سلامنقل قول:
مد reborn6 تا او نجا که من می دونم و دانلود کردم ایر اد نداره شما یکبار کاملا بازی رو آنیستال کن بعد دو باره نصب کن و سپس این کرک زیر رو دانلود کن و در محلی که بازی رو نصب کردی آنزیپش کن (یعنی موقع نصب کرک آدرس محل نصب بازی رو بده )
بعد پک 1.04 یا همو ن آپدیت 1.04 رو در محل بازی گپی کن و در او ن محیط اجراش کن ( نصب کن و مطمئن شو 100% پر شده و کامل نصب شده )
بعد یک بار امتحان کن ببین وارد بازی می شه یا نه ؟
اگه وارد بازی شد مد رو نصب کن ولی اگه نشد کرک رو درست آنزیپ نکردی
ببینید دو ستان بر ای نصب هر مدی روی بازی جنر ال باید حتما آپدیت بازی رو که برای بازی زرو آپدیتهای 1.04 یا 1.06 وجود داره رو نصب کنید وگر نه ارور می ده البته آپدیت 1.04 اغلب بیشتر با تمام مد ها ساز گار تره تا آپدیت 1.06
برای بازی جنر ال یک هم اگه می خواهید مدی اضا فه کنید باید حتما آپدیت 1.07 رو نصب کنید .
دانلود مستقیم کرک بازی جنر ال زرو :
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/zip%20general/نسوز%20کننده%20جنر%20ال%20زرو/ZERO%20HOUR%20-%20Double%20Click%20For%20Patching.exe
لینک در یا فت فا یل آپدیت 1.04 حجم:17.5 مگا با یت (تو جه داشته با شید این فایل بر ای آپدیت کردن بازی است و یک پک بازی نیست و نیاز به پا ک کرد ن ندارد )
لینک مستقیم :
کد:ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/generals/generalszh/DownloadablePatches/GeneralsZH-104-english.exe
----------------------------------------------------------------------------------------
من که بار ها گفتم در حال در یافت مجوز بر ای انتشار هستم اخذ مجوز شاید یک ماه شاید هم دو ماه طول بکشه شاید هم دوهفته کار دولتیه دیگه ....نقل قول: