تمام محصولات چينيه
تمام محصولات چينيه
سوال اولتون باشه بقیه جواب بدن طولانیه یه کم:31:نقل قول:
در مورد سوال دوم باس بگم فکر کنم اینجا تبلیغ نکنید بهتره. ولی من عوامل سایت رو می شناسم. خیالتون راحت.
به نظر شخصی بنده سراغ گیتار های آریا البته اون ارزون قیمتاش نرید چون کیفیت قابل قبولی ندارند مگر برای مبتدی ها. اگر می خواید یه چیز خوب بگیرید 450 تومن 500 تومن هزینه کنید و Yamaha Cort Ibanez چیزای خوبی دارن. این جا دیگه فکر کنم این طور نشه قضاوت کرد که: "به هیچ وجه سراغ سازهای 200 هزار تومنی و بالاتر نرن،یه C70 با حدود 120 تومن قیمت همون کارو میکنه." در مورد الکتریک و حتی کلاسیک این قضیه صدق نمی کنه توجه کنید که ممکن شانسی خوب از آب دربیان.
درکل بودجه تون رو برای خرید الکتریک ذکر کنید بهتر می شه راهنمایی کرد و همچنین سبک مورد علاقتون رو!
نقل قول:
برای شروع گیتار الکتریک معمولا طرف کل پولی که داره میگه و بقیه میگن مثلا اینقدر بزار باسه آمپ و اینقدر باسه ساز و بقیه هم مثلا بزار جیبت !!!
شما که کلاسیک کار کردید پس چشم و گوش بسته طرف الکتریک نمایین ، الآن بهترین سازی که برای شروع میشه انتخاب کرد و واقعا از قیمتش سر تره rg350 , rg370 هستش که قیمتاش هم طرفای 400 هست.و یا GRG170 که 250 هست ولی اگه مبلغتون کمتره باید رفت سراغ سازهای کم قیمت تر.
طرف آریا و کٌرت هم نرو که هرکی گرفته پشیمون شده .
در مورد پیکاپ هم معروف ترین سازنده ها emg , dimarzio ,seymour duncan, ... هستند. هرکدوم هم به یه چیز معروفا مثلا emg به دیستروشن تمیز و کلین نه زیاد خوب که Metallica , خیلی گروه های دیگه از این پیکاپ استفاده میکنند.
dimarzio هم که joe satriani,steve vai,john petrucci,yngwie malmsteen,andy timmons , ... استفاده میکنند.
seymour هم طرفدارای خاص خودش داره که هم دیستروشن عالی و هم کلین عالی داره.
قیمت پیانو های GRAND
steinway & sons
توی ایران چقدر هست؟
دوستان یک ارگ ( کیبورد ) مناسب که قیمت تا 200 تومن قیمتش باشه بهم معرفی کنید که کارایی خوبی هم داشته باشه و اگر هم حافظه بخوره که چه بهتر .
2. نت های ارگ رو از جا میتونم پیدا کنم کمکم کنید
2. آموزش ارگ ( شرکت افرا رایان )
تبلیغ؟من هیچ وابستگی به اونا ندارم خیالتون راحت!هدفم تبلیغ نبود.ممنون برای جواب.نقل قول:
در مورد سوال دوم باس بگم فکر کنم اینجا تبلیغ نکنید بهتره. ولی من عوامل سایت رو می شناسم. خیالتون راحت.
درسته،ولی به نظر اونقدر ها هم بد نیست.نقل قول:
این جا دیگه فکر کنم این طور نشه قضاوت کرد که: "به هیچ وجه سراغ سازهای 200 هزار تومنی و بالاتر نرن،یه C70 با حدود 120 تومن قیمت همون کارو میکنه." در مورد الکتریک و حتی کلاسیک این قضیه صدق نمی کنه توجه کنید که ممکن شانسی خوب از آب دربیان.
درود،
کسی میدونه اسم ساز زیر چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسرتِ دیوید گیلمور در Royal Albert بهنام Remember That Night
منظور ساز تو کنسرته؟نقل قول:
فک کنم عکس لود نشده، دوباره آپ میکنم.نقل قول:
منظور ساز تو کنسرته؟
پست 818 #
این افکت تا جایی که من می دونم 36 تا صدا داره .. قیمتش هم 100 تا 110 (البته نو) و لی پیشنهاد می کنم اینو نگیری و اینکه
افکتی بگیری که پورت USB داشته باشه.. حداقل G2.1
ولی بهر حال اون افکت حد اکثر 35-40 تومن و ساز هم حداکثر میگم 80 می ارزن .. موفق باشی .