سلام
شما می دونی کارت حافظه تو n78 چه جوری فرمت می شه؟
Printable View
سلام
شما می دونی کارت حافظه تو n78 چه جوری فرمت می شه؟
البته در علم شما شکی نیست! گفتم بقیه گمراه نشن!نقل قول:
منم منظورم رام در دسترس بود ديگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعد از 5 سال سونی اریکسون اولین موبایل نوکیاما یعنی n78 گرفتم ولی یه چیز عجیبش برام اینه که هر چی برام با bluetooth میفرستن میره تو message نمیشه کاری کرد که مستقیم بره تو memory card ؟
نه ... نمیشه ...... خصوصیت گوشیهای سری 60 نوکیاست ......نقل قول:
البته با برنامه x-plore میشه اونا به فولدر مورد نظر در مموری کارت یا فون مموری منتقل کرد ......
مرسی بابت پاسختنقل قول:
حالا این موارد دیگه که گفتی خیلی لازمه؟ مثل اینکه میشه نرم افزارهای کرکی رو خودمون ساین کنیم... اگه فریم ویر رو هک نکنیم کلا چه مشکلاتی ممکنه برامون بوجود بیاد؟
مرسی بازم:40:
هیچ مشکلی پیش نمیاد...میتونی مثل میلیون ها 78 دار از گوشیت استفاده کنی...:46:نقل قول:
ببخشید دوباره شد...
اینقدر هم شما خفن سریع جواب دادی که بینش فاصله افتاد :دی
به هر حال مرسی بابت پاسختون
پس بیشترین کاربردش برای انگیج هست دیگه؟ برنامه های دیگه رو بالاخره میشه روش نصب کرد... درست فهمیدم؟
بله...واسه نصب برنامه ها هم باید فایل cer درخواست بدید...:46:نقل قول:
شاد باشید:40:
این یه مورد رو نوکیا درست میکرد دیگه حرف نداشت. من نمیدونم آخه اس ام اس چه ربطی به بلوتوث داره ؟نقل قول:
سلام
اقا من یه مشکل دارم.اگه یکی کمک کنه ممنون می شم
گوشیم بارسیدن هر اس ام اس ری استارت می شه .می خوام فرمتش کنم ولی نمی دونم چه جوری می شه کارت حافظه رو هم فرمت کرد.کارت ریدر هم ندارم
تو گوشی قبلیم تو اکسترا یه قسمت داشت برای فرمت کارت حافظه.کمککککککککککککککککک کک
کسی راه دیگه ای به ذهنش می رسه؟