سلام دوستان
من چطوری میتونم سیو هایی که تو اینترنت هستن رو به مموریم انتقال بدم ؟؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
من چطوری میتونم سیو هایی که تو اینترنت هستن رو به مموریم انتقال بدم ؟؟؟؟
نقل قول:شما باید این save ها رو روی flash memory بریزینقل قول:
و بعد با استفاده از نرم افزارهای جانبی مثل gameshark و sms از طریق flash به memory card انتقال بدی
سلام
dvd رو با چه سرعتی رایت کنم که پلی استیشنم بتونه بخونش (میخوام فیلم رایت کنم)
با تشکر
ممنون از جوابتوننقل قول:
فلش مموریو به جلوی ps2 که usb داره وصل کنم ؟؟
یه کم بیشتر توضیح بدین ممنونترتون میشم:11:
دوست عزیز
پست های پشت سر هم نزنید و سوالاتتون رو تو یک پست مطرح کنید
میتونید از ویرایش استفاده کنید
برای دیدن فیلم باید Dvd رو با 4x رایت کنیدنقل قول:
بالاتر از اون موقع خوندن دچارمشکل میشه
بلهنقل قول:
به usb جلوی کنسول نصب میشه
اول از لینک بالا برنامه uLaunchELF رو دانلود کنید و بعد اونو رو CD رایت کنید.(داخل فایل rar فایل ISO قرار داره) بعد CD رو بذارید تو PS2 و صبر کنید تا وارد محیط برنامه بشه. اونجا یه چیزی مثل فایل منیجر هست که میتونید به اطلاعات درون Flash Memory ,Memory Card, ... دسترسی داشته باشید یا انتقال انجام بدید.کد:http://www.sksapps.com/launchers/uLaunchELF_v4.16_CD.rar
در ضمن میتونید برنامه های دیگه رو هم ( ELF. ) از طریق کپی روی Flash Memory اجرا کنید.
کار این برنامه همونطور که از اسمش مشخص هستش اجرای برنامه های ELF هستش
اگه سوالی بود بپرسین:10:
با سلام خدمت همه دوستان
دوستان من یک دستگاه pro vision lcd tv box برای وصل کردن ps2 به مانیتور خریدم . چیکار باید کرد تا ازش تصویر گرفت ؟
کار خاصی لازم نیست. شما فقط کابل هاشو درست وصل کن بعد وقتی ps2 رو روشن کنی تصویر میره روش.نقل قول:
سلام مجدد.دوستان من به یه سری بازی نیاز دارم(مثل گاد آف وار 1 و 2 بصورت فول 9 گیگ).یه تاپیک زدم که بستنش و هنوز نفهمیدم چرا.کسی می تونه واسم رایت کنه؟یا جایی رو معرفی کنه که ازونجا بخرم؟یه 5 گیگش رو گرفتم از وسطای بازی هنگ می کنه...راستی...درسته میگن زیر نویس فارسی بازی هم اومده؟
اگه جای پستم اینجا نیست؛راهنمایی کنید آقای مدیران.نه اینکه زرتی پست رو پاک کنید...
بگردی پیدا می کنی !!
منم 1 سال دنبالش بودم همه جا رفتم آخر پیدا کردم !!
میخوای واست بفرستم ؟
اگر آره واسم آدرست رو پیغام کن !