نیومده و سری های جدید هم کپی خور نمیشن (تا الان) اما یه هوم بریو هست که خاموش کنی کپی خورش نمیپره. البته چون 3000 ندارم پیگیرش نشدم. (ظاهرا هنوز کامل نیست.)نقل قول:
(اگر هم کپی خور موقت بپره کمتر از یه دقیقه میشه برش گردوند.)
نیومده و سری های جدید هم کپی خور نمیشن (تا الان) اما یه هوم بریو هست که خاموش کنی کپی خورش نمیپره. البته چون 3000 ندارم پیگیرش نشدم. (ظاهرا هنوز کامل نیست.)نقل قول:
(اگر هم کپی خور موقت بپره کمتر از یه دقیقه میشه برش گردوند.)
در حال حاضر خریدن PSP Go یعنی دور ریختن پول ؟؟؟ (برای گیمر ایرانی!!)
با توجه به قیمت زیاد بازی های اورجینال به نسبت قدرت پول رایج کشور بله ، یعنی پول دور ریختن ! البته اگر مایه دار هستید خیالی نیست .نقل قول:
یعنی حتی نرم افزارهای امولاتور کنسول های قدیمی هم رو PSP Go نصب نمیشه ؟؟؟
سلام من یک psp 3004 دارم که خود به خود کپی خور شدنش از بین رفته چگونه کپی خورش کتم و کاری کنم که دیگر خراب نشه
پست سوم همین تاپیک مراجعه کنید.نقل قول:
برای این که کپی خورش دیگه نپره شما نباید دستگاه رو کاملا خاموش کنید (نگه داشتن کلید) با یه بار زدن کلید اون رو به حالت استندبای ببرید . مصرف باطریش فرق چندانی نداره. اگه هم کپی خور بپره در کمتر از یه دقیقه میشه برش گردوند.
البته من خودم 3000 نداشتم و امتحان نکردم ولی اگه بار اولتون هست میتونید بدید جایی که وارد هستند براتون کپی خور رو برش گردونند.
یا از کسانی که 3000 دارند بپرسید بهتون بگن که اشتباه نکنید خدای نکرده.
ببخشید این دارک الکس کیه؟
هکر psp.........
سلام دوستان بنده یه psp 3001 واسه دوستم گرفتم
که ورژنش 5.03 میخواستم بدونم که آخرین و بهترین را برای کپی کردنش چیه چون بنده این پی اس پس رو با یه چیک هن قدیمی و cfw 3.60 کپی کردم ولی هر دفعه که کپی خوریش می پره پیر میشم تا این چیک هن لعنتی رو اجرا کنم اصلا چیک هنی هست که اینقدر پوست ما رو نکنه.
سلام
من psp3000 ورزن 5.03mhu دارم این رو میشه اپدیدتش کرد یا نه ممنون میشم اموزشش رو هم بزارید
البته کپی خور کردن رو بلدم ولی در رابطه با اپدیدش هیچ چیزی بلد نیستم