دوستان ، اطلاعات و جزئیات این گیگ باکسارو کجا نوشته؟!
Printable View
دوستان ، اطلاعات و جزئیات این گیگ باکسارو کجا نوشته؟!
نقل قول:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:نقل قول:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=104ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=105ms TTL=35
--------------------------------
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=118ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=119ms TTL=47
فعلا گیگ باکس ها 2 تا هستن
9 گیگ 5 روزه 10 هزار تومان
90 گیگ 90 روزه 125 هزار تومان
فعلا بهترین حجم همون حجم 80 گیگ 88 تومان هست
مرسی از توضیحاتت ؛نقل قول:
این 80 گیگ 88 تومان رو به عنوان جشنواره گذاشتن و جزء گیگ باکسا نیست؟ مدت زمان استفاده ازش به چه صورته؟
مزخرفهنقل قول:
شاید در ظاهر و در عدد خوب باشه ولی تو بازی میبینی افتضاحه من فیفا 17 انلاین بازی میکنم که داغونه تو همه بازی ها کنده و دیلی داره
این که خیلی خوبه برای من افتضاحهنقل قول:
ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=178ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=173ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=173ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=174ms TTL=42
ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=186ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=176ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=172ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=187ms TTL=52
شما این طرح رو از کجا پیدا کردید تو پنل هست اما من نه تو کانال تلگرام دیدم نه از تو خود سایتنقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
زیاد در مورد این 80 گیگ بحث نکنین دیگه از ادمین میخام پیامای مربوطه رو پاک کنن از کجا معلوم شاید باگی چیزی باشه خودشونم خبر ندارن با این اوضاعی که آسیاتک ایجاد کرده خیلی بعیده بیاد همچین طرحی بزاره 80 گیگ 80 تومن مگر اینکه به مناسبت آزادسازی خرمشهر باشه که بعید میدونم چون در این صورت باید اطلاع رسانی میکرد.
شاید هم سیاست جدیده شونهنقل قول:
طرح می ذترن بعد اطلاع رسانی نمی کنن یا محدود تا کمتر کسی استفاده کنه
از اون ور هم می ذارن جز عملکرد سالیانه فلان طرح رو داشتیم:n26:
شما کدوم شهری؟ سرویس گیم هم فعاله؟ خیلی خوبه این وضعیتنقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینجوری که دوستان میگن مثل اینکه آسیاتک خیلی شهر به شهر تفاوت داره
الان پارس آنلاین هستم که قریب به اتفاق اونو بهترین ISP برای بازی میدونن و الان خودم پینگم هم از 4.2.2.4 و هم 8.8.8.8 بین 100 تا 110 هست (در حالی که مثلا همینجا شاتل پینگش با سرویس گیم 140 150 هست) ولی متاسفانه قیمتاش نسبت به آسیاتک بالاست
دوستانی که کرمان هستن و آسیاتک دارن ممنون میشم یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بگیرن
نه گیگ باکس نیست همون حجم عادی هستنقل قول:
مثل اینکه گیگ باکس 90 گیگ 90 روزه شده 98 هزار تومان ولی باز همون 80 گیگ عادی بهتره
بعضی از ای پی ها پینگش کمتره چند بار کانکت و دیسکانکت شو با اپی های مختلف پینگ بگیر ببین پینگت پایین میادنقل قول:
نه هر چند وقت یه بار برای بعضی از حجم ها تخفیف میزاره که اکسترا گیگ بهشون میگن مثلا همین 80 گیگ از اول خرداد تا اخر خرداد فعال هست زنگ بزنی 1544 بهت میگننقل قول:
بسته به هر شهر و هر مرکز مخابراتی پینگ فرق میکنه من خودم بازی آنلاین رو با اینترنت مخابرات انجام میدم به دوستمونم گفتم بعضی از ای پی ها پینگش کمتره چند بار کانکت و دیسکانکت شو با اپی های مختلف پینگ بگیر ببین پینگت پایین میادنقل قول:
این قرعه کشی آسیاتک کیه؟
کلا سه رنج آی پی میگیره که همشون همینطوری نزدیک 200 هست واقعا یه ویدیو انلاین میخای نگاه کنی یه جای ویدیو کلیک میکنی خیلی طول میکشه لود کنه ولی تو همین خونه از پارس هم نت داریم یا ایرانسل یا حتی فری نت 3G همراه اول خیلی خیلی بهترن از این لحاظ آدم تفاوتو کاملا حس میکنه حتی با چیز شکن هم پینگ و سرعت تککانکشن کم نمیشهنقل قول:
سلام دوستان میخوام شارژ بخرم طوری که بهترین قیمت در بیاد
اسیاتک جشنواره ای تخفیفی واس گیگ نزاشته؟
سلام
90 گیگ در گیگ باس شده با مالیات شده 981000ریال .
این گیگ باکسم عین تخم مرغ شانسی شده
هر دفعه میری یه چیزی توشه
الان 3 گیگم هست، دوباره یه ساعت دیگه حتما ورش میدارن
از وقتی 30 گیگ رو برداشتن گفتیم باز خوبه این 15 گیگ 10 روزه ها هست، الان تو 20 روز اول 2 تا گرفتم الان که سومی رو میخوام بگیرم نیست. من موندم با 10 مگ حجمو 10 روز باقی مونده
خیلی دغدغه کم داریم خرید حجمم بهش اضافه شده
سه گیگ مخصوص اخر هفته ها هست تا اخر شب برداشته میشهنقل قول:
دوستان طی تحقیقات جامعی که به عمل اورده ام:n02: متوجه شدم که 80 گیگ گیگی 1000 میوفته که ظاهرا به صرفه ترین حجم هستشنقل قول:
بعد این 40 گیگ گیگی 1500 و 20 گیگ 1600 حجم های اقتصادی هستن که محدودیت زمانی ندارن( گیگ باکس نیستن):n05:
من که منتظرم طرح بذارن
صبحونه ام تموم شد :(
خیلی خوب و ارزون بود
Sent from my D6633 using Tapatalk
سرویس صبحانه داشتم ی روز مهلتش مونده خیلی خوب بود
جشنواره ای چیزی ندارن ک بگیریم؟
تماس گرفتم گفته بودن جشنواره تابستونه بهتر از بهاره ست منتظر بمونید
اینم بگم چند گیگ برام مونده نمیشه اونو تو دوره بعدی استفاده کنم حد اقل ی دوره یک ماهه بهم گفته ی حالت داره میتونی استفاده کنی ولی فراموش کردم :(
80گیگی بصرفتره میشه 88 تومن با مالیات یعنی گیگی 1100 با مالیاتنقل قول:
اما خنده دارش اینه 90 گیگی میشه 163 تومن با مالیات گیگی1800 تومن
سلام
اسیاتک پیامک فرستاد که مشترک گرامی حجم عصرانه شما پایان یافته از این به بعد ساعات 4تا8 با حجم عادی محاسبه می شود :n35:
سیستم شون رو درست کردن 256 گیگ رو حساب کنه:n35:
یعنی دیگه نامحدود نیست؟نقل قول:
میشه یه اسکرین شات از پیامک بزاری؟
الان تست کردم درسته داره کم می کنه دیگه رایگان نیست
:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا منم این sms اومد فکر کنم میخوان دیگه این سرویسو جمع کنن باید بیای بیرون ازش
من همین دوماه پیش خریدم سرویس عصرانه رو مطمعنم که 256 گیگ تمام نشده اینا از قصد تایم رایگانشو برداشتن سرعتم الکی درست نکردن :n34::n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جورایی مطمعنم سیستمشون قادر به محاسبه این حجم نیست یا دستی دارن چک میکنن و حدودی همینجوری هر کی به هر کیه :n35:نقل قول:
خب دیگه وقتشه کوچ کنیم به سمت شاتل،آسیاتک ریده به خودش...20 گیگ حجم دارم تموم شه بعد.....
دوستان کسی شده از 265 گیگ بیشتر دانلود کنه اتفاقی هم نیوفتاده باشه؟
من دیروز 80 گیگ خریدم که 83 گیگ شارژ شد اون سه گیگ هم به نظرم برای حجم اپلود باشهنقل قول:
ولی بازم 80 گیگ 88 تومن خیلی خوبه تا برنداشتن بخرین:n09:
این افراد اگر هم باشند به زودی دچارش میشن نمونش خود من ولی فک نمیکنم بیشتر از 50 گیگ هنوز استفاده کرده باشم چون دو ماه نمیشه این عصرانه فعاله وای به حالشون اگه دست بزنن ببین چیکار میکنم با این گداصفتا :n35:نقل قول:
شاید اشتباه میکنی چون وقتی میگن 80 گیگ یعنی 80*1024 مگابایتنقل قول:
من الان دو سال کاربرشونمنقل قول:
ماهی حدودا 600 گیگ دانلود دارم(سرویس شهاب 4گیگ-2تا8 رایگان)
قبلا خیلی خوب بود ولی متاسفانه از بعد از عید تایم اوتاشون خیلی شدید شده
اینا که حجم اضافی نمیدن حتما همونه دیگه!نقل قول:
سلام
اسیاتک پیامک فرستاد که مشترک گرامی حجم عصرانه شما پایان یافته از این به بعد ساعات 4تا8 با حجم عادی محاسبه می شود
اونایی که پیام عصرانه براشون اومده لطفا اعلام کنن آیا حدود 250 گیگ تو اون ساعات استفاده کردن یا نه؟؟
برای شما هم اومده این پیام ؟نقل قول:
برای من اره حدود 250 تا رو مصرف کردمنقل قول:
ولی دقیقش رو باید بشینم دستی حساب کنم
نه میومد که مستقیم شکایت میکردم چون بیشتر از 50 گیگ میدونم تو این ساعات استفاده نکردم یعنی روزی ماکسیمم استفاده کنم 1 گیگ هست واسه دانلود استفاده نمیکنم چون اپراتورا هستن فریش میکنیم :n10:نقل قول:
پس به موقع از اسیاتک زدم بیرون :n09::n10: بیش از 256 گیگ هم استفاده کرده بودم تو این ساعات :n02:
از ددوستان کسی مشکلش با این تایم اوت ها برطرف شده؟
اگه شده راهش چیه؟