[quote=brain;3410017]من خیلی تحقیق کردم :
راه اول : کلاس خصوصی
راه دوم : کلاس عمومی
راه سوم : self-study
quote]
به نظر من جاي 1 و2 رو عوض كن.تو كلاس خصوصي خلاصه مطلب اينه كه تو محيط نيستي
Printable View
[quote=brain;3410017]من خیلی تحقیق کردم :
راه اول : کلاس خصوصی
راه دوم : کلاس عمومی
راه سوم : self-study
quote]
خوب اينها دو تا مهارت جدا اما مرتبط هستن.خواندن يه بحثه و نوشتن يه بحث ديگه.شما در گرامر در واقع داريد تمرين نوشتن مي كنيد.بايد هدف خودت رو از زبان آموزي مشخص كني.اگه هدف مكالمه است گرامر سهم كوچيكي داره ولي اگه هدف ترجمه متن باشه سهمش خيلي بزرگ و جدي ميشهنقل قول:
فكر كنم اين يواش يواشش حوصلتو سر ببره.چون يادگيري به اين ترتيب علارغم همه خوبيياش سرعت پاييني داره و عملا كسي كه مي خواد زبان دوم ياد بگيره نميخواد اينهمه وقت بذاره.تازه مطمئن باش همون طور كه دوستان اشاره كردند يادگيري يه كودك از يه بزرگسال خيلي بيشتره.به نظر من وقتتو با اين روش ها حروم نكن هدفت رو مشخص كن يه آموزشگاه متناسب با هدفت انتخاب كن و بعد به جد كارو پي بگير موفق باشينقل قول:
عزیزی میگفت : یک بچه وقتی که یواش یواش بزرگ میشه ، فقط با گوش دادن و درک مطالب گفته شده پیرامونش ، صحبت کردن رو یاد میگیره . حال خواه انگلیسی باشه یا فارسی باشه یا کردی یا ترکی . تو هم اینجوری یاد بگیر
این روش چه طوره خوبه ؟
بابا توی یک شهر کوچیک مثل شهر من اموزشگاه کجا بود
خودم مجبورم شروع کنم . با سواد بی سوادی
راست ميگي اصلا متوجه اين موضوع نشده بودم.نزديكترين جا سنندجه كه اونم يه ساعته پس بيخيالش.خودت روش يه فكري بكن منم پام.ببينيم با هم چه ميكنيم.البته تو سنندج آمار زبانسرا پوريا و سروش كردستانو دارم اگه به دردت مي خورد بگو اطلاعاتشونو بهت بدمنقل قول:
نوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من 14 بهمن دارم میرم کلاس زبان و می خوام از صفر شروع کنم
تا 14 بهمن بیاد من دق میکنم لطفا اگه کتاب اینترچنج 1 که فکر کنم intro میشه رو لینک دانلودشو دارید بزارید
ممنون
برای درخواست کتاب لطفا به این تاپیک مراجعه کنید:11:(براتون لینک دانلودش را در اون تاپیک گزاشتم)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=41665&page=36
راست می گه ، هر چقدر هم که اطلاعاتت زیاد باشه ، اگه کار نکنی ، خیلی توپوق میزنی ... البته فکر نکنم به ترتیب اولویت چیده بود :eh:نقل قول:
نقل قول:اگه میخوای در قالب یه اصطلاح کوتاه بشه ، اینو داریم که زیاد استفاده میشه : چاپ مجدد با تجدیدنظر ...نقل قول:
سلام دوستان
ترجمه عبارت (بحران اقتصاد جهانی) چی میشه؟