزرگ که رضاشفیعی جم کامل اراکی بود ( شلوار پارچه ای با کتونی .!!!!!!!!!!! آخرش بود.......) میشه فهمید که توی این سریال هم از تکه کلام های اراکی استاده کرده!!!!!!!!!!!!!!!
نه برزو ارجمند مشهدی حرف میزنه...اصلیتش هم مشدیه...
نقل قول:ولي خود كاراكتر اهل تهران درخونگاهه! مي خواسته فرانسوي ياد بگيره لهجش چرخيده! (فكر ميكنم مديري نمي خواست خودش رو با لهجه ي يه شهر خاص درگير كنه. تا بلاي در مسير زاينده رود سرش نياد)نقل قول:
ولی با همه اینا این لهجه برزو ارجمند خیلی باحاله.... نادر سلیمانی با چه لهجه ای حرف میزنه؟
فكر ميكنم مثل ارامنه حرف ميزنه.
یکی از دوستان میگفت با توجه به لباسی که تو تیتراژ تنشه احتمالا مهران مدیری نقش یه فرنگی رو بازی میکنه اما ملیتش هنوز معلوم نیست!!!!!!نقل قول:
هرچی گفتم الان پیداش میشه، دیدم نخیر! نمیاد!
باید ببینیم بلاخره کی و در چه نقشی پیداش میشه
(البته یه احتماله:31:)
ملیتش احتمالا یونانی هستشنقل قول: