دوست من اینم تاپیک مخصوصش »»»نقل قول:
اینجا اطلاعات بیشتری هست .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159065
Printable View
دوست من اینم تاپیک مخصوصش »»»نقل قول:
اینجا اطلاعات بیشتری هست .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159065
salam
bebakhashid finglish minevisam chon alan far30 nadaram
man donbale bazii hastam ke chand sal pish chan marhalasho rafteh boodam alan dobare mikham oon bazi ro anjam bedam vali esmesh yadam nist
marhaleie 1 oon bazi injoori bood ke ta vared mishodi dorobarat sang bood va 1 mardo koshteh boodan
vaghti az tanha rah mirafti birun 3 ta mar va chand gorg betarafet mioomadan
too oon bazi az tofanag khabari naboob va ba mosho laghat baiad kar mikardi
akhare har marhale div dash
marhale 4resh to jangal bood
marhale 3sh to ye keshti manand man mikham esme inbazi roo age midoonin begin?
با سلام
من بازی رویین تن که سازندش کلایو بارکر بود رو بازی کردم و شنیدم که کلایو بارکر یه بازی جدید ساخته. لطفاً دریاره این بازی مقداری اطلاعات به من بدین و درباره داستان بازی توضیح دهید. راستی نوین پندار اونو فارسی کرده؟ چون من روئین تن نسخه فارسی نوین پندار رو گرفتم که عالی بود. اصلاً این بازی جدید بارکر ارزش خریدن و بازی کردن رو داره یا نه؟
ممنون
اطلاعات کامل اینجا :
تاپیک مخصوص بازی Clive Barker's Jericho
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=119427&highlight=jericho
من هرچی فکر میکنم اینطور چیزی بازی نکردم !نقل قول:
salam
bebakhashid finglish minevisam chon alan far30 nadaram
man donbale bazii hastam ke chand sal pish chan marhalasho rafteh boodam alan dobare mikham oon bazi ro anjam bedam vali esmesh yadam nist
marhaleie 1 oon bazi injoori bood ke ta vared mishodi dorobarat sang bood va 1 mardo koshteh boodan
vaghti az tanha rah mirafti birun 3 ta mar va chand gorg betarafet mioomadan
too oon bazi az tofanag khabari naboob va ba mosho laghat baiad kar mikardi
akhare har marhale div dash
marhale 4resh to jangal bood
marhale 3sh to ye keshti manand man mikham esme inbazi roo age midoonin begin?
سلام.
یک بازی می خواستم عین سیمز ( یا شبیه سیمز ) باشه ولی صحنه نداشته باشه.
ممنون.
دوست عزیز! اتفاقا Sims سالمترین بازی هست که صحنه نداره... جای تعجب هست که شما به این نتیجه رسیدید.نقل قول:
تنها موردی که شبیه به این سری هست, سری Singles, ولی به زیبایی این بازی نیست و همچنین دارای صحنه های زیادی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری Singles
Singles: Flirt Up Your Life - 2004
Singles 2: Triple Trouble - 2005
منظور من از صحنه ، تیپ و قیافه ( لباس ها ) ی آدم هاش هست. آخه من تو اینترنت یک سرچی کردم عکس های خیلی ضایع آورد.:4::35: :rolleye:نقل قول:
ولی به هر حال دستتون درد نکنه. :10::46::12::laughing::)
من خیلی وقت از اخبار شنیدم بازی هایی مانند سیمز و... ممنوع ورود شده شاید دیگه از سیمز 3 خبری نباشه :(
عزیزم وارد نشه دانلود که میشه :دی
سلام
بازی به سبک مدال افتخار چی هست؟ من از سری بازی های مدال افتخار خیلی خوشم میاد. لطفاً چند تا بازی به این سبک رو به من معرفی کنید. راستی بازی به سبک مافیا چی هست؟ من خیلی بازی ها رو که روش نوشته بود به سبک مافیا خریدم اما هیچ کدوم ربطی به مافیا نداشت!!!
ممنون