سلام
به نظرتون پرشیا مدل 80 رو میخام عوض کنم چند میخرن موتور سالم و یک لکه رنگ کوچیک تو جلو کاپوت
Printable View
سلام
به نظرتون پرشیا مدل 80 رو میخام عوض کنم چند میخرن موتور سالم و یک لکه رنگ کوچیک تو جلو کاپوت
بستگي داره فكر كنم از 12تا 14نقل قول:
سلام
نميدونم بستگي داره از 10 تومنش ديدم تا 16-17 تومنشنقل قول:
ممنون، ولی من قیمت مزدا 323 رو میخواستم،
صفر كيلومتر؟ اگر هم باشه بايد مدل 84 83 باشهنقل قول:
پروتون ویرا هم یه جا دیدم 14 میفروخت،
راستي قيمت چري A15ويانا هم 13تا 13.5 هستش
در ضمن مگان داخل هم ميگن ارزون تر شده
لكسوس RX350 هم 16-17 تومن گرون شده
لكسوس IS300 هم كه جديده 117 تومن
چاكريمنقل قول:
ممنون
تشکر sonyericsson_w
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افزايش قيمت خودرو همچنان ادامه دارد
برخلاف پيشبينيها، با گذشت حدود دو هفته از ماه مبارک رمضان، افزايش قيمت خودرو در بازار همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، فعالان بازار علت افزايش قيمت خودرو در بازار را کم شدن عرضه خودروسازان و وجود تقاضاي انباشته با توجه به تقارن اين ماه با تابستان ارزيابي کردهاند.
اگر مروري به روزها يا هفتههاي پيش از ماه مبارك رمضان داشته باشيم اين فزوني تقاضا كاملا محسوس بوده است، به طوري كه رشد فروش خودرو از كارخانه تا نمايشگاههاي فروش خودرو در سراسر كشور به طوري بوده است كه اگر در ماههاي گذشته از زمان توليد تا فروش خودرو 4 روز زمان صرف ميشد اما اين روزها، پاركينگ فروش شرکتي مثل ايران خودرو به دليل تقاضاي بالا خلوت است.
به گفته مسوولان بازاريابي ايران خودرو در شرايط عادي از زمان توليد خودرو تا عرضه به بازار 4 روز طول ميكشد اما در ماه جاري عرضه خودرو به بازار همزمان با توليد است. يعني همزمان با توليد بدون تعلل اين خودرو به مصرفكنندگان عرضه ميشود. اين در حالي است كه رشد توليد خودرو امسال نسبت به سال پيش 10 درصد افزايش نشان ميدهد.
امسال با توجه به اينکه موعد افطار ديروقت است و تردد بيشتر خودروهاي عمومي در اين وقت كاهش مييابد بنابراين داشتن خودرو شخصي در اين ايام يك ضرورت به شمار ميرود. همچنين تقارن اين ماه با فصل گرم تابستان موجب شد تا افراد به خصوص اهالي شهرهاي گرم به دنبال خودرويي باشند تا از لحاظ سيستم خنككننده و ديگر امكانات رفاهي به همراه خانواده خويش در آسايش قرار گيرند.
در هفته جاري خودروهاي بورس بازار بازهم تعلق به گروه 206 ، تندر90 و ريو تعلق داشت به نحوي كه پژو 206 در مدلهاي v1,v8 ,v9 ناياب شدند و 206 اس دي نوع اتوماتيك از 19.5 تا 19 ميليون و 600 هزار تومان قرار گرفت، مدلv1 ،15 ميليون و 500 هزار تومان و مدل v8 نيز به 16 ميليون و 900 هزار تومان رسيد.
همچنين پژو 206 تيپ2 قيمت هفته گذشته خود را حفظ و 14 ميليون و 300 هزار تومان خريد و فروش شد. تيپ 3 اين خودرو نيز با قيمتي معادل 15 ميليون و 500 هزار تومان در بازار خريد و فروش ميشود.
خانواده تندر 90 نيز بازهم مشمول افزايش قيمت شد. اين خودرو E0 با قيمتي معادل 11 ميليون و 200 هزار تومان در مدل 1E به 12 ميليون و 600 هزار تومان و در مدل 2E نيز به 14 ميليون و 700 هزار تومان رسيد. مدلهاي 1E و 2E اين خودرو هفته گذشته با افزايش قيمت روبرو بودند.
پژو پارس نيز کماکان با قيمتي معادل 17 ميليون و 300 هزار تومان و نوع دوگانهسوز آن نيز معادل 18 ميليون و 500 هزار تومان خريد و فروش ميشود. از گروه سمند نيز سمند ال ايكس در اين هفته تا مرز 15 ميليون تا 15 ميليون و 100 هزار تومان معامله شد و نيز سورن با قيمتي معادل 16 ميليون و 700 هزار تومان در بازار به فروش ميرسد.
همچنين 405 دوگانهسوز تا مرز 14 ميليون و400 هزار تومان و بنزيني اين خودرو با قيمتي معادل 13 ميليون و 400 هزار تومان خريد و فروش شد. ضمن آنكه 405 slx نيز قيمتي معادل 14 ميليون و 200 هزار تومان را به خود گرفت. اين خودرو هنوز در بازار به يک موقعيت ثابت به دليل کمبود عرضه دست نيافته است.
از محصولات سايپا هم خبر ميرسد که زانتيا با قيمتي معادل 27.5 ميليون تومان خريد و فروش شده است.
ريو ديگر محصول مونتاژي سايپا با توجه به مشکلاتي که در عرضه دارد اين هفته نيز مشمول افزايش قيمت شد و به قيمتي معادل به 13 ميليون و 900 هزار تومان رسيد ولي پرايد صبا همچنان با قيمتي معادل 7 ميليون و 700 هزار تومان خريد و فروش شد.
همچنين از محصولات گروه بهمن، در روزهاي اخير نوع تيپ 3 مزدا 3 با قيمتي معادل 34.5 ميليون تومان در بازار خريد و فروش ميشود. اين در حالي است كه مگان 1600 پارس خودرو در بازار با قيمتي حدود 24.5 ميليون تومان معامله ميشود.
اين روزها در بين خودروهاي صفر بازار، پروتون GEN2 با قيمتي معادل 25 ميليون تومان خريد و فروش ميشود و هيوندا ورنا دندهاي 19 ميليون و 200 هزار تومان و هيوندا آوانته حدود 24 ميليون تومان قيمت دارد. البته نوع اتوماتيك هيونداي مذكور حدود 3 تا 4 ميليون تومان گرانتر از نوع دندهاي آن است.
نقل قول:
مزدا 323 تیپ 5 تمیزشو میشه 21 تومن خرید
مزدا 323 تیپ 4 میشه 18 تومن خرید که میگن ایم مدل چون سانروف نداره بازار نداره
مزدا 323 تیپ 3 که حتی مدل 86 هم موجود داره میشه 19 تا 20 خرید .. این مدل یکی از پر فروش ترینشه
مزدا 323 مدل جی ال ایکس هم میشه 13 تومن تا 15 خرید
پروتون ویرا صفرش 16 تومنه
قیافه نداره ولی از لحاظ فنی بهترینه
بچه ها سمند مدل 83 با 65 هزار تا کارکرد رو چند برمیدارن؟
البته ABS هم از کارخونه روش بوده...!
البته چند جاییش هم خط وخش داره...!
لاستیک پهن هم هست...
ممنون:46:
سلام
کسی قیمت جنسیس توی بازار رو میدونه ؟ ( نه توی نت)
دیروز 78.800 شرکتی آلبالویی رنگ بود! البته یارو گفت وارداتی هم میتونم برات جور کنم 83 تومن!نقل قول:
سلام
کسی قیمت جنسیس توی بازار رو میدونه ؟ ( نه توی نت)
دوستان برای یه ادم جوون چه ماشینی تا سقف 15 تومن هستش ؟(به جز 206)
والا من هرچی فکر میکنم میبینم بهتر از206 نداریم! تندر هست که کمتر جوونی ترجیح میده!سمند و پرشیا و چری و... این آت وآشغال ها!:31: هم هست! یه گزینه مناسب دیگه هم داریم! ریو! اونم بد نیست! در کل من اگه بخوام ماشین با این رنج بخرم میرم سراغ هوندا آکورد تمیز یا گالانت!نقل قول:
این قیمت مال کی هستش؟ دیروز 79.5 بود!نقل قول:
لكسوس IS300 هم كه جديده 117 تومن