نه این شماره اصلا به قبلی ها ربطی نداره خود یوبی 100000 دفعه این حرفو زده که از لحاظ داستانی ربطی ندارهنقل قول:
Printable View
نه این شماره اصلا به قبلی ها ربطی نداره خود یوبی 100000 دفعه این حرفو زده که از لحاظ داستانی ربطی ندارهنقل قول:
نقل قول:
ubisoft در مورد داستان سری های بعدی پرنس اطلاعاتی نداده؟
نمی دونم اینو شنیدید یا نه ولی یوبی سافت اعلام کرده که تا چند هفته دیگه یه dcl برای پرنس منتشر میکنه که شامل قسمتهای جدید هست.
++++++++++++++++++++++++++
خبر کامل :
*
Ubisoft به طور رسمی انتشار DLC برای عنوان Prince of Persia را تایید کرد.
این DLC که طبق برنامه در روز 26 فوریه برای کنسولها عرضه میشود بخش جدیدی به داستان بازی اضافه میکند که در آن Prince و Elika باید از شهر فرار کنند.
این DLC همچنین موارد زیر را به بازی اضافه میکند:
- منطقه جدید - قصر زیر زمینی که بازیکن باید از طریق آن از شهر فرار کند.
قدرت جدید: Energize - محیطهای تخریب شده را بازسازی میکند تا راه را برای بازیکن باز کند.
- گیمپلی جدید - دشمنهای قدرتمندتر، تلههای جدید، طراحی جدید مراحل، سختتر شدن بازی، اضافه شدن 3 ساعت گیمپلی جدید
- حمله جدید: Sprinting Clash
- اسکین جدید - Skin شخصیت بازی prototype که برای Prince و Elika در نظر گرفته شده.
دیگه رو خاک وجودم نه گلی هست نه درختی+++
لحظه های بی تو بودن ، می گذره اما به سختی
این dlc ها برای pc نیست فقط کنسولهانقل قول:
منبع
کد:http://www.vg247.com/2009/02/03/no-dlc-planned-for-pc-pop/
ما کاملترشو تو قسمت اخبار اعلام کرده بودیم ممنون.نقل قول:
دوستان من بازی رو اجرا می کنم . خوب هم اجرا میشه اما یه مشکل داره .وقتی که می خوام بازی رو لود کنم ، لود شدنش خیلی طول می کشه و گاهی اوقات حتی حرکت نمی کنه و من مجبورم Ctrl+Alt+Del رو بزنم تا از بازی بیاد بیرون و بعد دوباره برم تو بازی . چند بار که این کار رو بکنم لود میشه .(از بازی خارج نمیشم ، فقط میام تو ویندوز بدون بستن بازی)
می خوام بدونم بای بقیه دوستان هم همینطوره ؟
سیستم من :
Intel Core 2 Duo E8400
VGA : Asus 9600GT
Ram : 2 gig
شرمنده كه چند روزي نيومده.
توي اين بازي چهار اهريمن وجود داره. و اهريمني كه سردسته باشه وجود نداره و همينطور كه مراحل ميگذرند و حلقه ها كامل ميشن پدر اليكا تبديل به اهريمن ميشه.
دليل حرف من اينه كه:
اگه توجه كنيد بعد از تقريبا آخرين جنگ شاهزاده و پدر اليكا وقتي توي يه ساختمون دايره اي شكل ميري و در حال غير فعال كردن چهار نور اصلي كه هر يك از آنها نماد يك رنگ و حلقه هستند و اون اهريمن بعضي مواقع به طرف شما مشت ميزنه هستيد. هيچ كس نميتونه باشه بجز پدر اليكا كه ديگه خيلي عصباني شده بود و اصلا به نظر شما پدر اليكا كي و چطور نابود شد. اون اهريمن پدر اليكا بود.
البته شايد من اشتباه كنم بهرحال سري بعد شاهزاده كه اومد تموم اين سوالات جواب داده خواهد شد.
.
.
.
اما در جواب شما كه ميگيد سيستم شما در لود بازي مشكل داره .
اين مشكلي كه شما گفتيد چند علت ميتونه داشته باشه.
1)اينه از برنامه هايي كه برنامه نويسي رو انجام ميدن روي سيستم شما نصب باشه كه هنگام ديباگ كردن بازي ايراد ميگيره. مثل نرم افزار net
2) پرنس رو از چه شركتي خريديد؟ چرا اين سوال رو پرسيدم چون اكثر شركت هاي ايراني در اصل بازي دست كاري ميكنند و بازي رو ناقص تحويل ميدن گه گاهي با دست كاري يك فايل اجرايي بازي تا حدودي از كار ميوفته.
3) يه اشكال ديگه هم هميتونه داشته باشه اون هم سخت افزاري هست. شما بايد فن سي پي يو كيستو چك كني ببيني درست كار ميكنه.
4)نيم سوز شدن گرافيك يا سي پي يو.
5)از چه ويندوزي استفاده ميكني چون شاهزاده 4 با ويندوز ويستا سازگاري كامل نداره.
6) از نصب ويندوزت زمان زيادي گذشته باشه كه با نصب مجدد ويندوز جديد اين مشكل رفع ميشه.
ممنون از پاسخت.نقل قول:
نوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1)آره از .Net Framework استفاده می کنم .
2)از وست گرفتم .
3)سخت افزاری نیست . من سیتمم رو تازه ارتقا دادم و همگی به خوبی کار می کنند .
4)مشکلی ندارند
5)آره از ویستا استفاده می کنم .
6)ویندوز رو 1 روزه عوض کردم .
سلام،
این light ها که جمع میکینم تاثیری داره تو بازی؟ ( بعد از آزاد کردن چهار قدرت)
اگه همرو جمع کنی اخر بازی برات اسکین ازاد میکنهنقل قول: