هستن. ولی تو این عکس دوتا خروجی داریم. یعنی 2تا خروجی قرمز و دوتا خروجی سفید.نقل قول:
تو راهنمای ضبط نوشته که یکیش مال آمپه ، یکی دیگه مال وسائل خارجی دیگه. حالا کدومو باید به ورودی صدای مونیتور وصل کنم ؟
هستن. ولی تو این عکس دوتا خروجی داریم. یعنی 2تا خروجی قرمز و دوتا خروجی سفید.نقل قول:
تو راهنمای ضبط نوشته که یکیش مال آمپه ، یکی دیگه مال وسائل خارجی دیگه. حالا کدومو باید به ورودی صدای مونیتور وصل کنم ؟
پس بچه ها یک پک سیم سانداستریم گیج 4 بگیرم واسه وصل کردن 2 تا باند جلو و 2 تا باند عقب کافیه دیگه ؟؟
چون میترسم موقع نصب نصاب بگه سیم کم آوردم و مشکل درست شه...راستی هر کدوم از دوستان که میتونن آدرس و اسم یک نصاب درست حسابی که قیمت مناسبم بگیره بهم معرفی کنن ...اگه میشه واسم پیغام خصوصی کنین
خیلی خیلی ممنونم و منتظرم...
بچه ها کسی دیگه راهنمایی نداشت واس من؟
دوست عزيزم به نظر من فعلا از همون فندكيا استفاده كن!با 7-8 تومن حداكثر كارت راه مي افته!اگر نه...ميتوني كاركيت بگيري با mp3 پلير!نقل قول:
اون ضبتهايي كه رو پرشيا هست واقعا مذخرفه!چون شوهر عمم داره بهت ميگم.
پولتو بيشتر كن كه يه چيز خوب بگيري.....پول دور نريز.:11:
دوست عزیز شما که نمیخوای امپ ببندی پک سیم واسه چته؟پک واسه زمانیه که شما امپ داری و وسایل داخل پک هم اون موقع بدردت میخوره که شامل سرباطری وسیم برق و ریموت و کابل شو چیزهای دیگه واسه نصب هستشنقل قول:
الان شما که میخوای بانداتو با پخش راه اندازی کنی فقط 10-12 متر سیم اسپیکر خوب.تموم
سلام... ممنون به خاطر جواب.... خوب این فندکیا شنیدم کیفیت اهنگ رو بد میکنه درسته ؟؟نقل قول:
این کارکیت Mp3 چیه قضیش ؟؟؟
خوب یه حداقل قیمت میگی ؟؟؟ و + مدل
ببين پسرم...ميري يه كاركيت ميخري حدود 2 تومن (بهترينش)نقل قول:
بعد ميري يه mp3 پلير هم ميخري (بسنگي به خودت داره كه چي بخري!)
يا ميتوني تبديل بگيري و از گوشي نوكيا يا اريكسون خودت وصلش كني به كاركيت.
كاركيت يه وسيله هست كه مثل نوار كاست ميمونه و به جاي اينكه تيپ داشته باشه يه هد داره كه از برخورد هد خودش و هد ضبط ماشين....آهنگ رو پخش ميكنه كه حداقا افت كيفيت رو داره و ارزونترين وسيله است!
پس=====>>>اگر موبايل نوكيا يا اريكسون داري بذار اينجوري حساب كنم برات:
كاركيت 3000تومن
تبديل براي موبايل 1000 تومن
پس با 4000 تومن يه چيز خوب داري!
اون fm ها هم زياد جالب نيست....به نظر من اين روشي كه گفتم بهترينه!:31:
میشه همین روش نوار مغناطیسی دیگه :دی
بیخیالش... حالا خودت یه ضبط با حد اقل ترین قیمت که خوب باشه نه عالی معرفی کن
دوست عزیز خدمتت عرض کنم که 2 یا 3 ماه دیگه یک آمپ 4 کانال میخوام بندازم واسه این گفتم دیگه 2 بار سیم نگیرم الان پک بگیرم بهتر نیست؟؟نقل قول:
ممنون از کمکت
منم فکر نکنم بشه درست حسابی خرید چیزینقل قول:
یا پولتو ببر بالا یا یک کارکرده تمیز میتونی 60 70 بخری به نظر من کارکرده راحت میتونی گیر بیاری