بستگی به مدل انتخابی و آپشن هاش داره و کلی نمیشه بیشتر از این توضیح دادنقل قول:
از نظر بادی کیت مشکلی نداره اما موتور باید در حد مدل های موجود و مورد تایید باشه
در غیر اینصورت باید گذرموقت بگیرین که اون هم شرایط خودشو داره
Printable View
بستگی به مدل انتخابی و آپشن هاش داره و کلی نمیشه بیشتر از این توضیح دادنقل قول:
از نظر بادی کیت مشکلی نداره اما موتور باید در حد مدل های موجود و مورد تایید باشه
در غیر اینصورت باید گذرموقت بگیرین که اون هم شرایط خودشو داره
به نظر من یکی از بهترین مدل های bmw 645i m package هست که واقعا یکی از بهترین هاس...من حتی m3 رو به ماشین خودم ترجیح نمیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش m3 مه خیلی اسپورت تره تا 645m package ...من که عاشق سری m هستم و اگر پول داشتم یک m3 و یک m5 می خریدم ... حالا m3 رو حتما می خریدم :31:نقل قول:
بنظر من بهتره ادم ماشین رو تو خارج اجاره کنه چون اینطوری میتونه با 20 هزار دلار توی 1 سال راحت چند تا ماشین عوض کنه و حالش رو ببره ...بعدش خیلی عشقت کشید یکی که عاشقش شدی رو می خری.:40:
اجاره دردسرهای خودش رو داره...اگه یه موقعی تصادفی برات اتفاق بیفته با اینکه بیمه پرداخت میکنه اما خسارت افت قیمت کلی ازت گرفته میشه....
645i که من دارم به نظرم ماشینیه که همه چی داره...اصولا من از مدل چراغهای جلوش که انگار داره اخم میکنه به طرف خوشم میاد....همچنین کروکش و استیل راه رفتنش
راستش توی سوئد که من بودم افت قیمت ماشین جزو بیمه بود و وقتی طرف مقابل مسئول تصادف بود باید برای اون روز هایی که بی ماشین بودی و حتی هدر رفتن وقتت هم پول پرداخت می کرد { به این میگن قانون } :46:نقل قول:
استیل که گنی هسته :31:
اینم BMW سری 6 کوپه مدل 2012 که حرف نداره.
BMW 640i
شاهکار مهندسین طراحی شرکت BMW با دو خودروی کانسپت
BMW i3 Concept
BMW i8 Concept
با سپاس ، یک مدل شبیه i8 تولید شده بود که طراحیش واقعا خیره کننده بود ، همچنین کانسپت اس که 5 عدد هم ازش تولید شد اما خبری از رونمایی نشد ، چهره این مدل به حدی خشن و جذاب و پر غروره که آدم میمونه چه اسمی روش بذاره.
به فرم جلو پنجره و چراغها و خطوط بدنه دقت کنید !!! حتی در حالت خاموش تمامی ماشین های دنیا رو به چالش میکشه !
BMW i3 Concept
این مدل مفهومی از یک موتور الکتریکی با توان 170 اسب بخار و گشتاور 250N/m بهره میبرد که این قدرت به محور عقب منتقل شده و شتاب 0-60 زیر 4 ثانیه و 0 تا 100 8 ثانیه ای را به ثبت میرساند
در این مدل با استفاده از مواد سبک وزن سعی شده تا بیشترین مسافت با موتور الکتریکی طی شود
همچنین باطری ها طوری تعبیه شده اند تا پایین ترین مرکز ثقل ،بهترین تقسیم وزن ،چابکی و مانور پذیری عالی در سرعت های پایین را به وجود آورند.
موتور الکتریکی تعبیه شده در عقب خودرو باعث حذف تونل زیر خودرو گردیده و به همین علت صندلی راننده و سرنشین به یکدیگر متصل بوده و در این صورت می توان خودرو را کاملا نزدیک به دیوار پارک کرد و به راحتی از طرف دیگر پیاده شد که با توجه به کلاس خودرو ضروری به نظر میرسد.
سیستم ECO PRO در نظر گرفته شده در این خودرو در هنگام فعال بودن کارایی را به حداکثر ممکن می رساند و توان خروجی موتور را نیز با در نظر گرفتن بهترین مصرف انرژی و نه صرفا درخواست راننده وارد مدار میکند تا مسافت قابل پیمایش با یک شارژ به حداکثر میزان ممکن برسد.
همچنین ارتباط بدون سیم با خودرو از طریق گوشی های هوشمند ممکن شده که از این سیستم می توان برای پیدا کردن خودرو، علامت گذاری نزدیک ترین محل شارژ خودرو و ... استفاده کرد.
همچنین سیستم های کمکی در نظر گرفته شده برای استفاده در شهر از شرایط خسته کننده رانندگی در شهر می کاهد. مواد به کار رفته در کابین این خودرو از الیاف طبیعی و قابل بازیافت هستند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BMW i8 Concept
این مدل با بهره گیری از سیستم هیبریدی که موتور الکتریکی آن همانند مدل i3 بوده در محور جلو و یک موتور 3 سیلندر 220 اسب بخار قدرت و گشتاور 300N/m را تولید می کند که هر سیستم به تنهایی نیز قابلیت به کار انداختن خودرو را دارد. i8 در کمتر از 5 ثانیه به سرعت 100km/h رسیده و مصرف سوخت 3 لیتر در 100 کیلومتر را ثبت مینماید. این خودرو با بهره گیری از باتری های Lithium-ion که قابل شارژ با برق خانگی است میتواند به تنهایی بیش از 35 کیلومتر را بدون هیچ گونه آلودگی طی کند.
این خودرو قابلیت انتقال قدرت به چهار چرخ را دراست و همانند دیگر خودرو های ب ام و انرژی ترمز بازیافت میشود.
طراحی این خودرو این امکان را به وجود آورده تا با باز شدن در دسترسی به صندلی های جلو و عقب (2+2) در یک زمان امکان پذیر باشد و همچنین این طراحی باعث هدایت هوا و بهبود کنترل در قسمت عقبی خودرو شده و در انتهای خودرو نیز هوا به کمک دیفیوزر ها به دو زیر دو چرخ منتقل میشود تا پایداری خودرو را تضمین کند.
طراحی داخلی خودرو نیز به گونه ای است که علاوه بر دسترسی راحت به ادوات مورد نیاز، تمامی اطلاعات را در کمترین زمان به راننده منتقل کرده و تسلط بر رانندگی را افزایش دهد.