پرفسورنقل قول:
تو مطلب نوشته بودم (تو یک روزنامه زرد نوشته)
بعد نقل قول من از سینمای ما رو به اون مطلب نسبت میدی؟
Printable View
پرفسورنقل قول:
تو مطلب نوشته بودم (تو یک روزنامه زرد نوشته)
بعد نقل قول من از سینمای ما رو به اون مطلب نسبت میدی؟
کسی متن آهنگ های یه آلبوم بی نصیب که هوادارا از آهنگهای محسن درست کردند نداره
آهنگ هاش نمیتونه -- صفا -- خود فریبی و ...
نقل قول:
متن تمامی خونده های چاووشی
کد:http://files.myopera.com/silent-assassin/files/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Lyric.pdf
دكتر من خبر سينماي ما رو گفتم خيلي جديد بود!نقل قول:
ماله يه ماه پيش تازه الان ميگي...!؟
ببين كار به كجاها كشيده شد!
مجلس «سنتوري» را بررسی می کند / سعيد ابوطالب عضو كميسيون فرهنگی مجلس: اعمال سليقه وزير ارشاد براي ممنوعيت اين فيلم كار اشتباهي است
سینمای ما - بيش از دوهفته از ممنوعيت اكران آخرين ساخته داريوش مهرجويي ميگذرد و در حالي كه همچنان ميان وزير ارشاد با تهيهكنندگان و شوراي عالي نظارت براي قانوني بودن اين ممنوعيت بحث و كشمكش است، كميسيون فرهنگي مجلس با كنارهگيري از این ماجرا سعي داشته هيچ دخالتي در اين كشمكشها نداشته باشد.
عماد افروغ عضو كميسيون فرهنگي ، در خصوص ممنوعيت سنتوري گفت:" تا فيلم را نبينم، هيچ اظهارنظري در اين زمينه نميكنم."
اين در حالي است كه سعيد ابوطالب عضو كميسيون فرهنگي معتقد است صرفنظر از محتواي فيلم ، نحوه برخورد با فيلم سنتوري اشتباه است چرا كه وقتي شوراي نظارت اكران وجود دارد و اين شورا بر اساس قوانين خود فيلمي را مجاز براي اكران داشته است، هيچ مسوولي حتي وزير ارشاد هم حق جلوگيري اكران آن را ندارد.
ابوطالب با تاكيد بر اينكه هنوز فيلم را نديده است و هيچ اظهارنظري در خصوص محتواي آن ندارد، افزود: " اين فيلم براي فيلنامه، توليد و اكران مجوز دريافت كرده است و شوراي عالي نظارت نيز در چارچوب قوانين خود اين فيلم اكران مناسب دانسته است. در اين شرايط اعمال سليقه وزير ارشاد براي ممنوعيت اين فيلم كار اشتباهي است."
نماينده مردم تهران افزود:" اگر وزير با اكران اين فيلم مخالف است، بايد از طريق راههاي قانوني وارد شود نه اينكه به طور دستوري جلوي اكران فيلم را بگيرد و به قوانين شوراي عالي نظارت هم بيتوجه باشد."
ابوطالب افزود:" اگر اين شيوه برخورد با سينماي ايران باب شود، امنيت حرفهاي و تخصصي فيلمسازي از بين ميرود و ساخت فيلم با محدوديت روبهرو ميشود."
عضو كميسيون فرهنگي مجلس با تاكيد بر اينكه وي به اين تصميم وزير ارشاد اعتراض داشته است، تاكيد كرد كه هيچ اقدام عملي ديگري در اين خصوص صورت نگرفته است.
امیررضا خادم نيز به نطق پيش از دستور روز سهشنبه اشاره ميكند كه از خبرگزاريها و سايتهاي خبري و ساير محصولات فرهنگي حمايت شده است و با تاكيد بر اينكه هنوز فيلم را نديده است، ميافزايد: "من مخالف ممنوعيت اكران فيلم هستم."
وي افزود:" هنوز فيلم را نديده ام اما در جلسات آينده كميسيون فرهنگي اين فيلم بررسي خواهد شد
منبع خبر : عصر ايران
ایول از اول میگفتی
من متن روزنامه کیهان رو تازه خوندم..... تا چند دقیقه دیگه چند سوتی از این متن رو براتون میزارم
منتظر مي مانيم...نقل قول:
خوب دوستان عزیز تا 1 شهریور دیگه نمیتونم مزاحمتون بشم و چرت! بگم.
دلم برا همه تنگ میشه.
امیدوارم اول که اومدم خبر های خوبی بخونم.
خداحافظ
پ.ن:
من که توی سیاهی یا از همه رو سیاترم
میون اون کبوترهاش با چه رویی بپرم
حال میکنین چقدر گ...دم؟:31:
ذکر چند نکته از مقاله روزنامه کیهان:
متاسفانه در این نقد غیر کارشناسانه مواردی ذکر شده که با واقعیت اختلافات فاحشی دارد و هیچ هدفی جز تشویش اذهان عمومی ندارد.....
1: آمده است که پدر علی در یک ارگان دولتی و در پستی بسیار حساس مشغول به فعالیت است ولی واقعیت آنست که پدر علی به حرفه بلورسازی مشغول است و از کسبه معتمد محل است
2: آمده است که علی در طول فیلم عبا به تن دارد، خیلی جالب است که این نویسنده محترم فرق عبا را با ردا نمی تواند تشخیص دهد
3: در آنجایی که ذکر شده است پدر علی تنها به فکر کمک به فرزند خود است و زندگی دیگران برایش اهمیتی ندارد، نکته اینست که پدر علی هرگز در صحنه پارک جنگلی دیده نمیشود و این ماموران آگاهی هستند که شروع به جمع آوری معتادان میکنند و پس از آنکه علی را به ندامتگاه میبرند سکانسهایی با حضور پدر علی (مسعود رایگان) نمایش داده میشود.... حال اگر هم مطلب این نویسنده را هم قبول کنیم یک سوال این بند را تکمیل میکند، آیا اگر شما یا هر کس دیگر پسری در میان عده ای معتاد داشته باشید، اول میروید دیگران را نجات میدهید یا پسرتان را؟ کافیست کلاه خود را قاضی کنید...
4: در خصوص تضاد میان دین و موسیقی هم مطالبی بیان شده بود که واقعا خنده دار است، افراط و تفریط هایی که هر روزه اسلام ناب محمدی را در باتلاق نیستی بیشتر فرو میبرد. اینکه شما نباید موسیقی گوش کنید چون به گفته شیوخ امروزی لهو و لعب است ولی از زبان حضرت مولانا از موسیقی چنان تعریف میشود: موسیقی نداییست بهشتی که چون در بهشت انسان هر لحظه از آن بهره برده اینگونه بر دل مینشیند....
ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که در برنامه های اجرای موسیقی که از صدا و سیما پخش میشود شما اگر صدای آلت موسیقی را بشنوید مشکل شرعی ندارد ولی اگر آلت موسیقی را ببینید به قول بچه ها : خطر ناکه حسن!!!
و من ا... توفیق