عجیبه من روی vista این مشکل را داشتم ولی روی xp s_p 3 درست بود فقط 2 بار روی xp اینجوری شدنقل قول:
به نظر من دوباره بازی را نصب کن
Printable View
عجیبه من روی vista این مشکل را داشتم ولی روی xp s_p 3 درست بود فقط 2 بار روی xp اینجوری شدنقل قول:
به نظر من دوباره بازی را نصب کن
برای منی که با اکشن اول شخص حال می کنم مثل COD ، Crysis و یا GTA این بازی نمی تونه جالب باشه نه؟ اخه یکم بازی کردم ، همش حرف می زدن ، حوصلم سر رفت.بالاخره از اون لوکیشن اول بازی خارج شدم رفتم تو یه شهر خرابه.ادامه ی بازی هم همینطوری حرف زدنیه؟
سلام دوستان من یه جای بازیش کیر کردم ( اولاش ) از 101 فرار کردم رفتم طرف یه شهر کوچیک که یه رباط و یه شریف ( پلیس ) اولش هست ، پلیسه رو بردم پیش یه مرده مرده زد پلیس رو کشت بعد من هم زدم اونو کشتم d: .
1- این نقشش چجوریه داری به طرف علامته میری ،میرسی بهش میپره اون ور صفحه !؟
2- قوطی کنسرو و قاشق چنگالها به چه دردی میخوره ؟
3- یه دختر مو بور بهم کار میده که برم ببینم خانوادش خوبن و ... تو نقشه وقتی میرم سمت علامته به در شهر میرسم میرم بیرون علامته بر میگرده تو شهر دوباره یه علامته دیگه هم هست که دم یه برکه هست میرم انجا هیچ کسی اونجا نیست !
فکر کنم با قوطی کنسروها و این جور چیزها برای درست کردن زره استفاده بشه
یکی از دوستان توی تاپیک نوشته که میشه باهاشون چکار کرد
خوب سوالای دیگم چی ؟؟؟ :31:نقل قول:
یه پل اونجاست ... ازش باید بری بالا ...نقل قول:
یه دختر مو بور بهم کار میده که برم ببینم خانوادش خوبن و ... تو نقشه وقتی میرم سمت علامته به در شهر میرسم میرم بیرون علامته بر میگرده تو شهر دوباره یه علامته دیگه هم هست که دم یه برکه هست میرم انجا هیچ کسی اونجا نیست !
دقیقا بالای همون رودخونه ای که بهش میگی برکه : دی
خب شاید باید بری از 1 طبقه بالا یا پیین تا به فلش برسی؟نقل قول:
توی چه quest هستی؟؟
بله تا اخر بازی همینطورهنقل قول:
چی شد بالاخره راهنمایی من کمکی کرد یا شر و وری بیش نبود؟؟؟نقل قول:
ممنون از کمکتون ، کسی روش بهتری بلد نیست که من بتونم اونجوری آدرس بدم تا راحتتر بفهمید من کجا گیر کردم ؟؟