اخه فول هم نمیشه
Printable View
اخه فول هم نمیشه
چرا فقط اگه توی My Photos باشه میشه اول عکس رو معمولی باز کن بعدش همون # رو بزن
نه دی 900 آی توی آدر فایلم نمیشه زوم کرد....ناامیدم کرد
باید بشه کهنقل قول:
شما باید عکسهارو توی Other File حافظه داخلی گوشی بریزی نه مموری کارت !
امیر جون نمیشهنقل قول:
باید بشه که
شما باید عکسهارو توی Other File حافظه داخلی گوشی بریزی نه مموری کارت !
تا اونجائیکه من میدونم دی900 ای برنامه پیکسل ویور رو نداره
بله نداره
کلا هر چی تو other files میریزیم باز نمیکنه.
سلام دوستان من عضو جدید سایت هستم و 2 روز پیش یک گوشی d900i خریدم حالا چند تا مشکل برام پیش اومده که اگه ممکنه راهنماییم کنید
1- گوشیم در هنگام کاربرد زیاد مخصوصا موقع فیلم دیدن جوی استیکش و باطریش داغ میشه آیا این عادی است یا نه؟
2- آیا واقعا نمیشود عکس ها و فیلم ها را فول اسکرین کرد اخه فیلمهای من رو اندازه یک نخود نشون میده
3- برای این گوشی دیکشنری پیدا می شه یا نه ؟
من قبلا w700i داشتم این گوشی خیلی نسبت به اون سرتره فقط من این مشکل ها رو پیدا کردم که اگه رفع بشه که دیگه حرف نداره در ضمن باطری گوشی من خیلی خوب کار میکنه الان بعد از دو روز یک خونه هم خالی نکرده باهاش هم تقریبا زیاد کار کردم
راست میگی ... اصلا یادم نبود آی نمیشه !!!نقل قول:
امیر جون نمیشه
تا اونجائیکه من میدونم دی900 ای برنامه پیکسل ویور رو نداره
1. عادیه عزیز ...نقل قول:
1- گوشیم در هنگام کاربرد زیاد مخصوصا موقع فیلم دیدن جوی استیکش و باطریش داغ میشه آیا این عادی است یا نه؟
2- آیا واقعا نمیشود عکس ها و فیلم ها را فول اسکرین کرد اخه فیلمهای من رو اندازه یک نخود نشون میده
3- برای این گوشی دیکشنری پیدا می شه یا نه ؟
2. موقع دیدن فیلم دکمه # بزن و عکس هم فقط در حافظه داخلی گوشی ....
3. هست ولی زیاد به درد نمیخوره !
ممنون که اینقدر سریع جواب دادید مشکل فیلم ها حل شد ولی عکس ها نه من همه عکس هام در حافظه داخلی کوشی هست ولی هر کاری میکنم تصویر فول نمیشه در ضمن میشه رو عکس ها زوم کرد آیا این مشکل بخاطر گوشی منه یا همهشون این جوری هستن چون گوشی من همه چیزش اصلی هست حتی متعلقاتشم کره ای هست