دوست عزیز, با توجه به پستهای شما من یک توصیه میکنم که اتفاقا در یکی از تاپیکهای دیگه هم تقریبا این موضوع رو بیان کردم
به طور کلی من توصیم به شما اینه که دیدت رو نسبت به گوشیهای پاکت عوض کنی
اولا اگر از جمله آدمهایی که مدام دنبال نرم افزار گشتن تو اینترنت و ور رفتن با گوشی نیستی به طور کل قید پاکت رو بزن چون کار کردن با پاکت نیازمند یک آدم پرحوصله هست که با یک مشکل کوچک قید همه چیز رو نزنه و بعضا باید زیاد تو نت بچرخه تا خواسته هاش رو برآورده کنه...
حالا شما ممکنه بپرسید که این کارها چه لذتی داره؟من در جواب به شما میگم که وقتی که بدونی در نهایت گوشی مطابق سلیقه و میل شما برنامه ریزی میشه این کارها هم در نیل به اهدافتون لذت بخشه
ثانیا شما باید از مقایسه یک گوشیه معمولی با پاکت شدیدا پرهیز کنید.چون در پاکتها مطابق کارکردشون سخت افزار و روونی در کار با ویندوز در درجه اولویت قرار داره نه دوربین و صدا و موسیقی. ضمن اینکه همه این موارد رو در حد بسیار خوبی داراست.به طور کل پاکت بازها دنباله قدرت عکس برداریو فیلم برداری زیاد نیستن و گوشی هم برای این مورد ساخته نشده
در نهایت باز هم تاکید میکنم در پاکت کار با ویندوز ملاکه و اگر دنبال دوربین و صدای اسپیکرو هدفونو و موسیقی هستی دنبال پاکت نرو چون شما هم به سرنوشت دوستتون دچار خواهید شد..