من مطمئنم که راس ساعت 7:14 سیستم خاموش میشهنقل قول:
حالا اگه حرف شما هم درست باشه از 7 تا 7:20 در بهترین حالت 1.20 گیگ میتونه دان کنه نه 4گیگ
Printable View
من مطمئنم که راس ساعت 7:14 سیستم خاموش میشهنقل قول:
حالا اگه حرف شما هم درست باشه از 7 تا 7:20 در بهترین حالت 1.20 گیگ میتونه دان کنه نه 4گیگ
من اول فکر میکردم تو این پشتیبانی یه سری آدم رو گذاشتن که واقعا بی سوادن ولی الان فهمیدم اینا جایی که به نفع خودشون نباشه
خودشون رو به خریت میزنن
زنگ زدم میگم اینجوری شده بعد از چند دقیقه میگه اون حجمی که کم شده تو بازه 7 تا 7:20 بوده
میگم چه طور تو 20 دقیقه 4 گیگ کم کرده
میگه شما خطت رو 9 مگ بسته شده
میگم شما با 9 مگ حساب کن ببینم چه طور میشه تو 20 دقیقه 4 گیگ گرفت
یکم فکر کرده باز میگه نه شما خطت رو 9 مگ بسته شده
خلاصه منم کم نیاوردم گفتم احمق تو چه جور کارشناسی هستی که یه همچین مسئله ساده ای رو متوجه نمیشی
بعد 10 دقیقه رفت با کارشناسای دیگه مشورت کرد
آخرش اومده میگه بله حرف شما درسته من اینو پیگیری میکنم اگه از بازه غیر رایگان کم شده باشه حجم رو بر میگردونیم
الان باید 10 دفه دوباره زنگ بزنم تا این حجم برگرده
این چه وضعشه از صبح تا حالا 3یار قطع شده
اینم شد نت:n21::n21::n21::n03::n03:
داغون ترین وضعیت در 5 سال اخیر و بهترین وضعین پینک در 2 سال اخر رو دارم تجربه میکنم...نقل قول:
پارس افلاین ایشالا تجهیزاتت بسوزه
از صبح قطع بود
همین الان وصل شد
گِل بگیره دره شرکتشونو
خدا رو شکر که من کنسل کردم پس!
Sent from my HTC One using Tapatalk
من را بگو فکر کردم دیشب فایل های که لینک مستقیمشا را به زور پیدا کردم سرعتشان کمه و خرابند چون دیدم سرعت دانلود روی 20 کیلو بود نگو کلا از ریشه مشکل وجود داره می خواهم اخر ماه رمضان سرویس 2 مگ بگیرم اگر اینجوری باشه بی خیالش بشم
شما هم رو 2 مگ فکر نکن مگه اینکه وضعیت خوب بشه.نقل قول:
ملاک سرعت شبانه سرویسها دقیقا رو این فرمولی هست که من میگم...(خیلیاتون میدونید و مشخصه ولی...)
برای مثال اگه الان سرعت 128 دارید و سرعت شبانه شما 20 کیلوبایت هست
اگه سرویسهای زیر رو بگیرید سرعتت اینجوری هست....
256دو برابر
512 چهار برابر
1 مگ 8 برابر
2 مگ 16 برابر
ولی خب این وسط منی که الان 2 مگ دارم و سرعتم 50 کیلو هم نمیشه.... اگه 128 بگیرم حتما بایت بایت باید دانلود کنم!
این که خیلی افتضاحه :n21: اینا دیگه چه حرومزاده هایی هستن:n22:نقل قول:
اون موقع که IBS نبود فکر کنم Sigma بود با اون اینطوری شد :n02:
قبل از اینکه قرارداد ماهیانه تموم بشه سرویس رو باید تمدید کنم یا بعد از اینکه تموم شد هم سایت پارس آنلاین برای تمدید باز میشه ؟
پارس قطعی زیاد داره اعصاب خورد کن شدهنقل قول:
واسه من در طول این دوره فقط یک بار قطع شد سه روز پیش بود از صبح تا ظهر قطع شدنقل قول:
قبلش باید تمدید کنی وگرنه وقتی اکانتت تموم بشه فقط سایت پارس باز میشه ولی نمیتونی تمدید کنی... تا یک ماه پیش که نمیشد!نقل قول:
منم قطعی طولانی مدت نداشتم توی این دو ماهی که پارس آنلاینم به جز یه بار که برای ازتقای مرکز بودنقل قول:
اون تمديد اشتراک اينترنت بصورت موقت چیه ؟نقل قول:
اگه اونو فعال کنیم میشه تمدید کرد ؟
اون یه کلاه برداری عظیمی پشتشه!!! میتونی فعالش کنی ولی اگه حتی 2 دقیقه بعد از فعال کردنش بری و به عنوان مثال سرویس جدید رو بخری حتما باید 5 روزی که بهت داده رو از قرار داد کم کنه.... مگه اینکه 5 روز اول غید شبانه رو بزنی و از ترافیک موقت که فکر کنم 1 گیگ باشه استفاده کنی تا از سرویس جدید کم کنه... من یه سری اینکارو کردم 5 روز از سرویسم همون لحظه اول سوخت!!! هر چی زنگ زدم پشتیبانی هم کاری برام نکرد!!!!!!نقل قول:
خوب شد ازت سوال کردم :n04:نقل قول:
دمت گرم :n16:
آقا سرعت شبانه من خیلی افتضاحه توپ پرش با سرعت 70 کیلوبیت دانلود میکنه سرویس 512 با حجم 2 گیگ دارم از پارس علاجش چیه ؟؟ خطم هم روی 9 مگه
علاجش صبر یا تعویض شرکت هست !نقل قول:
شما هر جا دیدی پارس میخواد حال بده مطمعن باش دام گذاشته تا کاربرا با مغز بیفتن تو چاهکد:خوب شد ازت سوال کردم :n04:
دمت گرم :n16:
من یک شعار دارم میگم این شرکتا هر موقع مشتریشون زیاد میشه شروع میکنن به جفتک زدن مثل مخابرات که چونکه مشریاش زیاد شده داره جفتک میزنه و داره طرح نا محدود و شبانه اش رو حذف میکنه
یا شاتل که خودتون میدونید چطور شد
الان هم پارس به خاطر همین طرح روی 9 مگ بستنش چند تا مشتری جمع کرد الان در حال جفتک زدن تا مشتریاش بپرونه
دقیقا همینه... روشون نظارتی هم نیست ... عملا به من گفتن با این شکایتت در حق پارس انلاین اجهاف شده و پورتتو بر میداریم... هر سری یه شرکت تو اوج هست.... الان 8 سال هست adsl دارم... قبلا شاتل بودم... اون به گند کشیده شد اومدم پارس 5 سال اینجا بودم... اینم به گند کشیده شد... دو سال یه جای دیگه... 5 ماه یه جای دیگه... میدونی چرا؟ چون نظارتی رو اینا نیست... شما که تجهیزت ندارید غلط میکنید میاید مشتری جدید میگیرید... من قولتون میدم الان پورت من 9 به 1 هم نیست!!!! فقط دنبال پول هستن..... اگه یه نظارت و بازسی دقیق بود شاید وضع اینترنت ما هم درست میشد...نقل قول:
این موضوع حذف شبانه رایگان حقیقت داره؟ توی سایت پارس آنلاین نوشته؟
دوستان ساعت رایگان دیشب برای شما چطور بود ؟ برای من بعد از یک هفته که با سرعت 50 دانلود میکردم. دیشب سرعت به 150 تا 200 میرسید. فکر کنم چون به شب های قدر نزدیک میشیم. التماس دعا دارن
قبلا توی فیس بوک خیلی حال میداد و سریع جواب میدادن و سرعت خوب میشد. اما از وقتی که سرعت داغون شده. ادمین پیج پیداش نیست.فکر کنم رفته عمه اش رو از اسارت در بیاره
مال من که با شبهای پیش فرقی نداشت. تازه چند شبه که بدتر هم شده. البته من نسبت به گذشته بسیار درخشان سرعت متوسط 850 کیلوبایت در ثانیه خودم میگم. الآن، چند وقته که از حدود 200 کیلوبایت در ثانیه شروع میشه تا ساعت آخر به 650 کیلوبایت در ثانیه میرسه. سرویس من 2 مگ محدوده. قبلنا فقط بین 2 تا 4 کم میشد اونم حدود 500 کیلوبایت. بعدش 700 و 2 ساعت آخر هم به بالای 900 میرسید.نقل قول:
شما سرویست چیه؟
من که چیزی ندیدم. شما کجا این مطلب رو دیدین یا شنیدین؟نقل قول:
مال من یکی که بالعکس یعنی از 300 تا شروع میشه تا ساعات آخر میرسه یه 100 با طرح 2 مگنقل قول:
منم 2 مگ محدود دارم. این اعداد و ارقامی که میگی رو من شاید توی روز اونم با سرور های داخلی تجربه کنم. اما شب که میشه پنجرمون باز میشه. برای بقیه انگار دروازه باز میشه. شب دیگه سرعت نهایت برسه به 250 و گرنه بیشتر از این نمیشه. دیشب بین 150 تا 200 نوسان داشت. این حالت رو من حالت دیفالت درنظر میگیرم. یعنی به خودم قبولوندم که سرعت شبانه باید حداکثر 250 باشه. و طول روز هم حداکثر 450 تا 500نقل قول:
من که مشکلی نه با سرعت دانلود پارس دارم نه پینگش خیلی هم راضی ام
من روزانه مشکلی ندارم. سرعتم به 950 کیلوبایت هم میرسه. اون سرعتایی هم که من گفتم واسه دانلود از سرورهای داخلیه که قبلنا خیلی خوب بود اما امسال که این سیستم مدیریت ترافیک رو راه انداختن هر روز که میگذره سرعتشون میآد پایین. واسه سرورهای خارجی معمولاً یه 20 درصدی پایینتره سرعت.نقل قول:
اما کف سرعت 2 مگ چه روزانه، چه شبانه باید 250 کیلوبایت در ثانیه باشه. کمتر از اون یعنی به شما طبق قرارداد سرویس نمیدن. البته این شرکتا راه در رو هم زیاد واسه خودشون دارن. مثلاً میگن برو از سایت poldownload یه فایلی بذار واسه دانلود. این سایت هم سرورش تو دیتاسنترهای خود پارسآنلاینه و در ضمن تو سیستم مدیریت ترافیک هم محدودیتی براش نذاشتن. خوب وقتی از این سایت سرعت دانلودت بشه 270 تا 300 کیلوبایت در ثانیه دیگه نمیتونی عملاً ادعایی داشته باشی.
اما اگه شبانه متوسط سرعت از سایتهای مختلف کمتر از 250 است حتماً از طریق پشتیبانی خود پارسآنلاین پیگیر شو. اگه جواب نداد از این سامانه شکایت وزارت ارتباطات استفاده کن. به هر حال مجبورن شرایط قرارداد رو رعایت کنن. مازاد بر اون رو از نظر قانونی کاریش نمیشه کرد. فقط باید امیدوار باشی وضعیت پهنای باندشون تو شهر و مرکز مخابراتی شما درست بشه.
تو سایتش که چیزی نبودنقل قول:
داداش این بحث حذف شبانه مربوط به ADSL مخابرات بود....کد:این موضوع حذف شبانه رایگان حقیقت داره؟ توی سایت پارس آنلاین نوشته؟
در مورد این طرحشون... مدیریت ترافیک فکر کنم همون محدود کردن دانلودر های حرفه ای به زبان ساده باشه... حالا که فکر میکنم مشکل من دقیقا بعد از این مدیریت ترافیکشون پیش اومد... منتها برام جالبه... من ماه پیش رو هم رفته 2 گیگ هم دانلود نداشتم و از روز اولی که تمدید کرم سرعت سرویسم از قرار داد کمتر بود.. حالا یا مشکل از این مدیریت مصرفشون هست یا از ذات خراب این شرکت....... امیدوارم حل بشه تا 20 روز اینده دیگه فکر وقت دادن به پارس به ذهنمم خطور نمیکنه
چقدر غر میزنید برید تو فروم شاتل چندتا پست راجب محدودیت شبانه و مدیریت دانلود بخونید بد بیاید شکایت کنید ...
بسلامتی پارس
وقتي شاتل رتبه اول رو تو مشتري مداري و كيفيت بياره بايد در فناوري كشور رو گل گرفت
تو چندتا فروم دیگه هم بنویس :n02: ... اینو اگه امضا نمی کنی٬ اجازه هست من بکنم؟نقل قول:
مستر لیچر و اکسپرس خوب هست ولی کلا سرعت کمه ! :n06:نقل قول:
به سلامتی پارسنقل قول:
حدودا 10 روزه از پارس آنلاین سرویس 256 گرفتم اونم به امید اینکه خطم روی 9 مگ میبندن
از روز اول مشکل سرعت دانلود و پینگ داشتم
خطم رو هم روی 4 مگ بستن
5-6 روز اول،روزی 3-4 بار زنگ میزدم پیشتیبانی هر بار یک چیزی میگفتن،مثلا: سیمکشیتون خرابه،خطتون نمیکشه،مرکز مخابراطیتون تعمیرات داره،برو از سر خط امتحان کن،نویز خط بالاست،حوصله ندارم وصل میکنم به همکارم و ....
و فعلا بیخیال شدم تا آخر ماه رمضون
این در حالیکه که خطم جز با کیفیت ترین خط هاست!SNR Margin روی 32 و Line attenuation هم روی 13 هستش!یعنی کیفیت خط بالاست مرکز مخابراطی هم دو کوچه بغل هستش(فاصله حدودا 500 متر)
ضمن اینکه من 3 هفته پیش سرویس 128 از شاتل داشتم و سرعت دانلودم در روز روی 500 کیلو بایت بود(خطم رو 4مگ بود) ولی الان روزانه از 170-80 بالاتر نمیره و پینگ هم افتضاح در معنای واقعیه!!
به وخامت اوضاع توجه کنید!!!پینگ روزانه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فکر کنم کسی که از این سرویس پارس به بهترین نحو ممکن استفاده می کنه ، تو باشینقل قول:
نوش [emoji48]نقل قول:
وقتی می گید به سلامتیش یعنی راضی هستید ازش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری خودم رو بکشم تا طبیعی به نظر بیاد ؟؟؟؟؟