بله میشه ... دو ماه میشه تمدید کرد (فوق دیپلم به بالا)نقل قول:
Printable View
بله میشه ... دو ماه میشه تمدید کرد (فوق دیپلم به بالا)نقل قول:
پیش دانشگاهی نمیتونه تمدید کنه ؟نقل قول:
راستش فوق دیپلم به بالا چون هر دو ماه به دو ماه اعزام میشن رو مطمئن هستم ... الباقی رو مطمئن نیستم ... خودم معاف از رزم بودم یک بار تمدید و یک بار تعجیل استفاده کردم ....نقل قول:
نقل قول:
سردار خیلی ممنون :n16:
فقط من خوب تفهیم نشدم :n13:. الان دوستم28/6 دفترچه فرستاده و اعزامشم 11/19 هست تقریبا تو چه تاریخی مشخص میشه میفته سپاه یا ارتش و..... و کدوم مرکز اموزشی
البته تو برگ سفیدشون که پلیس بعلاوه 10 داده اخرین مدرکو پیش دانشگاهی زده ( مقطع لیسانس بوده انصراف داده ) این فرقی داره با دیپلم تو درجه و ........ و اینکه گفتن احتمال زیاد پیش و دیپلم و اینا تو سپاهن ( اینقضیه همگانیه یا نه معلوم نیست شاید افتاد ارتش ) ؟
واگه سپاه بیفته دوره اموزشی و یگان خدمتی حتما میفته شهر یا استان خودش یا نه ؟
به دیپلم هم امریه تعلق میگیره بره دنبالش ؟
:n40::n40:
از انتهاى دى ماه ( يعنى دو هفته قبل از اعزام ) ايشان متوجه مى شوند در كدام سازمان هستند ، شانس هر سه سازمان (ارتش، سپاه، نيروى انتظامى) يكسان است، ديبلم و پيش دانشگاهى درجه اشون يكي است.در صورتى كه شرايط خاص ( پدر نظامى ، متاهل يا تك پسر ) داشته باشند بعد از اموزشى يا در شهر و يا استان محل سكونت تقسيم مى شوند. امريه براى بچه هاى ليسانس به بالاست ، گرچه در گذشته افرادى با ديپلم و داشتن پارتى قوى توانستند بگيرندنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
16 ماه گذشت.هنوز 5 ماه مونده:n01:نقل قول:
به سلامتی.عزیز یگان کجا افتادی.؟؟نقل قول:
- - - Updated - - -
به سلامتی.عزیز یگان کجا افتادی.؟؟نقل قول:
درخواست تعجیل من موافقت شد و اعزامم از تیر افتاد اردیبهشت!!
سلام، دو تا سوال :
1- این ک میگن بعد از یه سال یا نمی دونم شش ماه سرباز غایب فراری حساب میشه درسته (غیبت تو معرفی)؟
2- یکی دیگه هم این که میگن غیبت تو معرفی بخشیده نمیشه درسته؟!
بين سرباز غايب و فرارى فرق است، سرباز غايب كسى است كه خودش را به سازمان نظام وظيفه ( حتى در روز اعزام ) معرفى نكند، سرباز فرارى كسى كه از پادگان نظامى بدون علت موجه غيبت كند حتى اگر يك ساعت در پادگان باشد ( ١٥ روز اول غايب به حساب مى ايد با اغاز روز شانزدهم وارد فاز فرار مى شود ) كه پس از دستگيرى يا معرفى توسط دژبان ها به دادسرا نظامى معرفى مى گرددنقل قول:
به كلانترى ها ابلاغ شده كه مى توانند در صررت لزوم براى دستگيرى سربازان غايب وارد عمل شوند
غيبت دفترچه اى تنها در دهه فجر و با نطر رهبرى گاهى بخشيده مى شود
آقا من به لطف خدا ترخیص شدم و کارت پایان خدمتم اومد. فقط یه سوالی داشتم. درجه من ستون2 بود ولی رو کارت نوشتن سرباز و اینکه به مدت خدمت قبلی من روی کارت اشاره نشده و فقط مدت خدمت جدید نوشته شده. اینا عادیه؟
کسی اگه تو اعزام دفترچه با مدرک دیپلم تاریخ مورد درخواستش رو برای 6 ماه بعد بنویسه آیا باهاش موافقت میکنن ؟؟؟ و یه سوال دیگه با دیپلم کسی بخواد معافیت بگیره در حالی که میدونه معافیت بهش تعلق نمیگیره و سالم هست در نهایت براش دفترچه اعزام صادر میشه دیگه درسته؟؟ میتونه قبل از اینکه به خدمت بره برای یه بیماری دیگه هم اقدام به درخواست معافیت پزشکی کنه ؟
تاریخ اعزام دست مشمول نیست ولی بعد اینکه تاریخ معلوم شد می تونه درخواست تمدید بده که تو این وضعیت احتمال زیاد موافقت میشهنقل قول:
بله.
بله.
- - - Updated - - -
تاریخ اعزام دست مشمول نیست ولی بعد اینکه تاریخ معلوم شد می تونه درخواست تمدید بده که تو این وضعیت احتمال زیاد موافقت میشهنقل قول:
بله.
بله.
سلام خدمت دوستان عزیز
فردا احتمالا باید زحمت پست کردن دفترچه رو بکشم :n02:
کارای دانشگام تموم میشه احتمالا فردا و پست میکنم
فقط چنتا سوال
1 - قیمت دفترچه و کجا باید بخرم !:n02:
2 - مشورتی چیزی ندارید بگید ؟؟؟
نصیحتی مثلا بخواید کنید :n02: (( مثلا چطور پست کنم و یا قبلش کاری کنم ))
3 - این اعزام به خدمت هر موقع خورد نمیشه جلوتر آورد ؟؟ (( تیر ماه خیلی دیره ))
4 - من الان بخوام واسه کارت سبز اعزام کنم میتونم بگیرم ؟؟ فعال هستم ولی هنوز دنبال سبزش نرفتم !:n02:
5 - کارشناسی برق قدرت نمیشه امریه گرفت ؟؟؟ :n02:
نقل قول:
پست کردن دفترچه اصطلاحی است که از قدیم مونده، در واقع شما دفترچه رو از پلیس+10 می گیرید داخلش یه سری فرم و مدارک مورد نیاز هست که بعد از تکمیل کردن اونا رو تحویل همون پلیس+10 میدید. تمام تازه همون لحظه هم تاریخ اعزامتو میگه بهت
برق قدرت چرا میشه. ولی سازمان های امریه دهنده یه سری تاریخ اعزام های خاصی رو قبول میکنن. باید بپرسی. خاتم النبیا رو حتما برو
تعجیل خدمت اگه جا باشه میشه. ولی من شنیدم چند دوره هست که خود ارتش جا نداره و هی اتوماتیک تمدید میکنه تاریخ اعزام ها رو
سلام دوستان
من توی کمیسیون معاف از رزم شناخته شدم ولی تو برگه ی سبز قید نشده
از پلیس +10 سوال کردم گفت تو برگه سفید درج میشه
آیا درسته؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من توی کمیسیون معاف از رزم شناخته شدم ولی تو برگه ی سبز قید نشده
از پلیس +10 سوال کردم گفت تو برگه سفید درج میشه
آیا درسته؟
سلام
من پذیرش از یکی از موسسات زیر نظر قرارگاه خاتم الانبیا قرب کربلا گرفته ام اما محل پروژه و درحقیقت محل خدمتم 2000 کیلومتر دورتر از محل سکونتم هست.
در حال حاظر با توجه به تک پسر بودن و جانبازی پدرم و مشکلات اقتصادی خانواده مجبورم کمک پدر باشم .
حالا برای انتقال یگان خدمتی خودم چیکار بکنم؟ا
سلام
من پذیرش از یکی از موسسات زیر نظر قرارگاه خاتم الانبیا قرب کربلا گرفته ام اما محل پروژه و درحقیقت محل خدمتم 2000 کیلومتر دورتر از محل سکونتم هست.
در حال حاظر با توجه به تک پسر بودن و جانبازی پدرم و مشکلات اقتصادی خانواده مجبورم کمک پدر باشم .
حالا برای انتقال یگان خدمتی خودم چیکار بکنم؟ا
در رابطه با درجتون، یگان خدمتی شما اطلاعات کارت پایان خدمتتون رو اشتباه ثبت کرده و حتما واسه اصلاح اطلاعات به یگان خدمتتون مراجعه کنید (قسمت صدور کارت) ( این مورد اشتباه رو زیاد دیدم!)نقل قول:
مطمئن نیستم قسمت خدمت انجام شده اشتباه شده باشه ولی شما واسه اصلاح درجتون که رفتید حتما اینو هم پیگیر بشید...
مرحله دوم خرید خدمت کی شروع میشه. چه محدوده سنی رو در بر میگیره. تو نت خوندم متولدین آخر اسفند 68 هم شامل میشن. آیا کسی اطلاعی داره.؟
انتقال به اين راحتى و. سريع نيست ، حداقل بايد ٥ تا ٦ ماه در ان يگان باشيد . اما در مورد قرارگاه موضوع متفاوته ، ممكنه در شهر يا استان شما قرارگاه يگان يا مجموعه وابسته اى نداشته باشد و مجبوريد براى يكى از نيروى زنينى شهر سپاه شهر خودتان اقدام كنيد خلاصه اينكه روال انتقال ممكنه زياد طول بكشدنقل قول:
هنوز ابلاغ نشده است.نقل قول:
به سلامتی مهندس:n18:نقل قول:
خدمت قبلی تو تراشه میاد فقط
ولی درجه ات ک اشتباهه دردسر شده برات، اشتباهه سربازیه که تو ن.انسانی شهرک آزمایش مشخصاتو میزنه (اگه تو آ.شرقی خدمت میکردی)!
بایدم بری اونجا، دوباره کارت صادر شه و ....
بازرسی هم بری توبیخ میزنن براشون
انفاقا در شهر ماه قرار گاه یک موسسه داره که من از همون موسسه پذیرش قرارگاه شدم چون پروژه اش 2000 کیلومتر از شهرم دوره و بدلیل مشکلات خانوادگی من میخام به یک جای دیگه غیر از قرار گاه مثلا بسیج دانشجویی یا همون نیروی زمینی تو شهر خودم انتقال پیدا کنم و از لحاظ مقصد انتقال مشکلی ندارم(اگر موسسه قرارگاه موافقت کندبرای یگان مقصد آشنادر حد فرمانده یگان دارم) فقط میخوام بدونم در صورت موافقت یگان مبدا که موسسه قرارگاه باشد (که در حقیقت انتقال از قرارگاه خاتم به نیروی زمینی است ) این کار شدنی هست و با تایید چه کسی است فرمانده سپاه استان ؟یا کس دیگه؟نقل قول:
انتقال در داخل قرارگاه از یک قرب به قرب دیگه چی این هم امکانش هست و چطوری؟نقل قول:
کلا مراحل انتقالی در سپاه چیا هستن؟
برای انتقال از یک یگان به یگان دیگر تایید فرمانده یگان مبدا الزامی استپ.نقل قول:
- - - Updated - - -
برای انتقال از یک یگان به یگان دیگر تایید فرمانده یگان مبدا الزامی استپ.نقل قول:
سلام دوستان من امروز رفتم برگه معرفی به یگان رو گرفتم زده ف آماد و پش سه راه شهریار ... چند تا سوال داشتم:
1) دوباره از اینجا تقسیم می شیم؟
2) اگه اینجا یگانمون باشه کسی اطلاعی داره اوضاع این پادگان چه جوریه؟ سخته، آسونه یا اصلا قابل تحمله!؟
3) رسته من رو زده صنایع! در حالیکه من اعزام مجدد هستم و قبل از اون رسته پیاده بودم ... این رسته صنایع اصلا چی هست؟
سلام دوستان عزیز
اولین شب آرامش
امروز خدمتم تموم شد . چه خوب چه بد . ایشالله روزی خودتون بشه .
وقتی داری خدمت میکنی فکر میکنی ثانیه هاش هم نمیگذرن ولی وقتی خدمتت تموم میشه و به پشت سرت نگاه میکنی می بینی انگار همین دیروز بود .
به امید روزی که خدمت دیگه سد راه جوون های ایران نباشه . به امید حق انتخاب .
سلامنقل قول:
هر کسی یا کسانی که مسئول بر با کردن اجباری هستن مسئول میلیون ها حق و الناس هستن
خدای بالای سرمون شاهد خواهد بود
وای بر این ها
به جای ساخت سربازی حرفه ای این همه سرمایه و هزینه و زمان ملی هدر میره بله هدر میره تا چی بشه بعضیا احساس امنیت کنن
نمیشه برای یک کشور ارتش حرفه ای تربیت و طراحی کردش با عملکرد بسیار بالاتر نسبت به وضعیت فعلی؟؟
شما دو دو تا کنی میبینی به نفع خود کشور هم هستش داشتن ارتش حرفه ای
از لحاظ بشری و اخلاقی هم دور از منطق هستش
کد:https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA_%D9%88%D8%B8%DB%8C%D9%81%D9%87_%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C
سلامنقل قول:
واقعا شما جزو اولین افرادی هستند که این تفکر را دارید،چون تا دیدم،نظر اکثریت این بوده که دیگی که برای من نجوشه میخام سرسگ توش بجوشه و همه دوست دارند همون بلایی که سر خودشون اومده سربعدی بیارند،واقعا تفکرتون جای تحسین داره:n16:
:n40:
من یکی که سر پل صراط از حقم نمیگیذرم و حسابی از خجالتشون در میام
ف آماد پش از مکان های خوب نیروی زمینی برای ادامه خدمت( وظیفه و کادر) است و سختی خدمت در تیپ و لشکر را ندارد.احتمال دارد که به یگانهای زیر مجموعه و وابسته در شهرستانها تقسیم شوید. نگران رشته هم نباشید در خدمت خیلی ها در رسته های غیر تخصصی خدمت می کنند.نقل قول:
با سلام
من با درجه ستوان دو افتادم تو آجودانی البته تازه معرفی به یگان گرفتم برای شنبه منظور از آجودانی چیه؟ چی کار می کنن؟
آجودانی همان دایره عملیات نیروی انسانی هست:n02:نقل قول:
خیلی هم جای خوبیه و همه وظیفه ها دوست دارن تو نیرو انسانی باشن!
چون همه یه جورایی کارشون گیر نیرو انسانیه:n19:
تو پادگان ما که آجودانی زیر مجموعه پشتیبانی بود:n20:
بله ظاهرا اشتباه شده. ممنون. باید پیگیر بشم.نقل قول:
سلام داداش . خوبی؟ یه بار تو آکادمیا پیام داده بودی درسته؟نقل قول:
نه بابا آ. شرقی نبودم. باید برم یگان خدمتیم ببینم چی میشه.
چیکار کردی پروژه رو؟
قربانت
سلام،منم مشکلم مثل ایشونه،می خوام این ترم کاردانی معادل بگیرم برم سربازی و بیام دانشگاه آزاد کارشناسی ناپیوسته ثبت نام کنم،می خوام بدونم مشکلی پیش مآید یا نهنقل قول:
بعد از اونجا که سنوات کاردانی ۲ سال و نیمه و من دارم تو سه سال و نیم کاردانی میگیرم مشکلی پیش می آد؟
بعد از سربازی برای ثبت نام دانشگاه آزاد به مشکل نمی خورم؟
من چون کارشناسی پیوسته رو به کاردانی تبدیل کردم می تونم تو آزمون ارشد شرکت کنم یا نه؟
ممنون میشم هم شما هم دوستمون که این سوالو پرسیدن منو راهنمایی کنید!
کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلام
من اعزامی 1 آبان هستم . پدافند هوایی سمنان
1.خدمت اگر بیفتم تهران کجاها میفتم؟
میگن 7 تا یگان هست ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.
2. کسی میدونه چه قدر اینا سرجمع نیرو میگیرن؟ چون الان کمکم 400 نفر از تهران تو پادگانمون هستن! میخوام بدونم شانسم چه قدره؟
3. کسایی که تجربه خدمت تو اینجاها رو داشتن ممنون میشم تجربیاتشون رو در اختیار بزارن. کدوماش خوبه کدومش بد؟
پدافند هوايي از يگان هاى حساس كشور است مشخصه كه اطلاعات از ان وجود نداشته باشد. الويت اول خدمت در تهران مربوط به شرايط دارها و افرادى كه پارتى دارند در درجه اخر افراد عادى بنابراين اگر شرايط خاصى و اشنايي نداريد شانس كمى داريد البته بعد از چند ماه خدمت مى توانيد انتقالى بگيريدنقل قول:
ممنون که جواب دادینقل قول:
یه سوال دیگه:
ارگان هم میشه بعد از چند ماه خدمت عوض کرد؟ مثلا بریم نیرو زمینی
- - - Updated - - -
ممنون که جواب دادینقل قول:
یه سوال دیگه:
ارگان هم میشه بعد از چند ماه خدمت عوض کرد؟ مثلا بریم نیرو زمینی
مخلصيم :) ,آره درستهنقل قول:
با يه بار تهران و تو دو روز حل شد, پنج ماه از پنج و نيم ماه
اولاى دى تمومه
فقط اين آماده باشا اگه بذاره نفس بکشيم
به سلامتی انشاا....نقل قول:
یا خوش شانس بودی یا اینکه بازم خیلی خوش شانس بودی! :)
من که پدرم در اومد. برای هر نامه یه بار مجبور شدم برم تهران برگردم. یا مسئولش نبود یا انقدر لفتش میدادن که وقت اداری تموم میشد. بنیاد هم که نگو نپرس.
یکی از بزرگ ترین معایب خدمت تو شهرهای بزرگ همین آماده باش ها هست که زرتی آماده باش اعلام میکنن. مخصوصا خدمت تو راهنمایی رانندگی شهر بزرگ با کوچیک کلی تفاوت داره.
من قبلا یه بار شهر کوچیک خدمت کردم. امن و امان بود و از این خبرا نبود. تازه مرکز استان هم نیست که ستاد و رئیس رؤسا به همه چیز سرباز گیر بدن.