نقل قول:
به نظر من امسال منچستر مشکل داره و سخت بتونه قهرمانی در لیگ برتر را تکرار کنه
همه تیما که مثل رئال نیستن راستی خیلی حال کردم این یاسینه بن شد
نقل قول:
به نظر من امسال منچستر مشکل داره و سخت بتونه قهرمانی در لیگ برتر را تکرار کنه
همه تیما که مثل رئال نیستن راستی خیلی حال کردم این یاسینه بن شد
مثل اینکه خودتم دوست داری بن شی.نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چی گفته که بن شه؟؟
واكنش مدير اجرايي اولدترافورد:
منچستريونايتد مخالفتي با فروش رونالدو ندارد
خبرگزاري فارس: در صورت دريافت پيشنهادي اغوا كننده از سوي منچستر سيتي، منچستر يونايتد اجازه انتقال را به مهاجم پرتغالي خويش ميدهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل، ديويد گيل، مدير اجرايي منچستر يونايتد، اظهار داشت: نمي توانم باور كنم در صورتي كه بيش از صد ميليون پوند بابت كريستانو رونالدو پيشنهادي برسد، از فروش وي چشم پوشي كنيم.
اين مقام چند روز پس از اينكه مقامات جديد سيتي اظهار كردند درصدد خريد كريستانو رونالدو از يونايتد در ازاي 135 ميليون پوند هستند، عنوان كرد: در صورتي كه چنين پيشنهادي به نشاني منچستر يونايتد برسد، آنوقت بايد با فرگوسن و مالكين باشگاه صحبت كنيم تا بازيكنمان را به فروش رسانيم.
اين مقام گفت: بايد منتظر ماههاي آينده شويم تا ببينيم چه اتفاق مي افتد. اگر در عمل چنين اتفاقي بيفتد، آنوقت بايد به فكر باشيم تا بازيكني در حد رونالدو را در نظر گيريم.
منچستر 2 به 1 از ليور پول شكست خورد.
خيلي وقت بود كه به ليورپول نباخته بوديم و اين 2سال هم دبلشون كرده بوديم و البته اگه تيم كامل بود عمرا بازم مي باختيم
ولي ليورپول امسال خيلي قوي تر از پارساله
اقا شرمنده ها ولی میپرسم
سایتی که اسم بازیکن هایی که تو تیمها الان دارم بازی می کنن داره رو میدونین
برو به سایت goal.com ...وقتی سایت کامل باز شد پایین سمت راست لوگوی باشگاه ها هست....روی هر کدوم از لوگوها کلیک کنی تمام اطلاعات باشگاه رو بهت میدهنقل قول:
اقا شرمنده ها ولی میپرسم
سایتی که اسم بازیکن هایی که تو تیمها الان دارم بازی می کنن داره رو میدونین
سلام
اقا شرمنده یک سوال داشتم
رونالدو این چهارشنبه برای منچستر بازی میکنه؟اگه نه چند وقت دیگه مصدومیتش ادامه خواهد داشت
امسال به تیم امیدی ندارم