طبقه هم کف علاالدین یه نمایندگی اصلی نوکیاست من توی کریم خانو نمیدونم !!!!:11:نقل قول:
سبز باشی...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
طبقه هم کف علاالدین یه نمایندگی اصلی نوکیاست من توی کریم خانو نمیدونم !!!!:11:نقل قول:
سبز باشی...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خواستم یه N97 بگیرم ولی ظاهرا این گوشی سیم رابطش micro usb هستش و نمی تونم به PC وصل کنم حالا برای حل این مشکل باید چی کار کرد؟
سلام دوستان
راسته که می گن اگه با N97 وارد برنامه ای بشی آنتن میپره؟
نه کی همچین حرفیو زده حتما اونی که بهت این حرفو زده گوشیش مشکل داشته!!!نقل قول:
اصلا تایید نمیشه!!!:41:
اون قسمتی که وارد گوشی میشه میکرو یو اس بی هستش ولی اون طرف سیم که به pc وصل میشه عادی هستش و مشکلی برای اتصال ایجاد نمیکنه!!!:8:نقل قول:
سبز باشین...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه به گوشی micro usb بخوره یه سری به این سایت بزنید مشخصات گوشی N97 رو نشون می ده در مورد N97 نوشته micro usbنقل قول:
کد:http://gsm.ir/compare.php?brand1=5&phone1=1744&brand2=5&phone2=166
بیشتر بودن قیمت رنگ سفید(حدود 10 هزار تومن) به چه دلیله؟ آیا امکانات بیشتری داری؟
در ضمن هندفری رو هم از اون یارو به زور گرفتم...گوشی رو هم 600 تومن گرفتم.
راستی یه سری برنامه واسم ریخت گفت میشه 45 تومن با گارانتی تعویض.!! از خودش درآورده بود یا واسه همه
میریزن؟
مگه چیه، خوب میشه دیگه:31:نقل قول:
قسمتی که به گوشی وصل میشه micro usb میخوره ولی قسمتی که به Main Board وصل میشه از طریق Usb هست.:46:
اگه تو قسمت مقایسه گوشی مدل سونی اریکسون رو انتخاب کنی و بعد مدل گوش خودتو w810 انتخاب کنی در مورد usb می گه usb یعنی اون طرفی که به pc وصل می شه usb هست که همین طور هست چون خودم این گوشی رو دارم وطرف دیگر کابل که به گوشی وصل میشه اصلا usb نیست حالا چه جوری هست که برای سونی اریکسون می گه usb یعنی همون usb ولی برا ی n97 میگه micro usb یعنی usbنقل قول:
سه نوع اتصال نوکیاها با کامپیوتر دارن
pop port که قدیمیه ودیگه استفاده نمیشه تو گوشیایی مثل 6070 هست (گوشی قدیم خودم) تو n73 هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mini usb یکم جدید تر مثل n91
اخر هم micro usb مثل 5610 سابق خودم دوباره که این از همشون بهتره
سونی اریکسون هم که همیشه از پورت مزخرف خودش استفاده کرده مثل p1 که الان دارم :D
ضعف اریکسون = متداول نبودن + نمیشه هم از هندزفری گوش کرد هم شارژش کرد قوت اریکسون = واسه همه گوشیاش یه جوره
ضعف نوکیا = واسه همه گوشیاش یه جور نیست قوت نوکیا = متداول بودن (یعنی اگه کابل رو گم کنی از کابل دوربینت استفاده می کنی) + میشه هم از هندزفری گوش کرد هم شارژش کرد
اون سرشون هم که همشون usb هست و یه جوره
آقا خیلی ممنون