کسی از مداد آزمون گاج استفاده می کنه؟
واقعا ممنون میشم اگر کسی توضیح بده که به درد می خوره یانه؟
اخه تو عکسش که من دیدم نوکش خیلی قطور بود و به نظرم اومد که سرعت رو پایین میاره و ممکنه اذیت کنه
:31:
اخه تو عکسش که من دیدم نوکش خیلی قطور بود و به نظرم اومد که سرعت رو پایین میاره و ممکنه اذیت کنه
:31:
من ندیدم ولی هر چی قطور تر باشه که بهتره.مثلا اگه با اتود بزنی 10ثانیه بیشتر مداد وقتت رو میگیری.
نقل قول:
نه ، وقتی خیلی قطر مداد زیاد میشه اطرافش رو کثیف می کنه و دست آدم رو هم سیاه می کنه
مثل مداد طراحی ! :13:
سلام
من سال دوم تجربی ام و تقریبا میشه گفت هیچی از عربی نمی دونم ولی میخوام عربیم حسابی خوب بشه .می شه لطفا درمورده کتاب کمک درسی راهنماییم کنید؟!راستی این ایاد فیلی که می گید اختصاصی واسه دوم هم داره یا ماله بچه های کنکوره؟
اگه می شه در مورده هندسه و فیزیک هم راهنمایی کنید!
ممنون
ایاد فیلی باسه دوم نداره .در مورد هندسه 3 کتاب هندسه گاج(منصف شکری)-رمزینه (کتاب کلاس)-مبتکران(ابوالقاسمی) را ببین هر کدوم برات مناسب تر بود بگیر.در مورد فیزیک هم تو صفحات تاپیک جستجو کن کتاب های خوبی معرفی کردن مثل فیزیک گاج یا مبتکران و اندیشه سازان.چون سال دوم هستی مبتکران(غلامعلی محمود زاده)برات بهترهنقل قول:
مداد طراحی که مدلشه.نمیدونم یه چیزیش زیاد و کم شده که گرافیت خیلی نمیمونه.اگه اول دور گزینه بعد وسطش رو پر کنی با یه مداد معمولی قطور فک نکنم مشکلی داشته باشه.نقل قول:
در مورد مداد ازمون هم من نه خودشو دیدم نه تبلیغشو.حالا تا کنکور وقت زیاده...
دوستان سلام
ببین عزیزنقل قول:
سلام
دوستان به نظر شما من گاج پایه کنکور رو بگیرم یا گاج سبز ادبیات 2؟ببینید من الان گاج سبز 3 و پیش رو دارم و از رو اینا میخونم ولی گاج 2 رو ندارم و اینکه ادبیات 2 معلممون نرسید 3 درس اخر رو درس بده.(و اینکه نمیشه گفت 100% همه مطالب نکته دار و.. رو گفته باشه که بنویسیم و احساس میکنم در این موارد ناقص هست.)از یک طرف گاج پایه شامل تست های زیان فارسی 3 هم میشه که برای زبان فارسی 3 چیزی برای تست ندارم.حالا به نظر شما من گاج سبز 2 رو بگیرم یا پایه برای کنکور؟نمیخوام جفتش رو بگیرم چون همینجوریش سرم شلوغ هست...
چه کار کنم؟اصلا گاج پایه ادبیات و زبان چه جوریه؟؟؟
دوست من هم بهم گفت که گاج سبز ادبیات سنگینه و وقت گیر ولی من گوش نکردم
من گاج سبز ادبیات 2 رو گرفتم روزای اول که میخوندم و تست میزدم و درصد میگرفتم ای بد نبود اما جدیدا هر چی میخونم باز کم میزنم
تازه فقط وقت میکنم که روخونی بکنم
اگه کلا ادبیات و زبان فارسیش توی یه جلد به اندازه این ادبیات2 بود میشد یه کاریش کرد ولی هر کدومشون که اینقدر باشن خیلی وقت گیره
من که رفتم سراغ کلک معلم
هر مبحث جدا باشه بهتر خونده میشه
بابا ادبیات که آموزش نمیخوادنقل قول:
واسه ادبیات (تست) مرجع کنکور کلک رو خریدم، ولی واسه آموزش نمی دونم دقیقا کتاب مدرسه کنکور کلک چند جلده. فک کنم جدا، جداست درسته؟
نقل قول:
واسه عربی آبی کانون (تالیف: خاکباز و ایادفیلی). کامله.
دوستان یه سوال دارمنقل قول:
من سال دوم تجربی ام و تقریبا میشه گفت هیچی از عربی نمی دونم ولی میخوام عربیم حسابی خوب بشه .می شه لطفا درمورده کتاب کمک درسی راهنماییم کنید؟!راستی این ایاد فیلی که می گید اختصاصی واسه دوم هم داره یا ماله بچه های کنکوره؟
اگه می شه در مورده هندسه و فیزیک هم راهنمایی کنید!
ممنون
یعنی عربی واسه شما اینقدر سخت و نفرت آوره؟
دوست عزیز دوم تجربی
کتاب ایاد فیلی که آموزش کلی هست که از الان شروع کنی بخونی خیلی خوبه
من میخواستم بخونم دیدم زیاده واسه من
من عربیم شکر خدا بد نیست
والا منم تبلیغش رو پشت دینی گاج دیدم وسوسه شدم بگیرمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایتش هم سر زدم نبود
اینجا هم که پیدا نمیشد
گفتم از تهران برام بیارن
دونه ای 1800 تومنه
تا هفته دیگه بدستم میرسه
بهتون میگم خوبه یا نه
یکی از دوستام تا این رو دید خودش فکری به سرش رد اومد مداد رو از دو طرف تراشید و به اندازه گزینه در آورد بعد رفت سر آزمون آزمایشی امتحان کرد میگفت خوب بوده و وقت که گرفته با این تونسته 5 دقیقه بیشتر داشته باشه
اومد چند تا تست رو با مداد پر کرد و زمان گرفت و بعد هم همون تعداد رو با مداد تراشیده زد بعد وقت گرفته بود که کمتر شده بود بعد هم به تعداد کل سوالا تعمیم داده بود که واسه 100 تا 5 دقیقه واقعا خوبه
-------------------------------
راستی دوستان کسی زبان امتحان داده
میخوام بدونم زبان تخصصی چی بگیرم خوب باشه
شما خودت توی همین پست گفتی:نقل قول:
بابا ادبیات که آموزش نمیخواد
بعد میگی که آموزش نمی خواد؟نقل قول:
من گاج سبز ادبیات 2 رو گرفتم روزای اول که میخوندم و تست میزدم و درصد میگرفتم ای بد نبود اما جدیدا هر چی میخونم باز کم میزنم
تازه فقط وقت میکنم که روخونی بکنم
اگه کلا ادبیات و زبان فارسیش توی یه جلد به اندازه این ادبیات2 بود میشد یه کاریش کرد ولی هر کدومشون که اینقدر باشن خیلی وقت گیره
من که رفتم سراغ کلک معلم
اتفاقا ادبیات آموزش میخواد، شما از رو کتاب می خونی، یا جزوه معلمت؟
mazerat man font farsi nadaram hanooz
man konkoore zaban dadam...
rotbam ham 1500 shod,
man amadegii kamel barash nadashtam, ama age ghasdet konkoore zabane! omoomi ha ro dar hade khoda bekhonn
v nazade v ghalat ro be hadeaghal beresoon
baraye zabane ekhtesasi ye ketabi hast be "amoozesh zaban engilisi az mobtadi ta pishrafte"
male sazmane sanjeshe
v yeki dige ham haske soalt ro jam avari karde
kolan soalhsh sakhte
mitooni roye grammar
bishtar kar koni..
ye ketab ham khode sazman moarefii karde be name
"Bridging the gap"
khondash khobe vali kheyli moaser nis
vali bazam takid mikonam,omomii naghshe taeen konandee dare
age kari dashti email bezan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:)
..نقل قول:
شما تجربی هستین؟
عربی آقای هنرور یه جزوه دارن هم کمه هم کامل/+تست سنجش
میتونید نتیجه خوبی بگیرید!"کلا خوبه که یه خلاصه کامل از رو قواعد داشته باشین!
و اونو حفظ حفظ باشید