آف تاپیک .. شرمنده :31:نقل قول:
امیر جان اینو خواستی بفروشی یه ندا بده !
Printable View
آف تاپیک .. شرمنده :31:نقل قول:
امیر جان اینو خواستی بفروشی یه ندا بده !
مدلهای 2010 بعید می دانم به این زودیها وارد ایران بشه و یکسال بعد باید منتظر ورودشان به بازار ایران باشیم و با قیمتهای بالا!! مثل تجربه V10 ?!:19::19:نقل قول:
من بیشتر برای بازی با XBOX360 می خواهم یک تلویزیون بخرم آیا b690 برای این کار انتخاب خوبی است ؟
ممنون:10:
بهترین گزینه برای خرید تا قبل از عید چیست متشکرم b690-v10-پلاسما سامسونگ
براي بازي با ايكس باكس g10 عاليه
سلام
بازم یک سوال های من جا موند و جواب داده نشد؟!
تفاوت led8000 46 و sl900 47 را برام نگفتید؟ و بین این 2تا کدوم انتخاب بهتری هست؟
بازم ممنون
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
و ممنون از تمام توضیحات
یه سوال داشتم b7000 و b8000 فرقشون توی 100 و 200 هرتز بودنشون هست
میخاستم بدونم این هرتز مربوط به کجاست؟ و ایا این 2 برابر شدن هرتز در b8000 قابل لمس برای ما که زیاد حرفه ای نیستم هست؟
و ایا ارزش 300 تومن گرونتر بودن نسبت به b7000 رو داره؟
[QUOTE=hrezaei;4679340]با سلام
شما که از فن های شارپ شده بودی چی شد که می خواهی پاناسونیک بگیری !!!
راستش من هم تو جمهوری وقتی تصویر شارپ و دیدم خیلی شیفته شدم ولی فروشنده حاضر نشد تصویر تلویزیون ایران رو بذار که با b690 و g10 مقایسه کنم اخه من هم تو خرید این سه مدل موندم البته LG هم خوبه ولی گرونه . یک نکته دیگه ، تصویر Z550 سونی را هم تجربه کنید فکر کنم بدتون نیاد . نظرتون را هم اعلام کنید .
البته از اساتید مثل اقا مهدی و امیر خان هم خواهش میکنیم نظرشان را راجع به Z550 بفرمایند .
ممنون از همه دوستان[/QUOT
بااینکه از نظر تصویر خوبه ولی ایرادهایی هم داره که باعث شده در ریویوهای سایت های معتبر نمره زیاد بالایی نداشته باشی . از جمله اینکه در تصاویر بسیار سریع با تاخیر مواجه میشه که اتفاقا هم میگن به چشم میاد . یکی از دلایلم برای خرید پلاسما اینه که وقتی به نمایندگی سامسونگ رفتم ( بر خلاف پاناسونیک که بیشتر پلاسما می فروشه ) در آنجا بهتر توانستم پلاسما و ال سیدی و حتی ال ای دی را مقایسه کنم . باور کن یه مدل از پلاسمای سامسونگ 1 مگاپیکسلی با قیمت تقریبا 1 میلیون کنا ر ال ای دی سامسونگ بود از بغل که اصلا ال ای دی افتضاح بود. از روبرو هم رنگهای پلاسما طبیعی تر و قشنگ تر بود .
سلام
اگه لطف کنید و جواب پست های شماره 835 و 836 بدید بنده را خوشحال میکنید
با تشکر
نقل قول:
جواب خلاصه :
1- هر دوی این مدلها led هستن در هر دو هم led در کناره های پنل میباشد و برای ایجاد روشنایی در وسط تصویر پس از مدتی امکان گرم شدن پنل وجود دارد.فقط به نظر من قیافه ال جی بهتر است . البته ان هم سلیقه ای میباشد شاید شما از مدل سامسونگ را بیشتر پسندید. سایر تفاوتها در مشخصات چندان به چشم نمی آید . در ضمن ال جی بلوتوث هم دارد. درباره نمره این پنلها برای مقایسه کیفیت هم بهتر است به سایت های معتبر در این مورد مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مدل lh900 ال جی نیز تحقیق کنید . در این مدل به گفته ال جی حالت فول ال ای دی وجود دارد . یعنی led ها در تمام قسمتهای پشت پنل وجود دارد و روشنایی و کنتراست یکنواختی در تمام سطح پنل به وجود می آید . کنتراست به نقل از سایت ال جی برابر 5000000 اما در sl900 برابر 3000000 میباشد.