شما فقط واسه اينكه كلاس بزاري آهنگ خارجي گوش مي دي و پيش خودت فكر مي كني خيلي پيشرفته اينقل قول:
Printable View
شما فقط واسه اينكه كلاس بزاري آهنگ خارجي گوش مي دي و پيش خودت فكر مي كني خيلي پيشرفته اينقل قول:
نقل قول:
آهنگ های لحظه آخر و تسلیت قلب صبورم ، اجرا شده در یکی از کنسرت های مـجـیـد خـراطـهـا
http://www.4shared.com/file/219233532/781449ea/Lahzeye_AKHar_1.html
آهنگ آواره با اجرای زنده مـجـیـد خـراطـهـا در کنسرت
http://www.4shared.com/file/w8moaFqR/Avareh_-_mk-musicmihanblogcom.html
اجرای فوق العاده مجید خراطها در شیراز، آهنگ لحظه ی آخر به صورت تصویری با حجم 23 مگ
:11::11::11:کد:http://www.4shared.com/file/219217361/6d455490/Majid_Kharatha_-_Lahzeh_Akhar_.html
همون حرف بالایی برای شما هم صدق میکنه!نقل قول:
نوشته شده توسط humankhan
شما منو کی شناختین!؟ من در حد متوسط زبان انگلیسی بلدم (در حدی که وکال موزیک انگلیسی رو ترجمه کنم، درکش کنم و حسش.)
بنظر من هم شما از فرت بی سوادی به موزیک داخلی گوش میدین!!!
من اینجا نیومده بودم واسه دعوا؛ اومده بودم تا با بروبکس گل هواداران مجید خراطها چند کلمه اختلات کنم اما میبینم که...!
بنده قصد توهین به هیچ کسی تو این فروم رو نداشتم و شما خودتون باب بی احترامی رو باز کردین!؟
بهتره کمی ادب داشته باشیم...
عزیز من بحث سر سلیقه هست ، چیزی که من ازش خوشم میاد ، شما ازش بدت میاد و اونی که شما ازش خوشت میاد من ازش بدم میاد !
اینا همش سلیقه ای عزیز ....
شما با آهنگ خارجی حال میکنی من با آهنگ های مجید خراطها زندگی میکنم ....
شده در روز که بیشتر از 9 تا 10 ساعت آهنگ های مجید خراطها رو گوش کنم ...
شب ها هم از ساعت 1 آهنگ گوش میکنم تا ساعت 5 ، 6 صبح که میخوام بخوام پس میبینی که سلیقه ها با هم فرق میکنه ...
شما هم نمیتونی اون چیزی رو که خوشت میاد رو به ما تحمیل کنی ...
بحث همین جا تموم بشه بهتره ...
اگه هم از حرف های من ناراحت شدی همینجا ازت معذرت میخوام:46:
پس از اين به بعد هر كي آهنگ داخلي گوش بده بي سواده و هر كي آهنگ هاي انگليسي گوش بده باسواده اين داداشمونم سوادش از حد معمول خيلي زياده واسه همين آهنگ انگليسي گوش مي دهنقل قول:
بهتره كمي ادب داشته باشيم ... حرف خودته
آفرین...:46:
حرف اول و آخر رو شما زدین. دقیقا منم منظور شما رو دارم اما شما دوستان با کج کردن منظور بحثهای قبلی من، بحث رو به اینجا کشوندین. من با اون وبلاگ -- شده بحثم بود که به ناکجا آباد کشیده شد... و خیلی بهتر شد که پستها پاک شد.
موسیقی یه چیز سلیقه ایه و بنده به شما و دیگر دوستان حق میدم که به هر سبکی از موسیقی علاقمندید گوش کنین.
فقط برای آخرین پیامم این رو میگم:
من اصلا قصد نداشتم تا به شما بقبولونم که باید به موسیقی خارجی گوش کنید فقط میخواستم یک سری واقیعت ها در مورد موسیقی ایران با موسیقی خارجی رو بدونین (که بازم فکر کنم قبول نکنین...) حالا بگذریم.
وقتی من موسیقی خارجی میگم منظورم این نیست که هر موزیکی باشه، باشه فقط خارجی باشه و وکالش انگلیسی، تو آمریکا و کشور های اروپایی چندین برابر ایران خواننده وجود داره که در بین اون تنها چند 100 نفر اسم و رسم پیدا کردن و بقیه بدرد... میخوردن!
من خودم فول آلبوم مجید خراطها رو دارم و (آلبوم های: کنسل - آواره - نفرین - زخم زبون...) رو دارم و به همه آهنگهای خراطها گوش دادم واقعا هم خوب میخونه (اینو برای چاپلوسی نمیگم، به والله راست میگم) اما بازم نمیشه گفت مجید خراطها یا چاوشی یا یگانه و... بهترینن. در داخل ایران بهترینن اما موسیقی نباید فقط داخلی باشه اگه چشم ها و گوش هامون رو بازم کنیم عقب موندگی موسیقی کشورمون رو در هر سبکی پاپ راک متال ترنس و... میبینیم.
یکی از عقب موندگی ها همین آهنگهای عبدالمالکی هست! ورداشته چند تا از موزیک آهنگهاش رو از آهنگ یه خواننده ترکی بنام Ismail YK کپی پیست کرده و بقیه آهنگهاش هم فقط دوپ دوپ و دوپچ دوپچ هست خداییش این شد آهنگ؟؟؟
بیشتر یا بهتر بگم همه آهنگهای داخلی کشورمون در یک مسیر از نظر وکال حرکت میکنن (خانو خانوما، دوستت دارم، ولم نکن، تنهام گذاشتی، بی وفایی،..........) نه در وکال، صوت-مد هست و نه کلمات جدید که به اینا میگن نو آوری و خلاقیت که در کشور ایران گشتم نبود نگرد نیست!
البته گناه رو نمیشه زیاد تو آهنگسازان و خوانندگان داخلی دید، چون کشور ایرانه و دولت ج.ا !
من دوبازه بازم تاکید میکنم قصد توهین به هیچ کس از شما و هنرمندان مورد علاقه شما رو ندارم فقط نظرم رو میدم (امیدوارم به دل نگیرین): دوستان شما حتما آهنگ کنسل مجید خراطها رو شنیده اید (سبک موزیکش ترنسه) و واقعا هم آهنگ زیباییه ولی اما شما چندتا از ترنسهای سلطانان ترنس مثل TIESTO و Armin Van Buuren بشنوین (سلطان گفتم چون واقعا سلطان هستن و دنیا میشناستشون بجز ایران با موسیقی و نبود و نشناختن سبک ها متنوع!) واقعا برای این آهنگ متعصف میشین! حالا شما طرفدار خراطها هستین این مثال رو آوردم وگرنه از این بدتر ها هست که توشون مجید خراطها واقعا در انتخاب وکال و آهنگها بهترین و ◄(سلطانه)
من خودم رو در حدی نمیبینم که مجید خراطها یا موسیقی ایران رو نقد کنم اما این حق رو به خودم میدم که در میحط دوستانه و با شما دوستان گل بحث سر موسیقی داخلی کنم.
من خودم آهنگساز سبک ترنس هستم (از نوع درپیتش...:31:) همچین هم فقط استفاده کننده موسیقی دیگران نیستم اگر هم محیط یاری داد براتون چند تا از آهنگهام رو میزارم و نظراتتون سازنده تون رو میگیرم.:11:
در آخر هم بیاید به همدیگر احترام بگذاریم:40::11::10:
شما درست میگین !نقل قول:
حق با شماست!
درک پیامت رو برم، درک جوابی که گرفتی و پیامی که دادی برم!!!
آقا ول کنید این بحثارو...... .
کلا تو تاپیک یه خواننده ازش نباید انتقاد بشه...چون جایی که همه طرفدارش هستن انتقاد ازش بی معنیه...اونقدر هم به نظر من جنبه وجود نداره تا دوستان انتقاد رو بشنون(البته فقط مختص خراطها نیس در همه تاپیکا اینجوریه)
در نتیجه زیاد خودتونو خسته نکنید.
نه اتفاقآ اگه نقد منصفانه باشه خب چه اشكالي داره كه تو تاپيك طرفداراش باشه.نقل قول:
من همينجا بود نظرمو گفتم راجب مجيد خراطها.
منظورم از منصفانه اينه كه هم ويژگي مثبت رو بگيم و هم منفي.بله خب اگه فقط بگيم فلاني بده خب... طبيعيه كه طرفداراش ناراحت بشن.
به نظر من آهنگ خارجی واسه خود خارجی ها خوبه.
به نظر من سبکش تنده و زیاد جالب نیست. و جلوه های کامپیوتریش زیاده.
ولی ما مجید خراطها رو که سلطان احساس هست به خاطر دلمون گوش میکنیم.
آرامشی که در آهنگ های خراطها هست رو نمیشه تو هیچ یک از موسیقی های خارجی و حتی داخلی پیدا کرد.
در ضمن من هم فکر می کنم که ایرانی ها اکثر آهنگ های خارجی رو گوش میکنن تا بگن ما خیلی با کلاسیم.
موفق باشید:40:
سلطان غم و احساس مجید خراطها