تحریم کنیدنقل قول:
سرویس دهنده رو عوض کنید اگر مجبور نیستید
Printable View
تحریم کنیدنقل قول:
سرویس دهنده رو عوض کنید اگر مجبور نیستید
شاتل آرت 1
8.5-14 کیلوبایت دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به نقل از دوست عزیز بنده در یکیISP شیراز
راستش جواد جان طبق طعرفه ای که به ما دادند قرار بر این شده که هیچ شرکتی اینترنت رو با حجم دانلود ارائه نده!!
مثلآ 256 KB با ماهی 7 GB دانلود
یا 512 KB با ماهی 6 GB دانلود!
قرار بر این شده که تمام سرویس های زیر
64 128 256 446 512 768 1024 1535 و 2048 با دانلود نامحدود ارائه بشه اما تمامی سرویس ها حداکثر سرعت دانلود بر روی 3 KB فیکس و بسته بشه که
هیچ کاربری ADSL بیشتر از 3 KB بر ثانیه دانلود نکنه!
البته به احتمال 70 % ای طرح منتفی هست!
چون سرویس 1024 طبق تعرفه های پیشنهادی به 73 هزار تومن رسیده!!
که این یکم مورد قبول نیست!
با تشکر
کاشکی سرعت شبانه هم مینوشتین. :41:نقل قول:
من شاتل 2 مگ گرفتم که شبها شرکت نیستم.
در صورل روز 50% 2مگ هستم 20% 1 مگ و 30% 512
توشهر ما پارس انلاین اومده که فقط خط های دیجیتال رو سرویس میدن تا 1 ماه دیگه برنامه خط های مسی هم کامل میشه و من سرویسمو عوض میکنم.
البته الان نزدیک به 2 مگ هستم.
سلام
این شاتل از 3 شب به بعد اجازه دانلود میداد ( 2 ساعت اول محدود میکرد) الان 3 شب سرورهای رپید باز و خیلیاز سرورهای ایرانی محدود کرده به طوریکه سرعت از 30 بالا نمیره با وی پی ان هم درست نمیشه کسی روشی یرای دور زدنش سراغ نداره
سلامنقل قول:
جناب این سرعت دانلود کم شما در ساعات شب مربوط میشه به منطقه مخابراتی شما ...... چوت مشترکین اونجا زیاد هستن و همه تو ساعات شب برای دانلود رایگان خط رو up میکنن خوب سرعت هم شما هم میاد پایین ...
از طریق نرم افزار ISA Server ! به همین راحتی.نقل قول:
دوستان برا منم همینجوری سرعت صفحه باز کردن 60 اما سرعت دانلودم یه زور 25 راهی برا دور زدنش هست
[/COLOR]نقل قول:
این هم یه تست واسه ساعت 1:43 دقیقه شب
همون طور که گفتم اصلا معیار صحیحی نیست الان سرعت حقیقی دانلود من از مدیافایر روی 200-240 هست اما این شکل خلافشو نشون میده
:18: شاتل ECO 128 :27: :
سلام
از کارشناس فروش شاتل در مورد قیمت های سرویس های نامحدود پرسیدم و اینکه چرا داخل سایت قرار نمیگیره
این جواب را داد
مثل اینکه 1 هفته هم برای این ها 1 هفته هست و سود خوبی میکنن.نقل قول:
سایت درحال بروزرسانی است
تاآخرهفته اعلام خواهدشد
لطفآ"صبربفرمایید
باتشکر
بعد از چند دقیقه متن زیر را فرستاد.:13::19:
من که چیزی متوجه نشدم شما اگه فهمیدین برای من هم شفاف سازی کنید :31: : دینقل قول:
به اطلاع می¬رسانیم خبر مطرح شده از طرف شما مربوط به جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات سازمان تنظیم مقررارت و ارتباطات رادیویی کشور است که متن آن عینا در سایت سازمان (CRA.IR) وجود دارد و سازمان نیز اخیرا در راستای شفاف شدن این موضوع تحت خبر به آدرساین موضوع را مجددا بیان کرده است.کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=4de0f201-747e-48ac-807f-6e9616d24805&WebPartID=3f210037-707e-451c-bfd7-5ac582dd5a03&CategoryID=95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7
با توجه به اصل خبر، همان گونه که در لینک یادشده مشاهده می¬فرمایید، حجم دانلود یکی از مصادیق سنجش میزان به اشتراک گذاری سرویس¬هاست. سازمان نیز تاکید دارد که شرکت-های ارایه¬ دهنده¬ی سرویس، سرویس¬های حجمی را با سازمان نهایی کنند که این مهم برای شاتل صورت گرفته است. افزون بر این، یادآور می¬شویم با عنایت به حجم دانلود سرویس شما و رایگان بودن و نا محدود بودن آن در ساعات شب، ضریب به اشتراک گذاری سرویس¬های شاتل و به همین ترتیب قیمت سرویس¬ها به مراتب مناسب¬تر از الزامات سازمان محترم تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی¬ست.
از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم. بی¬گمان، حضور مشتریانی همچون شما در خانواده¬ی شاتل، فرصتی مغتنم برای ماست.
خیلی واضح گفته:13: :نقل قول:
بی گمان، حضور مشتریانی همچون شما در خانواده ی شاتل، فرصتی مغتنم برای ماست.
آهان پس منظورش این بوده :31:نقل قول:
که من که این ماه که مجبور شدم 4 گیگ اضافه تر بخرم و کلا نزدیک 40 تومن به این ها سود بدم (البته شاید بیشتر هم بشه چون هنوز تا آخر دوره 10-13 روز دیگه مونده) وشب ها هم کلا بی خیال دانلود رایگان بشم فرصتی مغتنم براشون هستم :31:
عجب.
کلا مثل اینکه دلشون نمیخواد کسی بره طرف سرویس های نامحدود.
یاد اون روز ها به خیر که با 4 گیگ 30 را میگذراندیم(البته الان کاربرد من از نت به اندازه همان روز ها هست اما مصرف خیلی بالا رفته).
حداقل قبلا شب ها 1 گیگ دانلود داشتیم اما الان صفحه هم ساعت 1 به بعد باز نمی کنه چه برسه با دانلود.
دیگه وقت کوچ کردنه.(البته تا الان هم یکم دیر شده)
نقل قول:
به نقل از دوست عزیز بنده در یکیISP شیراز
راستش جواد جان طبق طعرفه ای که به ما دادند قرار بر این شده که هیچ شرکتی اینترنت رو با حجم دانلود ارائه نده!!
مثلآ 256 KB با ماهی 7 GB دانلود
یا 512 KB با ماهی 6 GB دانلود!
قرار بر این شده که تمام سرویس های زیر
64 128 256 446 512 768 1024 1535 و 2048 با دانلود نامحدود ارائه بشه اما تمامی سرویس ها حداکثر سرعت دانلود بر روی 3 KB فیکس و بسته بشه که
هیچ کاربری ADSL بیشتر از 3 KB بر ثانیه دانلود نکنه!
البته به احتمال 70 % ای طرح منتفی هست!
چون سرویس 1024 طبق تعرفه های پیشنهادی به 73 هزار تومن رسیده!!
که این یکم مورد قبول نیست!
با تشکر
پارس آنلاین بچه ها گرفتن شما نشستی اینجا میگی منتفیه
الان فقط شاتل هست که نا محدود با نرخ مصوب نمیده؟
دوست عزیز اگه لینک سایتنقل قول:رفته باشی و خونده باشی میبینی که نوشته "اپراتورها براي ارائه اين خدمات مطابق مصوبه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مجاز به اشتراك سرويس با نرخ حداكثر 1 به 10 مي باشند. "کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=4de0f201-747e-48ac-807f-6e9616d24805&WebPartID=3f210037-707e-451c-bfd7-5ac582dd5a03&CategoryID=95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7
پایین تر هم ذکر کرده سرعت دانلود را :
128 اشتراک 1به10 که همه isp ها هم همینکارو میکنن سرعت دانلودت اونوقت میشه : حداقل سرعت
دانلود 1.6 KBps
سلام خدمت همه گی
من eco 128 دارم ولی سرعت دانلودم شب و روز 60 تا 80 می چرخه
ولی هر وقت با وی پی ... یا .... شکن میرم سرعتم به 1.5 میرسه اونم تازه به بدبختی
اشکال از شاتل یا منطقمه یا شب دانلود کردنه
لطفا راهنمایی کنید
من که تا آخر این هفته اگه تعرفه هارو گذاشت که هیچی اگه نذاشت میرم پارس و چند نفر هم با خودم میبرم :27::27:
این قانون جدید نیست قدیمیه . تا همین الان تو شاتل اجرا میشده . فقط برای تاکید گفتن تا یک موقع بالاتر نبرن.نقل قول:
رفته باشی و خونده باشی میبینی که نوشته "اپراتورها براي ارائه اين خدمات مطابق مصوبه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مجاز به اشتراك سرويس با نرخ حداكثر 1 به 10 مي باشند. "
نقل قول:
همه همینو میگن اخر هیچکسم نمیره تا اخر هفته که هیچی تا اخره سالم این کارو نمیکنه اگرم بکنه سرعت دانلود اخراخرش میشه10 دیگه بترکونه میشه 15 که میتونستی تو همین مدت بری از مخابرات بگیری
ببخشید ولی گویا دوستان خیلی دل خوش هستن ! اخه سازمان تنظیم مقررات فکر کردید به فکر من و شماس ؟ با این طرح جدید می خوان کیفیت اینترنت رو از این هم که هست بد تر کنن ! شما فکر کردین الان 2 mb نامحدود میدن 80 تومن شما ام ماهی 400 گیگ دانلود میکنید؟ خیر دوستان قرار سرویس ها انقدر کیفیتشون بیاد پایین که دانلود کردن ارزو بشه
تو این 2 تا تاپیک زیر دوستان به شدت تمام زوایای این طرح رو بررسی کردن و چند هفته هست دارن میزنن تو سرو کله هم دیگهنقل قول:
لطفا تو تاپیک شاتل دوباره بحث ها رو از اول شروع نکنین و به 2 تاپیک زیر برید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510097
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512397
اینکه اخرش به فحش خواهر مادر رسیده!!!
تا اجرایی نشه نمیشه فهمید توی مغز پوسیدشون چی میگذره
اقا سرعت آرت 1 من دوباره اومد روی 60 ! به خدا شاتل دست شیطون از پشت بسته ! با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم گفتم اگه تعرفه هارو تا آخر هفته نزارید خودم + 3-4 تا از دوستام از شاتل میریم ! حالا سرعتم شده 60 :20: دوستان آرت 1 لطفا اعلام وضعیت کنن ببینم فقط مال منو بردن بالا یا نه !
شاتل ...
ساعت 12:57 سرعت من رو محدود کردن روی 5 ! یعنی اینطور نیست که نوسان داشته باشه , قشنگ 5 هست :|
سرعت من از ساعت 12:58 روي 4
مشکل اینه که شاتل پول ماه قبلو گرفته و سرعت ها تازه کمم شده
یا باید قیمت رو پایین بیاره یا باید سرعت ها برگرده به قبل
باید دوستان هه با هم زنگ بزنیم به صورت که این وضعیتو درست کنه
وگرنه تعویض isp جز درد سر هزینه هیچ چیزی برامون نداره
نظر شما چیه؟
حـــرفـــــ آخـــــــــر :
با نت خداحافظی کنید .
واقـعا اونایی که فکر میکردن با نامحدود شدن همین کیفیت حفظ میشه ...
سرویس خونه ما فیکس بسته شده رو 3 - 6 کیلو ( وبگردیم ) دانلود که اصلا حرفشو نزن ، یعنی حداقل ضریب 128 رو دارن میدن ، با پشتیبان حرف میزنی میگه ترافیک بالاست سرعتتون همین میشه ( اشتراکیه دیگه ) سرویس پر سرعت میخوای اختصاصی بگیر تو ساعات پر ترافیک هم برسه به 16 کیلو ...
این زنگ زدن رو من بیست بار گفتم ، کسی گوش نمیده که ، الان که دارم دقت میکنم سرعتم 1 - 1.7 هست :5: ( اینترنت پر سرعت )
شما هم ساده هستیدنا ،مگه میشه سرعت نامحدود رو بکنن 3 کیلوبات ؟یعنی من که الان سرعت دانلودم 60 کیلوبایته شبها بین ساعت 3 و 8 قراره بشه 3 کیلوبایت؟ البته امشب که شد ولی حالا نمیدونم شب های دیگه هم قراره اینطوری بشه کسی خبری چیزی نداره؟
نه دوست عزیز،قرار نیست بین ساعت 3 شب تا 8 صبح سرعت 3 کیلوبایت بشه،قرار کل شبانه روز 3 کیلوبایت بشه.نقل قول:
من چي بگم كه هرچي بگم زور مدير اينجا پاك ميكنه!
از ديسشب ساعت 1 تا الان 8 صبح سرعت روي 2 كيلوبايت بود و از سر ساعت 8 رفت روي 68-70 ديشب يارو ميگفت ترافيك مركزتون بالاست! اينا فكر م كنند ملت.... هستند.
نه اینکه صددرصد ربطی به ترافیک نداره همیشه هم همین رو میگن اما ارتباطی به این موضوع ندارهنقل قول:
اخرین باری که این اتفاق واسه من افتاد فهمیدم دلیلش مخابرات بوده چون من نه محدود شدم و نه امکانش وجود داره که توی 2-3 شب تموم مردم بیان و شروع کنن به دانلود اما بلافاصله شب بعد سرعت به حداکثر برسه!
اگه بحث محدودیت نباشه ممکنه شما هم مثل من چوب مخابرات رو خورده باشی اینجا بلافاصله تا مخابرات درست شد مشکل من هم حل شد و الان شبا با سرعت 200-250 در هر ثانیه دانلود می کنم
اگه سرعت رو بخوان شبها برسونن 3 کیلوبایت بد نیست یه مدت برای خنده خوبه
سلام. شاتل ECO 128
سلام. من مهلت پرداختم تا سوم بوده . امروز که می خواستم برم تو سایت مای شاتل وقتی user و pass رو میزنم میگه در حال حاظر نمایش اطلاعات مقدور نمی باشد . در صورت تداوم با پشتیبانی تماس بگیرید . یا یه همچین چیزی.
به نظرتون به خاطر اینکه پول دوره رو ندادم این پیغام برام میاد یا مشکل از سایت خود شاتل هست ؟
نه دوست عزیز، ربطی به اون موضوع نداره.بعضی وقتا سایت قاط میزنه!نقل قول:
وقتی روزها هم 3 کیلوبایت بشه اشکمون هم درمیاد!نقل قول:
اینترنته داریم ؟؟!!!!!:13::13::19:
اکو 512 شاتل :2:
با پشتیبانی هم که صحبت میکنی میگه ربطی به شاتل نداره از مشکل از طرف دیتای مخابرات هست.هی مشکل را میندازن گردن هم دیگه :41:
شاتل
ترکید