سلام دوست من ... مشکل نت حل شد الان 100K در ثانیه سرعت دانلود دارم...
نرم افزار Update رو دانلود کردن ، خودش گوشی رو بررسی کرد و نیازی به آپدیت نداشت...
فلش و که خودم میکنم ..فقط فریمور C905 ---> R1DA032 تو چه سایتی گیرم میاد ؟...
Printable View
سلام دوست من ... مشکل نت حل شد الان 100K در ثانیه سرعت دانلود دارم...
نرم افزار Update رو دانلود کردن ، خودش گوشی رو بررسی کرد و نیازی به آپدیت نداشت...
فلش و که خودم میکنم ..فقط فریمور C905 ---> R1DA032 تو چه سایتی گیرم میاد ؟...
دوستان نميشه با اين گوشي WBMP به صورت اسمس فرستاد ؟ با اضافه كردن انيميشن ها يا تصاوير wbmp تبديل به MMS ميشه ؟
فکر میکنم این مشکل در فریم ویرهای جدید ایجاد شده که حالت اس ام اس و ام ام اس بصورت یکپارچه شده و دیگه نمیشه در حالت اس ام اس انیمیشن ارسال کرد که واقعاً مشکله!!!نقل قول:
دوستان من هرچی سعی میکنم نمیتونم گوشیمو توسط SEUS آپدیت کنم!!! درایور نصب کردم، پی سی سوئیت نصب کردم و بصورت فون مود در حالتی که گوشی روشنه به پی سی متصل شدم و در کل همه مراحل رو طی کردم ولی وقتی C رو نگه میدارم و کابل رو متصل میکنم گوشی روشن میشه و به حالت فایل ترنسفر میره!!! کسی میتونه کمک کنه؟
فریم ویر فعلی من اینه: R1EA033
یه نکته: من اسفند سال گذشته این گوشی رو هدیه خریدم، جعبه این گوشی واقعاً زیبا و طراحی جالبی داشت... دقیقاً شبیه جعبه X1 ولی الان دیگه روم نمیشه این جعبه های جدیدشو نگاه کنم... البته خودمم مجبور شدم یکیشو بخرم!
دوستان عزيز ميشه معايب و مزاياي كلي اين گوشي رو در يك سطر توضيح بدين ؟
معايب :
_ سرعت پايين منو ها و بخش مديا سنتر
_ عدم ارسال تصاوي متحرك و عكس هاي wbmp بصورت SMS
_ باطري نسبتاً ضعيف
_ وجود يك تيزي در پشت درب دوربين
_ صفحه نمايش كوچك نسبت به گوشي هاي مشابه
_فيلم برداري پايين تر نسبت به گوشي هاي مشابه
_ كليد هاي چهار جهتي هم نسبتاً سفته
_ كاهش سرعت با افزايش رم اشغالي
_ رستارت شدن گوشي در مواقعي كه آنتن بطور مكرر عوض ميشه
_ صداي فوق العاده ضعيف ( فقط يك اسپيكر كوچيك پايين گوشي هست )
_ وزن نسبتا بالا
مزايا :
_ دوربين فوق العاده با تنظيمات فراوان و مناسب براي عكس برداري در شب و روز
_ داشتن wi - fi كه تو گوشي هاي جاوا كم نظيره و سرعت اينترنت بالايي هم داره
_ سنسور شتاب سنج جهت چرخش اتوماتيك تصاوير و ...
_ تشخیص چهره و لبخند، کنتراست هوشمند، تثبیت کنندهی تصویر،Geotagging، حذف قرمزی چشم
یکی دیگه از امکاناتش هم داشتن خروجی تلویزیون ! البته من هنوز دقیق نفهمیدم این خروجی تلویزیون کلا به چه دردی می خوره ؟ یعنی می شه باهاش عکسهایی که انداختیم رو صفحه تلوزیون ببینیم ؟نقل قول:
یه چیزه دیگه : میگن دوربینش نسبت به 8 مگا پیکسلی های دیگه ضعیفتره ؟ درسته ؟
البته من چند تا عکس تو تاپیک "آلبوم عکسهای سونی اریکسون" دیدم ! اونا که فوق العاده بودن !
براي اين كه سرعت گوشي درست بشه كافيه به جاي مموري هاي سوني از مموري sandisk استفاده كنيد...
اره ميشه... يك كابل هست كه يك سمتش به جاي شارژ وصل ميشه و طرف ديگه اش سه تا فيش هست كه به خروجي هاي صدا و تصوير وصل ميشه با اجراي مديا سنتر در داخل گوشي در داخل تلويزيون نمايش داده ميشه.نقل قول:
یکی دیگه از امکاناتش هم داشتن خروجی تلویزیون ! البته من هنوز دقیق نفهمیدم این خروجی تلویزیون کلا به چه دردی می خوره ؟ یعنی می شه باهاش عکسهایی که انداختیم رو صفحه تلوزیون ببینیم ؟
در اين مورد من با گوشي ها ديگه كار نكردم اما از قرار معلوم طي مقايسه هايي كه انجام شده رتبه كمتري رو بدست آورده. اما عكس هاي اين گوشي مطمئنا طبيعي تر از ساير 8 مگا پيكسلي هاست.نقل قول:
یه چیزه دیگه : میگن دوربینش نسبت به 8 مگا پیکسلی های دیگه ضعیفتره ؟ درسته ؟
رو چه حسابي اين حرف رو مي فرمائيد ؟ من گوشيم مموري sandisk هستش...اصلا مموري اصلي كه همراه گوشي ارائه ميشه sandiskهستش .نقل قول:
براي اين كه سرعت گوشي درست بشه كافيه به جاي مموري هاي سوني از مموري sandisk استفاده كنيد...
این صفحه آخر تاپیک منو نا امید کرد. میخواستم C905 بخرم. یعنی تو این رنج قیمت گوشی دیگه ای هست که کارایی C905 رو داشته باشه؟
رو اين حساب كه داداش من خريد روش سوني بود! سرعتش هم خوب نبود! sandisk گذاشتم روش ميدودئيد...نقل قول:
رو چه حسابي اين حرف رو مي فرمائيد ؟ من گوشيم مموري sandisk هستش...اصلا مموري اصلي كه همراه گوشي ارائه ميشه sandiskهستش .
حالا ديگه نميدونم!