نه فکر کنم انگلیسی فقط هستش.شما هر مشکلی داری مطمئن باش جوابتو این جا می گیری و هیج جایی استادانی مثل optimus prime پیدا نمی کنی:46:نقل قول:
Printable View
نه فکر کنم انگلیسی فقط هستش.شما هر مشکلی داری مطمئن باش جوابتو این جا می گیری و هیج جایی استادانی مثل optimus prime پیدا نمی کنی:46:نقل قول:
آقا این شمشیر topsider's Hilt چه به درد میخوره؟
ترینر blood mage کجاست؟
please help me:19:
دوستان دموی جدیدی از Awakeningنیومده ؟ اگه اومده لطفا لینک بدید
یه سوال دیگه هم داشتم این DLC هایی که ما الان داریم بازی میکنیم توی نسخه Awakening تاهثیر داره یا بی تاثیره ؟
ممنون
سلام
يكي از دوستان من در اين بازي يه جاش گير كرده ...
اينه كه ميره به يك پل نامرئي ميرسه بعد بايد چهار تا اهرم شكل رو فعال كنه تا اون پل از حالت نامرئي بودن خارج بشه و بتونه رد بشه
از دوستان لطف كنن يه راهنمايي بكنن ممنون ميشم.
دوست عزیز اگه توجه کنی شش قسمت سمت راست و شش قسمت سمت چپ هستش که میتونی رو اونا بری.اگر از اون جایی که وارد میشی مخالف عقربه های ساعت حرکت کنی یعنی سمت چپ آخری شماره 1 باشه به این صورت باید با سه نفر روی اون ها بری:نقل قول:
نفر اول- نفر دوم- نفرسوم
----- 1 ------4------- 8
----- 1 -----10 ------6
---- 11 -----5 ------6
البته من خیلی یادم نمیاد ولی شما باید مثلا بعد از حرکت یک شخصیت اصلی رو ببری رو اون چیزا که ظاهر میشه و حرکات بعدی هم همین طور بری جلو تا آخرین قسمت که از پل رد میشی و کلا پل ظاهر میشه و بقیه اعضا هم می تونن رد بشن.
سلامنقل قول:
دوست عزیز منم همونجا گیر کردم . توضیحاتتون هم کامله ولی من نتونستم دقیق
بفهمم که چی کار کنم اگه ممکنه کمی واضحتر توضیح بدید..؟؟؟
دیروز بازیرو تموم کردم.میتونم بگم یکی از زیباترین بازیهایی بود که کردم.فوقوالعاده تحت تاثیر داستان بازی قرار گرفتم.واقعا داستان زیبایی بود مخصصا اون قسمت که باید انتخاب کنی اون مرد یا alistar واقعا بازی زیبایی بود.در ضمن از وحید جان هم تشکر میکنم تو اون قسمت آرل خیلی کمکم کرد
خواهش می کنمنقل قول:
بهت پیشنهاد می کنم حداقل 2 بار دیگه تا آخرش برو تا تمام لذت بازیو ببری.اگه توی این تاپیک دقت کرده باشی اکثر دوستان گفتن که باید حداقل سه چهار بری تا آخرش تا لذت واقعی از این بازی ببری.البته اگر سبک نقش آفرینی دوست داشته باشی. من که عاشق این سبکم.تازه من الان در حال جمع کردن یه سیستم هستم و وقتی اونو گرفتم حداقل دو بار دیگه دوست دارم این بازیو تا آخرش برم.
سلام
من بازی رو شروع کردم ممنون میشم کارکتر بندی رو بهم توضیح بدین که کدوم رو انتخاب کنم؟و این گزینه ها که میاد باید انتخاب کنم ،کدوم رو برگزینم؟یه توضیحی میدین ممنون میشمچون بار اول این سبک رو بازی میخوام بکنم
دوست عزیز صفحه اول رو حتما بخون که توضیحاتی خوبی هستش.من الان متاسفانه کار دارم ولی فردا حتما برات توضیح کامل میدم.نقل قول: