ببین شما کاریت نباشه توی لوگ گیر کرده چون باید گیر کنه والا واویلانقل قول:
همون طور که آقا حمید گفتن شما وقتی پیغام فنیش فلشینگ و دیدی استپ کن دیگه کاریت نباشه که تا آخر بره:8:
Printable View
ببین شما کاریت نباشه توی لوگ گیر کرده چون باید گیر کنه والا واویلانقل قول:
همون طور که آقا حمید گفتن شما وقتی پیغام فنیش فلشینگ و دیدی استپ کن دیگه کاریت نباشه که تا آخر بره:8:
پلاگيني كه تو پست اول گذاشته شده خرابه و دانلود نمي شه!
اگه مي شه يهجا ديگه آپلود كنين يا يه لينك ديگه بذارين
امتحان کردم مشکلی نداشت!:13:نقل قول:
با دانلود منیجر کارکن حله من با dap گرفتمش ولی نمیشد بدون دانلود منیجر بطور کامل دانلودش کردنقل قول:
آقا حمید این روش افزایش تعداد sms واسه cid 49 برای w810 می شه یا نه ؟ اگه می شه من نیاز اساسی دارم . فضای sms خیلی کمه ...
دوستان گلم ارش و توحید عزیز از صحبت های شما بی نهایت ممنونم....از اینکه واسم وقت گذاشتین ممنون
مشکل از همون فار بود....بلاخره فلش کردم...زیادم سخت نبود...بی دقتی خودم باعثش شده بود
قربون همتون:10:
بشه که بتونم جبران کنم......
شاد باشید:10:
خب موفق باشی . :46: . راستی گوشیت رجیستر اصلی بود یا چنج ؟؟؟:11: اگه چنج بود و خودت فلشش کردی ونقل قول:
سیم کارت رو میشناسه ، خواهشن با فونت بزرگ بنویس که همه ببینن :10: .
این قدر واسه من پیغام خصوصی دادن که دارم دیوونه میشم :41: . :2:
ببین اینجا هست ...فکر کنم اول باید ثبت نام کنی :نقل قول:
بازم فقط main رو فلش کن......fs رو فلش نکن که کار سخت میشه....کد:http://www.iprotebe.cz/firmware-w700-cid49-r1ca021
نقل قول:
مشکلی پیش نمیاره...یعنی نباید بیاره ...چون 5 بلاک فلش میکنه ...یکی از بچه ها انجام داده بود...
نقل قول:
این یعنی چی ؟ خوب اینکه واسه همه هست...باید ورژن فریمور رو چک کنی و متناسب با اون فایل rest رو روش فلش کنی....تو اون پک که من گذاشتم واسه همه فریمورها بود حتی این جدیده.....
ماشالا مصطفی جون زدی رو دست مسعود ...هر جا میرم 4تا پست شبیه هم میبینم:27:نقل قول:
خوب با فار منیجر کار کن...آموزش صفحه اول رو یه نگاهی بندازنقل قول: