بهترین کار اینه که xp نصب کنینقل قول:
نگران درایور هم نباش
از درایورای ویستات با Driver Magician بک آپ بگیر و رو xp نصبشون کن
من خودم رو fw145 تست کردم و جواب داد
90 % سونی وایو ها درایورای ویستاشون رو xp جواب میده.
Printable View
بهترین کار اینه که xp نصب کنینقل قول:
نگران درایور هم نباش
از درایورای ویستات با Driver Magician بک آپ بگیر و رو xp نصبشون کن
من خودم رو fw145 تست کردم و جواب داد
90 % سونی وایو ها درایورای ویستاشون رو xp جواب میده.
الکی خودتونو اذیت نکنیننقل قول:
از درایورای ویستاتون بک آپ بگیرین و رو xp نصب کنین
چند بار گفتم باز هم میگم :19:
90% وایو ها درایورای ویستاشون رو xp جواب میده:8:
من درایور وب کم لب تاب سونی مدل fw490jdb با ویندوز7 نسخه 64 بیتی را می خوام ولی انگار وجود نداره شما می تونین آدرس یه سایتی که این برنامه را دانلود کنم بهم بدین ممنونم.
سلام مدل لپ تاپ sony fw490ddb هستش ... بعد از یه مدت هرکار میکنم موس usb رو نمی شناسه ! درایور motherboard رو هم دانلود کردم ولی درست نشد ! همین اتفاق برا بلوتوثمم افتاده !!!!!!!!!! چه کنم
سلام
من يه لبتاب سوني گرفتم که روش ويندوز 7 هست مدلشم vgn-nw27gf
هست ميخوام 7 رو پاک کنم و روش ويندوز xp بريزم ميشه يه راهنمايي کنيد که چطوري ميشه اين کارو انجام داد؟
به کمک اموزشهای که تو این فروم توسط کاربران گل گذاشته شده بود رو لپ تاپ سونی fz348 e/b
ویندوز 7 زدم تو سایت سونی واسه 7 درایور گداشته نشده بود اما اشاره کرده بود که درایور ها ویستا هم میشه که تو 7 کار بکنه دانلود کردم بعد از نصب7 که هم صدا داشت هم گرافیک رو شناخته بود درایور هارو هم نصب کردم مثلا قبل نصب گرافیک جلوه ها (مثلا حالت شیشه ای دیده شدن پشت پنجره ها)دیده نمی شد اما بعد نصب دیده شد و همه چی به خوبی کار کرد
تو divice manager تو قسمت سخت افزار ها رو قسمت دی وی دی خوان یه علامت هشدار هم زده بودکه نشونه کامل نشناختنه اما کار می کرد و سی دی رو باز میکرد
اما الان تو my compiter درایو دی وی دی دیده نمیشه تو قسمت سخت افزار هم علامت هشدار داره
چه باید کرد؟
دوستان جائی هست درایورها رو آدرس بدیم برامون دانلود کنن ؟؟هزینش چقدره؟؟
مال سونی من درایور و برنامه ها حدود 2 گیگ میشه برای رفتن رو ویندوز 7 ویرایش 64 بیتی
ميتونيد بديد كافي نت ها و جاهايي كه مركز دانلود فايل هست ، فكر كنم گيگي 2-3 هزار تومن هزينه داشته باشه ( چون فقط 2 گيگ دانلود داريد )نقل قول:
اینجا یه سری بزننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
سلام
من fw455j گرفتم که ویستای HP 64 داره و قابل آپگرید به win 7 .
آیا میتونم از ویندوز کرک استفاده کنم؟
درحال حاضر با آکرونیس پارتیشن جدید ایجاد کرده و win7 ultimate 32 را نصب کرده ام و تمام درایورها را هم ازسایت سونی دانلودکردم ولی بسیاری ازآنها هنگام نصب ارور داد.
چطور میتونم مشکل را رفع کنم؟
آپگرید به نسخه پیشنهادی سونی با نسخه کرک یا خرید شماره سریال اصلی که دربعضی ازسایتها میفروشند؟
یا اینکه عملیات پارتیشن بندی ونصب را دوباره انجام بدم؟
ازاینکه کامل راهنمایی میکنید سپاسگذارم.