دوستا راهنمایی نمی کنند؟!نقل قول:
Printable View
دوستا راهنمایی نمی کنند؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
هارد خودم Windows XP SP1 هست و مال دوستم Windows XP SP2 هست ... موقع اجرا مشکلی ایجاد نمیشه؟
ممنونم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه به ویندوز ها ربطی نداره . چون موقع هارد به هارد کردن فقط ویندوز دوستتون اجرا خواهد شد .
یعنی ویندوز که توی هارد master هست اجرا خواهد شد .
یا اگه شما فقط هارد خودتون را به سیستم دوستتون وصل کنید باز هم مشکلی پیش نمی یاد . می تونید با سیستم دوستتون ویندوز را عوض کنید و بعد هارد را به سیستم خودتون ببندید و درایور ها را نصب کنید .
فقط موقع هارد به هارد کردن دقت کنید تا مشکلی پیش نیاد .
بهتره از یه نفر با تجربه هم کمک بگیرید .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
هارد دوستم هم ویروسی میشه وقتی که هارد رو وصل کردم؟
یه سوال دیگه:
move the fileو copy the file با هم چه فرقی می کنند؟
ممنونم
سلام. من یه مشکلی برام پیش اومده.
من تو اینرنت اکسپلورر وقتی می رم یه سایتی، اینترنت اکسپلورر اون صفحه رو ذخیره می کنه و وقتی دفعه بعئ رفتم همون صفحه رو میاره.
مثلا وقتی می رم سایت بلاگفا، وبلاگهای به روز شده همونی هستند که دفعه قبل رفتم.
از جمله مشکلاتی که این اشکال برای من بوجود آورده اینه که نمیتونم نظرات تازه ی وبلاگمو بخونم.
چون همونصفحه ای میاد که دفعه پیش اومده.
ctrl + F5 هم جواب نمیده.
کسی راه چارشو میدونه؟
سلامنقل قول:
بله اگه روی درایو های خودتون کلیک کنید ویروس منتقل خواهد شد .
پس بدون باز کردن درایوی ( البته اگه فکر می کنید هاردتون ویروسی هستش ) ویندوز را عوض کنید .
move the file یعنی انتقال یک فایل از یک درایو یا فولدر به یک درایو یا فولدر دیگه . با این کار فایل منتقل می شه و دیگه توی جای قبلی وجود نداره
copy the file یعنی یک کپی از یک فایل توی یه جای دیگه هم ایجاد می شه . یعنی یک فایل هم توی جای قبلی هست و هم یک دونه دیگه از اون توی جای جدید .
مثلا اگه یه فایل را از درایو D به درایو E منتقل کنید ( move the file ) دیگه اون فایل توی درایو D نیست فقط توی درایو E هستش .
اگه یه فایل را از درایو D به درایو E کپی کنید ( copy the file ) اون فایل هم توی درایو D هست و هم توی درایو E
موفق باشید .
بابا copy o move که دیگه معلومه.
copy the file فیلها رو کپی می کنه. یعنی هم تو هارد دوستت باقی می مونه هم به هارد تو میاد.
اما move the file از هارد دوستت کات می کنه (یعنی برمی داره) و میریزه تو هارد تو. اما ایندفعه دیگه تو هارد دوستت باقی نمیمونه.
آهان .. پس همون cut the file هستنقل قول:
خب اولین بار بود move the fileنقل قول:
رو دیده بودم
خب ممنونم
اگه موقع جستجو توی ویندوز کارکتر ~ رو بکار ببریم به چه مفهومه ؟ مثلا بنویسیم : *.*~
save target as... یعنی چی؟ چه موقع بکار میاد؟