سلامنقل قول:
چند جا خوندم که 23 شهریور میاد البته موثق نیست ولی من که هر روز یه سر میزنم به سایت سنجش واقعا از استرس دارم می میرم
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
چند جا خوندم که 23 شهریور میاد البته موثق نیست ولی من که هر روز یه سر میزنم به سایت سنجش واقعا از استرس دارم می میرم
موفق باشید
اینی که نیومده نتایج کنکور کاردانی به کارشناسیهنقل قول:
رتبه نه نتایج...
بچه ها خواهشا یکی جواب بده عجله دارم.
سلام دوستان
من دارم کاردانی عمران/کارهای عمومی ساختمان
میخونم.
یه چند تا سوال راجبه کنکور کاردانی به کارشناسی داشتم
1.ظرفیت پذیرش خوب شده ؟؟ یا مثل قبل خیلی قبول شدن خیلی سخته ؟؟ از هر چندتا چند نفر قبول میشه ؟؟
2.کل کسای که شرکت کردن جند نفر بودن و چند نفر مجاز شدن ؟؟
3.مثلا با رتبه ی 8000 کجا قبول میشم ؟؟
4.این درسته که میگن بچه های فنی تو این رشته نیستن یا کم هستن ؟؟؟ آخه تو هنرستان عمران نیست !!!
ممنون میشم اگه جوابمو بدید
با تشکر و احترام
پس این نتایج کی میاد ؟ ....
کسی خبر نداره جواب نهایی کاردانی به کارشناسی کی میاد ... ؟؟؟؟
نقل قول:
دل میـــرود ز دستــــم؛ کنکوریــــها خـــدا را ---------------------- دردا کـــه سوتـــی هایم خـواهـد شد آشـــــکارا
دوست عزيز بشنو اينها را ولي باور مكن......هر وقت تلويزيون گفت كي مياد مطمئن باش همونه و غير اين نيست.يكي ميگه 27 يكي ميگه 23......!!!!!!اينا رو مردم خودشون در ميارن و فقط استرس من و شما رو بيشتر ميكنه.پس عجله نكن.اندكي صبر سحر نزديك است...........نقل قول:
خوب دوستان زمان اعلام نتایج رو بالاخره گفتن : توکلی معاون اجرایی سازمان سنجش و آموزش کشور در گفتگو با سایت شبکه خبر گفت : نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1387 از ساعت 9 صبح سه شنبه 26/6/87 بر روی سایت سازمان سنجش کشور قرار داده خواهد شد تا هر داوطلب با مراجعه به سایت از نتیجه آزمون خود مطلع شود .
وی ادامه داد : نتایج آزمون کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای سال 1387 از ساعت 9 صبح پنجشنبه 28/6 بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت .
منبع :ایشاا... همتون هر جا که دوست دارین قبول بشین.کد:http://www.irinn.ir/Default.aspx?TabId=55&nid=101406
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من شنیدم اگه معدل هر 4 ترمت بالای 17 بشه میتونی بدون کنکور به کارشناسی بری
این مطلب صحت داره ؟؟
والا منم شنیدم فکر میکنم درست باشه ! البته 17 نه فکر کنم 18 است.