نظرتون درباره ال جی 9750 چیه؟
Printable View
نظرتون درباره ال جی 9750 چیه؟
من فيليپس 3360 گرفتم.ولي مشكلي كه باهاش دارم اينه كه هر دو نوع زير نويسي كه از زير نويس srt توسط برنامه SubtitleCreator درست ميكنم رو هم كنار فيلم ميزارم حتي اسمهاشو هم با اسم فيلم يكي ميكنم بازهم وقتي دكمه زير نويس رو كنترل رو ميزنم خبري از زير نويس نيست كه نيست مجبور ميشم كه از برنامه AVIAddXSub استفاده كنم كه 5 دقيقه وقت ميبره .البته با اين روش كارم راه افتاده اما ميخوام كه دستگاه بتونه زير نويس كنار فيلم رو هم پخش بكنه.دوستان اگه بشه به صورت كامل توضيح بدن ممنون ميشم.
یکی از اون زیرنویسهات (Sub/idx) که توسط دستگاه لود نمیشه رو زیپ کن و آپلود کن برام تا ببینم مشکل چیه.نقل قول:
متاسفانه من نميتونم فايل پيوست كنم فايل اول بانام VobSub ايجاد ميشه و فايل دوم هم دركنارش با نام VobSub.idx كه اسم هردو رو هم تغيير ميدم و اسم فايل فيلم رو هم روش ميزارم .مثلا واسه فيلم Underworld.Rise.of.the.Lycans اين كارو انجام ميدم (سايز فايل هم 1.18 مگ ميشه.)
در ضمن ورژن برنامه همSubtitleCreator 2.3 rc1 هستش.
بله . متوجه شدم.نقل قول:
یک اکانت 4shared مجانی میتونی درست کنی و فایلت رو اونجا آپلود کنی.
فایل رو هم زیپ کنی حجمش کمتر میشه (اگر سرعت اینترنتت کمه)کد:http://www.4shared.com/
بچه ها يه دستگاهه شاخ ميخوام نميدونم گيج شدم !
Pioneer 420 چطوره ؟ Ultra divx رو نداره !
مشكل تو Divx , زير نويس نداشته باشه !
چي بگيرم ؟ حتماً USB خور باشه
لطفاً كمك كنيد
منم LG دارم راضيم. البته چون lcd سامسسونگ گرفتم مجبور شدم hometheater خود سام رو استفاده كنم ولي من lg خودمو ميخام:41:
لطفا کمکم کنید کدوم ر وانتخاب کنم؟نقل قول:
مدل دستگاهتون چیه؟نقل قول:
نظرتون چیه؟نقل قول: