ولی نمی تونید بقیه رو خوب بزنید!!نقل قول:
يعني خيلي هاتون مرحله 2 قبول نمي شيد . ولي ضرر نكرده ايد ، براي كنكورتون آماده شديد و وقت تلف نكرديد. مثلا من مرحله 2 قبول نمي شم ولي مي تونم شيمي كنكور رو خوب بزنم .
Printable View
ولی نمی تونید بقیه رو خوب بزنید!!نقل قول:
يعني خيلي هاتون مرحله 2 قبول نمي شيد . ولي ضرر نكرده ايد ، براي كنكورتون آماده شديد و وقت تلف نكرديد. مثلا من مرحله 2 قبول نمي شم ولي مي تونم شيمي كنكور رو خوب بزنم .
راستی علیرضا با توجه به حذف سوال 14 کف چجوری میشه؟ببینم کف 185 نمره است یا 35 نمره غلط؟ضمنا تشریحی ها رو که در 2ضرب نکردن؟
سلامنقل قول:
كف همونيه كه بهتون گفتم
35 نمره غلط هستش
گرچه امير ميگه به حرف اينو و اون گوش نده
باي
بچه ها به نظرتون اين خنده دار نيست كه در يك المپياد در سطح كشوري يك تست دو جواب درست داشته باشد و يك تست را اصلا حذف كنند ؟
به نظرتون اين خنده دار نيست كه نتايج يك آزمون كه 600 نفر شركت كننده دارد، دو ماه بعد از امتحان اعلام شود؟
به نظرتون اين خنده دار نيست كه در المپياد شيمي فرق طلاي اول با برنز آخر در چند سوال باشد ، ولي طلاي اول از كنكور و سربازي معاف مي شود و برنز و نقره ها فقط 10 درصد ناقابل در كنكور سود ميبرند؟ ( فقط به خاطر چند سوال)
به نظرتون اين خنده دار نيست كه با اينكه تصحيح تمام شده و قبولي ها معلومند ، نتايج اعلام نمي شود ؟
به نظرتون اين خنده دار نيست كه .... ؟
به نظر من هيچ كدوم از اينا خنده دار نيست بلكه ناراحت كننده است .
بيش تر از يك ماهه كه دارم وقت خودم رو با اظهار نظرهاي غير مفيد تلف مي كنم با اينكه مي دونم هيچ كاري از دستم بر نمي ياد و كف نمره عوض نمي شه و اعلام نتايج عقب و جلو نمي افته.
از امروز هم ديگه تا اعلام نتايج هيچ اظهار نظري نمي كنم . هر چه پيش آيد خوش آيد . خداحافظ
امسال نتیجه زودتر اعلام میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه المپيادي ها و نخبگان
همين الان عضو بشيد
پس این نتیجه چی شد؟؟
منوظورم سروش ثابت هستش:31:نقل قول:
سروش ثابت مدال برنز المپياد كامپيوتره و از پيش كسوتان المپياد محسوب ميشه
در حال حاضر كامپيوتر شريف مي خونه ولي مي خواد بره جامعه شناسي
رئيس انجمن اسلامي دانشگاه بود و voa باهاش مصاحبه كرد و بدبختش كردن
همين
باي
نقل قول:
سلام
من تازه عضو شدم:8:
rasol
:40:chem:40:
3om
از آمل تو تستي ها ( تشريحي كه مشخص نيست)
:10:1-100٪(SKH):10:
2و3-93٪(SRJ & MNN):13:
بقيه تو تستي ها حداقل 5 تا غلط داشتن
تقريبا از 10 صفحه قبل تا اينجارو خوندم
من تو سايت خلينا هم عضو هستم
تا ديروز هم تقريبا از اين درصدايي كه نوشتين بي اطلاع بودم همين كه ديدمشون زنگ زدم واسه شريف زاده خودمو كشتم تا اينكه بالاخره فقط اينو گفت كه مازندران ( آمل) قبولي داشته اما درمورد كف هيچي نگفت بنظر خودم كه همين درصدي كه گفتين خيلي مناسب ( من كه بهش شك ندارم)
درضمن گفت هنوز كميته نهايي تشكيل نشده و فقط نمرات خام آمادس
:46:hot-birds to hamon tala hashte hasti?
سلامنقل قول:
خوش اومدي
ما هم از كرمانشاه يه 93% داريم و يه 87%
بله من همون طلا 8 هستم، گرچه خليل زاده ميگه طلا 6، ولي من همون طلا 8 هستم
البته اگه بطلبه:27:
يعني اگه مرحله 2 قبوليدم