fs را تنهايي نريز كه در اين گوشي فايده اي ندارهنقل قول:
ولي main را ميتوني بريزي
اين پچ تست شده هت و كار ميكنهنقل قول:
پس واسه گوشي شما حساسيت داره
يعني گوشي شما برا اين پچ حساسيت داره
بهتره پاكش كني تا درست بشه
fs را تنهايي نريز كه در اين گوشي فايده اي ندارهنقل قول:
ولي main را ميتوني بريزي
اين پچ تست شده هت و كار ميكنهنقل قول:
پس واسه گوشي شما حساسيت داره
يعني گوشي شما برا اين پچ حساسيت داره
بهتره پاكش كني تا درست بشه
سلام به همگی
می خواستم بدونم من شانسه اینو دارم که واسه گوشی k770 خودم پچ پیدا کنم؟
فريمور گوشيت چيـــه دوست عزيـــز :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
فریمورتون بهترینه..r8ba024نقل قول:
بیشترین پچ واسه این فریمور وجود داره
سلام دوستان
رو گوشیم w850 پچ Security رو نصب کردم
وقتی پسورد گذاری روی کیبورد رو فعال میکنم و کیبورد قفل میشه دیگه با هیچ کاری باز نمیشه مجبور میشم باتری رو در بیارم
چطوری بدون در آوردن باتری باز کنم؟
شما قبل از اينكه پچ را نصب كني بايد پسوردي كه ميخواي روي قفل صفحه كليد باشه را توي پچ بنويسي.نقل قول:
اون جايي كه 12تا علامت سوال داره پايين پچ هر 2تا علامت سوال معرف يك عدد هست و براي وارد كردن هر عدد بايد اولش 3 اضافه كني.
مثلا اگر ميخواي رمز 1367 باشه بايد بنويسي31333637 به جاي اون علامت سوال ها و تا 6 رقم ميتوني بهش رمز بدي
شما از كجا فهميدين كه ورژن فريمور ايشون اينه ؟نقل قول:
اخه هنوز جواب ندادند ؟!@!@؟ :18:
!
سلام پسورد قفل صفحه کليد را نميشه تغيير داد؟نقل قول:
اين شماره ميره داخل شماره هاي اضطراري گوشي ذخيره ميشه يعني گوشي با رمز هاي 112 و 911 هم باز ميشه!!!مي تواند امتحان کنيد.
اگر جواب داشتيدبدهيد بي زحمت.
با تشکر:11::11::11::11:
رمز را فقط بايد با نصب دوباره پچ عوض كنيد.نقل قول:
در مورد 911 و 112 واسه من كه با اين شماره ها باز نميشن ولي يك پچ ديده بودم كه ميشد اين شماره ها را غير فعال كرد در عين حال پچي كه من نصب كردم واسه پسورد گذاري ظاهرا خودش اين كار را كرده و اين شماره ها غير فعال هستند.
در ضمن پچي كه گفتم تو همين تاپيك هست فكر كنم صفحه هاي 10 تا 20 را بگردي پيداش كني.
اون پچی که باهاش میشه با دکمه هندسفری آهنگهارو رد کرد نصب کردم ولی وقتی میخواستم آهنگ رو رد کنم گوشی ریست میشد! اگه اشتباه نکنم برای فعال کردنش باید VoiceCall رو فعال میکردم که کردم ولی نشد.در ضمن گوشیم هم K800 هستش که اونو به K810 تبدیل کردم.