نه به هیچ وجه دوست عزیز!! ممکنه تا چند روزه آینده بگن فیفا 13 به بعئ برای pc هم نکست میادنقل قول:
Printable View
نه به هیچ وجه دوست عزیز!! ممکنه تا چند روزه آینده بگن فیفا 13 به بعئ برای pc هم نکست میادنقل قول:
برادران ! تا اونجایی که من بررسی کردم ، مثل اینکه نسخه PC دوم اکتبر میاد و نسخه های کنسول ها 20 اکتبر . درسته ؟؟!!
کد:http://www.gamespot.com/search.html?qs=fifa+10&om_act=convert&om_clk=search
در کل فکر کنم باید دیدمون رو نسبت به فیفا 10 پی سی عوض کنیم دلیلی که واسه حرفم دارم اینه : هرگز از فیفا 09 بد تر نیست (از همه لحاظ )
به احتمال 5/99% گیم پلی بازی تغییر اساسی کرده
در ضمن من هنوز امیدوارم که این نسخه اگر نکست نباشه حداقل در حدودی هست که ما طرفدارای پی سی رو شاد کنه.( یادمون نره که این همه شهرت شرکت EA از دست ما پی سی بازا است.)
واسه این افتضاح چمن باید دعا کنیم که سیستم 3D Grass که توی فیفا 09 بود رو قرار بدن تا حداقل دلمون رو به گرافیک چمن خوش کنیم.
ولی من هنوز امیدوارم
آیا واقعا این فیفا 10 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابش خیر هست. ولی اگه از من میشنوی می گم آره احتمالش هست تا روز دوم اکتبر هم من باورم نمیشه که EA Sports اون قدر نفهمه که ندونه طرفداراش ازش چی می خوان. گفتن WE WANT FIFA NEXT ON PCنقل قول:
خیلی واضح و روشن.
نقل قول:نقل قول:سلام؛نقل قول:
اخوی، شما مثل اینکه تواپیکو نخوندی.:5:
وقتی Screen Shot ها و قابلیت های بازی هم رو شده دیگه چرا تغییر؟!نقل قول:
اتفاقا کاور FIFA 08 اسپانیا سرجیو راموس رو داشت که اتفاقا سایتBwin.COM هم روش بود:نقل قول:
نقل قول::11:کد:http://fifa.easports.com
سلام؛
Take a look at the new EA SPORTS™ FIFA SOCCER 10 trailer
Having debuted at Gamescom in Cologne,Germany, this trailer shows off the stunning array of new features in action, all of which are designed to help you control and experience the game like never before. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] New features include: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 360° dribbling [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Custom Set Pieces [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Physical play freedom [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Player Urgency [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Authentic Manager Mode
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
خوده من طرفدار PES ولی تعصبی نیستم و همین الان فیفا هم بازی میکنم. ولی باید اینو بگم که توی این چند ساله شرکت EA خیلی ضعیف شده و بازی های مسخره ای رو بر خلاف انتظار عرضه کرده. من احساس میکنم که فیفا 10 هم برخلاف سروصدایی که داره خوب از کار در نیاد. البته امیوارم که اینطور نشه و یک بازیه خوبی بشه.
سلام؛
اینم از خلاصه مود Virtual Pro که در سایت فیفا10 بود:
دانلود به صورت PDF:
کد:http://www.4shared.com/file/127184038/15a45962/Virtual_Pro_Summary_FA_With_Translate.html
:11:
09 که افتضاح بود آدم رو pc شاخم که بازی می کرد اف فریم داشت دسته هم که خوب نمیشناخت فیفا افتضاح شد رفت