پست اول آپدیت شد....
اینم از خوبی های بازی که آدم با یه بار تموم کردنش سیر نمیشه :31: جو گرفت نشستم دارم یه چیزایی بهش اضافه می کنم قصد دارم راهنمای یافتن هر 9 تا گنجینه پنهان رو به صورت تصویری قرار بدم توی همون پست:46:
Printable View
پست اول آپدیت شد....
اینم از خوبی های بازی که آدم با یه بار تموم کردنش سیر نمیشه :31: جو گرفت نشستم دارم یه چیزایی بهش اضافه می کنم قصد دارم راهنمای یافتن هر 9 تا گنجینه پنهان رو به صورت تصویری قرار بدم توی همون پست:46:
این بازی فقط برا xbox اومده یا برای ps3 و pc هم اومده؟
بازیش باحاله؟
:eh:نقل قول:
این بازی برای هر دو کنسول منتشر شده اما رو pc خیر !! در مورد باحال بودن هم باید عرض کنم که از بهترین های تاریخ صنعت گیم هستش :46:
بـازی بـرای PC اومـده بلاخـره ؟
سیستمش هم میخوام .
نخیر نیومده...
سیستم هم نداره
سلام.اوایل بازی Dead Eye طوری بود که وقتی صحنه آهسته میشد هرجای دشمن رو که میخواستیم هدف میگرفتیم و تیر میزدیم.اما الان وقتی از Dead Eye اسفاده میکنم هدف رو هرجای دشمن که میبرم Mark میکنه و بعد خودش تیر میزنه.میخواستم بدونم چطوری میتونم به حالت اولیه برش گردونم؟
سلامنقل قول:
داری برعکس میگیا
اوایل بازی خودش رو طرف نشونه میگرفت تا جایی که بهت دوئل کردنو یاد میده و بعدش خودت میتونی نشونه بگیری.
شاید سیوت پریده اوایل بازی:13:
سلام
ببخشید میشه داستان کامل بازی رو واسم ( پست اول کامل نیست )
cheat code های بازی رو هم واسم بزارید :11:
کجا باید کدها رو واردش کنیم
یعنی تو این همه گیمر حرفه ای یه RDR باز حرفه ای پیدا نمیشه :18:نقل قول:
داستان بازی خیلی طولانی هست... من می تونم بگم ولی حوصله ندارم : دی فکر کنم تو بازی سنتر یکی نوشته بود...نقل قول:
چیت بازی هم برو توی options و بعد توی cheats و بعدش Y رو بزن ... حالا یکی از اینا رو بزن :
Enter "YOU GOT YOURSELF A FINE PAIR OF EYES" as a code phrase to unlock all areas.
Invincibility Enter "HE GIVES STRENGTH TO THE WEAK" as a code phrase.
Infinite Dead Eye Enter "I DON'T UNDERSTAND IMNFINITY" as a code phrase.
Infinite Ammo Enter "ABUNDANCE IS EVERYWHERE" as a code phrase.
Gun Set 1 Enter "IT'S MY CONSTITUTIONAL RIGHT" as a code phrase to unlock some weapons.
Gun Set 2 Enter "I'M AN AMERICAN. I NEED GUNS" as a code phrase to get the buffalo rifle, sawed-off shotgun, semi-auto pistol, Schofield revolver, Winchester repeater, and fire bottle x3.
Decrease Bounty Enter "THEY SELL SOULS CHEAP HERE" as a code phrase.
Diplomatic Immunity Enter "I WISH I WORKED FOR UNCLE SAM" as a code phrase. You will now have no bounty/wanted level.
Good Guy Enter "IT AINT PRIDE. IT'S HONOR" as a code phrase to have a good reputation.
Famous Enter "I AM ONE OF THEM FAMOUS FELLAS" as a code phrase to become famous.
Money Enter "THE ROOT OF ALL EVIL, WE THANK YOU!" as a code phrase to get $500.
Coach Enter "NOW WHO PUT THAT THERE?" as a code phrase to spawn a coach.
Horse Enter "BEASTS AND MAN TOGETHER" as a code phrase to spawn a horse.
Infinite Horse Stamina Enter "MAKE HAY WHILE THE SUN SHINES" as a code phrase.
Gang Chic Enter "YOU THINK YOU TOUGH, MISTER?" as a code phrase to unlock the Treasure Hunter Outfit.
Man In Uniform Enter "I LOVE A MAN IN UNIFORM" as a code phrase to unlock the Bureau Uniform, U.S. Army Uniform, and U.S. Marshal Uniform.
Sharp Dressed Man Enter "DON'T YOU LOOK FINE AND DANDY" as a code phrase to unlock the Gentlemen's Suit.
Jack Attack Enter "OH MY SON, MY BLESSED SON" as a code phrase to change John into Jack, John's son.
Who? Enter "HUMILITY BEFORE THE LORD" as a code phrase to become a nobody.
Hic Enter "I'M DRUNK AS A SKUNK AND TWICE AS SMELLY" as a code phrase to become drunk.
Old School
Enter "THE OLD WAYS IS THE BEST WAYS" as a code phrase to enable the Sepia filter.