با 11 تومن میتونید 87 دوگانه سوز ترو تمیز پیدا کنید.اگه شانس داشته باشید ممکنه 88 هم گیرتون بیاد....
پارسال یکی از دوستام با 11.200 یه 88 سفید تمیز پیدا کرد و گرفت.
Printable View
با 11 تومن میتونید 87 دوگانه سوز ترو تمیز پیدا کنید.اگه شانس داشته باشید ممکنه 88 هم گیرتون بیاد....
پارسال یکی از دوستام با 11.200 یه 88 سفید تمیز پیدا کرد و گرفت.
206 اس دی هم خوبه ولی اصلا این ماشین نمیدونم چرا افت قیمت نداره....از این جهت نمیتونید مدل خوبی با این بودجه تهیه کنید...مگر اینکه مدل v1 یا v20 واسه سال 86 رو بتونید تهیه کنید که کار عاقلانه ای نیست چون بهترین مدل های 206 اس دی v8 و v9 هستند که مدل 88 ش رو کمتر از 15 تومن نمیدن.....
درسته.... پارس افت قیمت خوبی داره.
راستی با 11 تومن سال دیگه یه همچین موقع هایی میتونی یه 405 slx با موتور tu5 بگیری....
نقل قول:سلامنقل قول:
206 اس دی هم خوبه ولی اصلا این ماشین نمیدونم چرا افت قیمت نداره....از این جهت نمیتونید مدل خوبی با این بودجه تهیه کنید...مگر اینکه مدل v1 یا v20 واسه سال 86 رو بتونید تهیه کنید که کار عاقلانه ای نیست چون بهترین مدل های 206 اس دی v8 و v9 هستند که مدل 88 ش رو کمتر از 15 تومن نمیدن.....
درسته.... پارس افت قیمت خوبی داره.
راستی با 11 تومن سال دیگه یه همچین موقع هایی میتونی یه 405 slx با موتور tu5 بگیری....
در مورد 405 درست ، ولی پارس یک چیز دیگس
مثل اینکه پارس بهترین گزینس با این چیز هایی که من تحقیق کردم و فرموده های شما
الان که فک می کنم میگم عجله نکنم بهتره فک کنم تا آخر ترم دیگه هم صبر کنم اوایل تابستون بگیرم اون موقع فک کنم 88 راحت تر گیر بیاد و اینکه تا 4-5 ماه دیگه پول هام رو جمع کنم که دیگه مجبور نباشم به خاطر 11 تومن همش قرض کنم و گوشیم رو هم مجبور بشم بفروشم
ولی اگه مثلا 2 ماه دیگه هم دیدم یکی می خواد پارس بفروشه و گیر پولشه و می خواد مفت بده میگیرم اینطوری سودش هم فک کنم بیشتره باشه
ممنون از راهنمایی های همگی
فقط یک چیز
این پارس های دوگانه مثلا 87 یا 88 abs دارند ؟
با سپاس
:11:
v8 کمک هاش بهتر از پارس هست. راحت بگم 206 الان استاندارد ترین خودروی تولید داخله چون هنوز بعضی از قطعاتش مستقیم از فرانسه میاد v8 که 100 در 100 از پارس بهتره ولی چون کارکرده با بودجه شما پیدا نمیشه من باز 206 sd رو پیشنهاد میکنم اونم v1 . اگر شما واقعا خودرو را برای استفاده خانوادگی می خواین خوب همون پارس رو بگیرین اما اگر مصرف شهری تون بیشتره 206 صندوق دار بگیرین و به جادار بودن فکر نکنیننقل قول:
در مورد شتاب 206 صندوق دار v1 و v8 شتابشون 11/4 هست ولی پرشیا شتابش 11/8 هست.
بازم سلامنقل قول:
اگه بخوام وی 1 بگیرم باید مدل پایین تر بگیرم تا 87-88 و اینکه زود تر به خرج می افته وقتی که مدل پایین تر باشه و خرجشم بیشتر از پارس هست
در مورد استاندارد اره منم شنیدم ولی از هر کی پرسیدم بین ریو - پارس- ال 90- 206 حدود 70 درصد گفتن پارس بگیر
تا اینجا که پارس دو گانه ی کارخونه ای فعلا مد نظرم هست با گفته ی دوستان
اخه دوست من شما که با 9 تومن نمی تونید پارس رو هم جدید تر از 87 پیدا کنید.نقل قول:
حالا حرف من اشتباه. من این گفته هامو از صد تا مکانیک حرفه ای پرسیدم که میگم 206 اس دی به هر حال هرچی مد نظرته بگیری بهتره اگه سوالی داشتی در خدمتم.
موفق باشی
ببخشید من قصد جسارت نداشتم :40: ولی با پارس یک حال دیگه ای دارم وقتی پشتش میشینی انگار پشت کشتی هستی :31:نقل قول:
بالا هم گفتم تا اوایل تابستون صبر می کنم تا 11 هم پول جور می کنم بعد دو گانه کارخونه ای میگیرم تابستون باهاش حال می کنم :8:
ممنون از راهنمایی های شما
نقل قول:
هم یه سوال هم احتمالا ثبت یک تجربه برای اونهایی که میخوان پارس بگیرن!
این ماشینی که من خریدم هنوز فقط بردمش خونه تو پارکینگ.... عملا فقط برای آخر هفته ها!!! اما برای رو به راه کردنش بهم گفته بودن که عقربه بنزینش درست کار نمیکنه و ممکنه در حالی که نشون میده که بنزین داره بنزینش تموم شه.... رفتم درستش کنم میگه 8 تومن میگیره یه کاری میکنه.... درست شد که هیچ درست نشد 140 یا 180 دیگه میگیره کلا باک و عوض میکنه چون به گفته آقای مکانیک این ماشینا درجه بنزینشون توی باکه و کاریش نمیشه کرد.
در صورتی که این حرف و اعداد منطقی هستند پیشنهاد میکنید همون تعمیرگاه بدم کار رو انجام بدن یا ببرم نمایندگی؟ و در این صورت چقدر معطل قراره بشم؟
مرسی
سلامنقل قول:
شعر گفته:31:
مجموعه پمپ بنزین و گیجش داخل باک هستن!
اگه که با تنظیم و یا تمییز گردن قسمت گیج درست نشد باید کل پمپ رو عوض کنید که حدود 80تومن قیمت داره:46:
آقا مطمئن باشین بنزین گران خواهد شد . پس موتور xu7 رو فراموش کنین. خریدش منطقی نیست . گاز سوزش هم درسته هزینه سوختش کمتره ولی هزینه سرویسش بیشتره . درکل بزنین تو کاره تی یو 5 .405 یا پارس. اگرم پولتون نمیرسه ریو یا ال 90 کار کرده . خرید اینا با توجه به وضع مملکت منطقی تره