سلام عرض می کنم خدمت اساتید.
دوستان من یک مشکلی دارم.حدود 2 هفته ای هست که لینوکس یوبونتو 7.10 رو نصب کردم.اما یه مشکل خیلی بزرگ دارم که باعث شده حالم بهم بخوره از لینوکس.حالا از شما می خوام کمکم کنید که مشکلم رو حل کنم.
راستش من هر کاری بخوام انجام بدم میگه که باید وصل شی اینترنت.مثلا می خوام یه اهنگ گوش بدم .وقتی روی فایلش کلیک می کنم یه صفحه باز میشه با سر برگ Search For Suitable Codec? که توضیحی داده که باید کدک مناسب رو بگردی ببینی چی هست که من روی گزینه search کلیک می کنم.بعد صفحه ای باز میشه با سر یرگ Istall Multimedia Codec که 2 کدک GStreamer extra plugin و GStreamer ffmpeg video plugin رو پیدا می کنه.
وقتی که تیک اون برنامه رو می زنم صفحه ای باز میشه با سر برگ Confirm Instalation Of restricted software که گزینه ای به نام COnfirm داره.وقتی کلیک می کنم این پیغام رو میده:The List of applications is not available .
که که زیر پیغام نوشته: To reload the list you need a working internet connection . که گزینه refresh رو که می زنم پیغام میده که وصل نیستی.
حالا مشکل من اینه که چجوری بدون وصل شدن به اینترنت می تونم برنامه ها رو فعال کنم
و
اینکه اصلا چجوری وصل شم؟ من از وایرلس استفاده می کنم که اسم رادیو من هم MINITAR هست.
من حتی نمیدونم چجوری کانکشن بسازم.لطفا من و راهنمایی کنید .اخه من تمام وقت با اینترنت کار دارم.ممنون