شما عزیز چرا لقمه رو برعکس میزارید تو دهنتون؟نقل قول:
خوب بزارید خود idm دیسکانکتتون کنه...
Printable View
شما عزیز چرا لقمه رو برعکس میزارید تو دهنتون؟نقل قول:
خوب بزارید خود idm دیسکانکتتون کنه...
دوستانی که سرویس یک مگ دارند دانلود شبانشون چقدر میاد پایین؟ کسی هست که دانلود شبانش کمتر از سرویسی باشه که قرارداد بسته؟ من سرویسم الان 512 هستش. شبا سرعت دانلود میاد روی 50 تا. یعنی تقریبا همون 512 کیلوبیت بر ثانیه. میخوام بدونم اگه سرویسم رو یک مگ کنم میاد روی 120 کیلوبایت یا همینطوری میمونه!؟؟
اگر کسی این موضوع رو تجربه کرده بگه لطفا
ممنون
عزیز من یه مگ دارم و شبا سرعتم از 5 kb بالاتر نمیره...:grrr::grrr::grrr:نقل قول:
قبلا هم 256 داشتم که همین وضعیت رو داشت...:grrr::grrr::grrr:
دو هفته دیگه هم که این دوره تمام شد میگم گور بابا پارس آفلاین... همین:angry::angry::angry:
تا حالا شده ساعت 1 زنگ بزنی شاکی بشی؟ من جای تو بودم زنگ میزدم دهنشون رو سرویس میکردم :13:نقل قول:
کدوم منطقه هستی؟
ميشه مودم رو طوري تنظيم كرد كه سر ساعت مشخصي خاموش بشه و يا با خاموش شدن كامپيوتر ، مودم خاموش بشه ؟
(كاري به ديسكانكت شدن ندارم ، فقط ميخوام كه مودم خاموش بشه)
اگر من زنگ بزنم بگم سرعت پایینه میگن طبیعیه. حرفی برای گفتن ندارم. اما شما نباید کوتاه بیای
من میخوام سری بعد از هر جا که adsl گرفتم یک مگ به بالا بگیرم تا اگر سرعت پایین بودم بتونم حرف بزنم. :13: البته اگه اینا حرف حساب حالیشون باشه!!
عزیز من برای من اتوماتیک هست دستی کانکت نمیشم که دیسکانکت بشم.نقل قول:
منم 1 مگ دارم شبانه تقریبا روی 60 تا 70 هستش روزانه هم تقریبا 220 هستش...نقل قول:
اگر شبانه همینجوری ادامه پیدا کنه تمدید نمیکنم
ببخشید راهی هست که اصلا به خود مودم ساعت خاموش شدن داد؟نقل قول:
مدل مودمم ZyXEL هست.
حامد جان من مودمم الان حالتیه که با روشن شدن مودم وصل میشه و با خاموش شدنش هم دی سی میشه . این روش باز جواب میده ؟نقل قول:
توی عکس پایان دانلود 6:58 هست . خاموش شدن رو روی 6:55 تنظیم کنیم که میشه قبل از 6:58 ! برعکس نگفتی ؟!