VPC-F11HGX/Bنقل قول:
F11GGX/B
:11:
VPC-F11HGX/Bنقل قول:
F11GGX/B
:11:
آره... یادم اومد! یکی از مدل هاشو توی سایت کمان رایانه همون اوایل دیده بودم... :31:نقل قول:
تنها فرقش با مال من پردازنده اش هست. یادم میاد نوشته بود با توربو بوست تا بیش از 3 گیگاهرتز می رفت بالا!!! :18:
ولی خب... قیمتش یه نموره بالا بود! :دی ما به همینی که داریم خشنودیم. خدا هم خشنود باشه. خداییش خیلی خرکاره... :10:
دستت درست:11:
شاد و پیروز باشین :11:
نوروزتان هم پیروز :10:
" اطلاعیه "
بسته شدن تاپیک
علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .
با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
والا من از خودم نمیگمنقل قول:
اینو دقیقا از تو سایت سونی که اتفاقا برای سری F هم زده کپی کردم
VAIO Premium Display is a Full High Definition display. Premium displays allow you to enjoy the clarity and brilliance of a 1080p High Definition viewing experience wherever you take your F Series notebook. Whether you're viewing a Blu-ray Disc™ movie, gaming, viewing photos, or just plowing through your workload, Premium displays deliver an industry-leading viewing experience marked by super-crisp hi-def detail, richer colors and a brighter display.
مثل این که دو مدل داره
VAIO Display (1600x900) with NVIDIA® GeForce® 310M GPU
VAIO Premium Display (1920x1080) with NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU
که دومی 150 دلار گرونتره
درود بر دوستان
من یه لپ تاپ با صفحه نمایش مناسب برای فیلم نگاه کردن ، گرافیک یه مدل خوب از ATI داشته باشه ، سر عت سیستم مهمه خوب
باشه ، حافظه بالا داشته باشه ، با قیمته مناسب ، خروجی TV هم داشته باشه ، با CPU قوی
ممنون
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
من کلی سری F رو اون موقع که می خواست تازه وارد ایران بشه توی سایت کمان رایانه زیر و رو کردم؛ همچین چیزی ندیدم... اگه می دیدم خب پول بیشتری می دادم و این رو می گرفتم...
مطمئنی؟! اگه واقعا یه همچین چیزی باشه ارزش خریدن داره. البته یه چیزی هم بگم و اون هم اینه که در این رزولوشن نوشته ها زیادی ریز می شن و ممکنه چشم اذیت بشه رفیق...
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان هم پیروز :11:
نمیدونم. شاید اینا رو سونی جدیدا میزنه . شاید هم از قبل بوده . چون من تا حالا دنبال همچین موردی نبودم خبر دقیقی ندارم . اساتید بهتر میتونن نظر بدن در این مورد.:46:نقل قول:
ولی من کلا فکر میکنم اگر آدم پول برای Blu-ray میده حتما باید full HD هم داشته باشه . این دوتا درکنار هم ارزش و قابلیتهای خودشونو نشون میدن:10:
میخوام تاپ لپ بگیرم!
Corei 7 و رم بالا + خروجی قوی صدا
هیچ مارکی تفاوت نمیکنه، خوش دست باشه و خوشجیل موشجیل
یاری بفرمائید.
اگر در مورد سری Z هم چیزی میدونید بگید که اگه لازمه صبر کنیم
نقل قول:
سری Z در این محدوده قیمت قرار نداره و سری جدید حداقل 2200 قیمت خواهد داشت (مدل پایه)
با توجه به نیاز های شما از سری DV6 بخرید ، بهتر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
F11GGX فقط از لحاظ CPU کمی با F11DGX و F11CGX تفاوت داره. ولی 300 تومن گرونتره.
به نظر شما می ارزه؟ یا این اختلاف قیمت دلیل دیگه ای داره؟F11 GGX: Cpu: I 7- (1.7 to 3.06) , HDD: 500 (7200rpm), Price: 1,700,000F11 DGX: Cpu: I 7- (1.6 to 2.8) , HDD: 500, Price: 1,340,000F11 CGX: Cpu: I 7- (1.6 to 2.8), HDD: 320GB(7200rpm), Price: 1,340,000
در ضمن کسی این مدلا رو خریده. اینام مثل F111 و ... صدای اضافی دارن؟