بقیه رو نمیدونم ولی من هنوز با 160 میگیرم.:8:نقل قول:
Printable View
بقیه رو نمیدونم ولی من هنوز با 160 میگیرم.:8:نقل قول:
الان 3-4 شبه که شاتل تو ساعات رایگان مشکل داره و با قطعیهای بسیار زیاد کلافم کرده:42:
شاتلیها گزارش کنند...
مرکز:شهید رجایی
اینجا فقط دیشب حدود 1-2 ساعت اصلا کانکت نمیشدنقل قول:
ولی بعد طرفای 3.5 درست شد و تا صبح دانلود داشتم
و روزای قبل هم مشکلی نبود
مرکز:ولیعصر
نقل قول:من که در این رابطه اظهار نظری نمیکنم دیگه خودتون از وضعیت من آگاهید فقط یه مورد جدیدا اضافه شده دیگه شبا اصلا کانکت نمشه تا ساعت 3:18:نقل قول:
احتمالا از عوارض احتمالی نمایشگاس:27:
دوستان حالا من از شاتل بگیرم یا رفاتکی بمونم؟؟!!! من که قبلا رفاتک می گرفتم داغون بود حالا انگار برعکس شده؟؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر شما چکار کنم؟؟؟!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کسانی که شاتل دارن راضین ! و تقریبا پشتیبانی توپی داره !:5:
نقل قول:منم یه دو روزیه که بی مشکل نیستم ...نقل قول:
همیشه کانکت میشه ولی ...
کانکت میکنه بعد از چند دقیقه یهو دیگه هیچی باز نمیکنه بعد از چند ثانیه دوباره خودش درست میشه ...
خلاصه یه مشکلات جدیدی پیدا کرده توی این 2 - 3 روز اخیر ...
خدا بخیر کنه (هنوز بسیاری از نمایشگاهی ها هم سرویسشون راه نیفتاده :2:)
مرکز : چمران
نقل قول:نقل قول:آقا این تاپیک برای همین اطلاع رسانیها ایجاد شده...چرا زودتر نگفتید؟!:23:نقل قول:
خدا بخیر کنه این یکیو!!!:45:
زدی تو خال!این اتفاق در طول روز زیاد میافته ولی شب ماجرا بدتر از این میشه!:42:نقل قول:
وضعیت رو که میبینی:13:قضاوت با خودت...نقل قول:
بله در کل راضی هستیم ولی در مورد پشتیبانی یه کم زیاده روی کردی دوست من!:27:نقل قول:
کی گفته راضین :19:همه که مثل شما نیستن پس خواهشا نظرتون به بقیه تحمیل نکنیدنقل قول:
میتونید اینجور بگید من راضیم و هیچ مشکلی ندارم
اینم نظر منه (در مورد پشتیبانیش همینو بگم که برای گرفتن شماره تلفنش یه یه ساعتی مشغول بود تا بالاخره زنگ زدم امور مشترکین وصلم کردن به پشتیبانی کلا پشتیبانش از نظر من خیلی ضعیفه:2: فقط طرف شانس بیاره گذارش به پشتیبانی نیوفته :27: