آره سرعت ازاد بود تست هم ساعت 6 گرفتمنقل قول:
فردا دوباره تست میگیرم احتمال داره برای امروز موقتی بوده باشه
Printable View
آره سرعت ازاد بود تست هم ساعت 6 گرفتمنقل قول:
فردا دوباره تست میگیرم احتمال داره برای امروز موقتی بوده باشه
درسته همش یکی هست اما منظور قیمت و ارائه سرویس هم هست یه نگاه به سرویس های شرکت های دیگه بندازید الان قیمت های پایینتری و ویژه ای میذارن که بصرفه تره.نقل قول:
برای منم محدود بود اما ممکنه برای هر منطقه چون تغییراتی انجام میگیره برای تامین پهنای باند از دیگر جاها موقتی گاهی اعمال نشه که بعد از چند روز محدودیت دوباره برمیگرده.نقل قول:
نکته: حتی اگرم محدودیت نباشه من هر روزی حدود 1 گیگ دانلود دارم حتی اگرم محدود باشه میتونم اون یک گیگ رو بگیرم اما ناراحتیم اینه که باید توی چند ساعت اون دانلود رو بکنم به نظرم اگه همین 265 گیگ رو اگه براش محاسبه میذاشتن و دانلود هم با سرعت بالا بهتر بود تا محدود بشه سرعت اما محاسبه نشه.
نکته رو خیلی خوب گفتی من حتی حاضرم اصلا از حجم اصلیم کم بشه ولی سرعت اینطوری افتضاح نشه آخه سه نفر میان از نت استفاده میکنن واقعا باید بوسید گذاشت کنارنقل قول:
اونایی که دانلود زیاد دارن باید اونارو محدود کنن نه مایی که تو اون ساعات بیشتر از 1 گیگ دانلود نکردیم من خودم نهایتا روزی یدونه فیلم متوسط یک گیگ دانلود کنم میخام سریع دانلود شه نه اینکه 2 ساعت بزاری لپتاپ روشن بمونه خودتو و اعضای خانوادت هم بگی از نت استفاده نکنن من میخام دانلود کنم از این مسخره تر هم داریم مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خط کاربرا همینجوری از لحاظ کیفیت محدوده اینا میان محدودتر میکنن آخه تو اینترنت خونه خودتم اینطوری سرعت میدی؟؟؟؟ 150 کیلو؟؟؟ آدم از خودش خجالت میکشه واقعا
در مورد دانلود اصلا لزومی نداره از این آسیاتک الدنگ استفاده کنیم اون ایرانسل هست دیگه 900 تومن میدی 20 گیگ میگیری 32 نفر هم همزمان استفاده کنن سرعت کم نمیاد :n27:
تایم رایگان 11 دقیقه اول سرعت بالاس بعدش محدود می شهنقل قول:
تا 4:11 سرعت ازاده
در اینکه شما از عوامل شرکت هستید که شکی نیست منم صحبتی با شما ندارمنقل قول:
قضاوت هم با دوستان حالا باز بیشتر پولتونو دور بریزید تا گیگ باکسها 4 برابر و کیفیت به قول خود ایشون آشغالتر بشه
من با شرکتی که ملاک سرعت دانلودش از میهن دانلوده هیچ کاری ندارم شماها دوست دارید برید بگیرید/رای بدید
خبری شده؟؟ جناب مدیر عامل حیله گر جوابی ندادند؟؟؟نقل قول:
بهش بگین اگه قراره برای بعضیا سرعت درست بشه و بین کاربراتون فرق بزارین اصلا جمع کنین هویج بکارین نامردا :V22:
نقل قول:اصلا نمیشه این چراها رو کلی بکار برد چون جواب زیاد داره گاها بحث اصرار نیست بحث اجبار هست ، حقیقت رو همه میدونیم که انتخاب اکثر ما بین بد و بدتر هستنقل قول:
وقتی کسی مثل من توی اون منطقه که سرویس دهی ISP ها و اپراتور های تلفن همراه فاجعست ، ناچارا مجبور به استفاده از این ISP میشه
نت شما هم قاط زده؟؟؟
ساعت 4:25 دقیقه سرعت محدود نیست ... :n19:
خط رو 6 مگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره مشکل حل شد
بنده خدا مدیرعامل ، پیگیری کردنقل قول:
بگه اعمال محدودیت ازصبانت به اسیا تک سرایت کرده بود سرهمین محدودیت ازدست صبانت فرارکردم البته اخریا زد حذف کرد شبانه رو درچه بود1به3 میدادکلن الان پارس انلاین اومدم عالی سرعتت دانلودرو 6مگ چندمیدهنقل قول:
دستش درد نکنه ولی در شان این شرکت نیست بیاد سرعت 150 کیلو تحویل مشتری بده :n27:نقل قول:
اگه نمیتونه اون 260 گیگو حساب کنه مشکل خودشه نباید سرعتو محدود کنه
علاوه بر مشکل پهنای باند ؛ پینگ شون هم به سرور های اروپایی خیلی بالاست.
هرکی داره و بازی میکنه شاکیه , حتا سرور های داخل ایران ! :n04:
من که خونه رو تحویل گرفتم دوتا خطش رو آسیاتک بود یکی هم مخابرات ، یعنی داغون بودن ها به معنی واقعی .... رفتم پارس آنلاین گرفتم دو ساله مشترکشونم تا حالا نشده مشکلی پیش بیاد و زنگ بزنم پشتیبانی واسم ردیفش نکنن
البته آسیاتک و مخابرات از باقیه ارزون ترن.
سلام خدمت دوستان عزیز . من یه مشکلی برام پیش اومده راهنمایی می خواستم
من تقریبا از دو روز پیش لینک و اینترنت adsL من مدام پرش داره . با 1544 که صحبت کردم چرتو پرت می گن واقعا حیف نون.
هر وقت سرعت رو رو 2MG قفل می کنن مشکل پرش درست می شه. اما سرعت رو رو 10MG که می زارن باز پرش شروع می شه. حتی سرعت 6MG رو هم تست کردم اما باز شروع به پرش می کنه اما با بازه زمانی بشتر.
آیا کسی از دوستان این مشکلو داشته؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
1544 که هی می گه مشکل از خط خونه هست. آخه مگه میشه 5 ماه با سرعت 10 MG کار کنه یهو تو 2 روز خراب بشه؟
قبلا از ISP دیگه استفاده می کردم همین مشکلو داشتم(داتک) اما می گفتن کیفیت خطط ساپورت نمی کنه و سرعت رو می آوردن پایین. اما وقتی اسیا تک رو گرفتم دیگه همچنین مشکلی نداشتم حتی تا 16MG اما یه دوروزی هست دوباره شروع شده.
البته رو 2MG هم پرش داره اما هر نیم ساعتی یک بار.
اول از همه اسپلیتر رو به تلفن وصل کنین و مودمو بدون اسپلیتر به یه پریز دیگه وصل کنین.نقل قول:
مشکل میتونه از دو جا باشه یا سیم کشی خونتون مشکل داره و باعث ایجاد نویز میشه یا سیم کشی و تجهیزات مرکز مخابراتی تا درب منزل مشکل داره
مودم رو از سر خط وصل کنین (سیم کشی منزل رو قطع کنین حتما و مستقیم به مودم وصل کنین) اگه مشکل حل شد یعنی سیم کشی خونه مشکل داره اگه نشد بگین کارشناس بیاد نگاه کنه مشکل از خودشونه
اگه مودم دیگه ای دارین تست کنین یا مودمو بزارین رو حالت بریج و ببینین مشکل حل میشه یا نه تا مطمعن بشین مشکل از مودم نیست
شب زنگ بزنین به یه کارشناس فهمیده بهش بگین پورت رو عوض کنن منم مشکلم همین بود نویز و کاهش کیفیت و کم شدن سرعت تک کانکشن شکایت کردم 195 مجبور شدن از مرکز مخابراتی دستکاری کنن و الآن مشکلم کاملا حل شده یه جورایی فهمیدم اگه بخان دستشون بازه خیلی کارا میتونن انجام بدن
دقیقا همینه کلا پینگشون تعریفی نداره پینگ ایرانسلو آدم میبینه گوگل زیر 100 ولی آسیاتک نشد از 150 پایین بیاد همش حدودای 200 هستنقل قول:
پارس هم داریم رو خط دیگه کلا کیفیت پارس قابل مقایسه نیست با آسیاتک و ... بی کیفیت ترین isp که تجربه کردم همین آسیاتکه ولی به خاطر بعضی سرویسای فریبنده مجبوریم تحملش کنیم نمونش همین عصرانه و صبحانه و ...
چشم بهم میزنی عمر میگذره ها
صبحانه اسیاتک یکساله تموم شد
این اواخر قطعی دارم؛ دیگه مث سابقم ارزون نیس؛ دیگه حجم عم رو هم چک نمیکنم بس که حجم خوری میشه و حوصله ندارم
آیاسپی ارزون با کیفیت قابل قبول چی هست الان دوستان؛ طرحی چیزی باشه که چه بهتر
زیاد اهل دانلود نیستم, ولی شبانه محدود مث مخابرات بار روانی رو آدم ایجاد میکنه
طرح هفت سین مخابرات هست مدت تعهد 18 ماه که 12 گیگ در ماه 12 هزار تومان . از ساعت 2 تا 6 صبح هم 32 گیگ هر ماه میده.نقل قول:
بشخصه مخابرات خط دومم هست همین طرح هفت سین و روی 16 مگا بیت خطم رو بستن البته با تماسی که گرفتم و حتی اون 32 گیگ هر ماه رایگانشم از ساعت 2 تا 6 بدون محدودیت سرعت هست با اخرین سرعت ممکنه دانلود میکنه که 1.6 مگ بر ثانیه هست و حتی بیشتر در بعضی اوقات.
تشکرنقل قول:
ارزون بودن که ارزونه
شبانه اش کمه فقط
و اینکه 12 گیگ ات تو هر ماه تموم شه (که میشه) باید حجم بخری؛ نمیشه پیش خور کرد؟
شبانه نامحدود داریم جایی؟
حجم تخفیف دار میذارن تو مناسبت ها؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
نقل قول:
دیگه دور از انصافه که 12 تومن بدی و بیشتر از این توقع داشته باشی هر ماه با 12 تومن 12 + 32 گیگ داری استفاده میکنی. شما یک شرکت پیدا کن همچین سرویسی رو بده اصلا نیست.
مسلما اگه شما بیش از 50 گیگ دانلود داری و استفاده داری در ماه باید پول خوبی هم خرج کنی که با دادن پول خوب و بالای 70 تا 100 تومن توی همین اسیاتک سرویس هایی میتونی بگیری که دانلود رایگان توی ساعت های رایگان دارند سرویس های شهاب و بالاتر.
جواب سوال هاتون
بله بعد از استفاده 12 گیگ میتونید حجم اضافه بخرید هر ماه 12 گیگ نمیشه زودتر مصرف کرد از ماه های بعد رو.
هر ماه بیستم 12 گیگ این ماه سوخت میشه و 12 گیگ ماه بعد فعال میشه
شبانه نامحدود هم هست اگر پول خوبی بدید مشابه اسیاتک که سرویس داره اما قیمت هاش بالاست
بدون مناسب های خاص . حجم های زمان دار میخرید 30 گیگ مهلت 30 روز قیمت 36 هزار تومن .
سلام میخوام سرویس محدود 4 گیگی شهاب بگیرم که شبانه رایگان داره.چندسوال- ممنون:
1) سرعت 16 که میگن ینی 2مگابایت تو ثانیه واقعا میذاره دانلود کنیم !؟
2)تو ساعات شبانه رایگان سرعت ثابتش چنده ؟
3)اگه هر شب دانلود داشته باشیم سرعت اینترنت رو میارن پایین آیا ؟
4)وضعیت تلگرام و اینستا و ... و قندشکن ها و تورنت چطوره تو اسیا تک ؟
5)گیگ باکس اگه 3 تا 15 تایی بگیرم حدودا ماهی 80 تومن می افته . ینی 45 گیگ 80 تومن در حالی که های وب 70 گیگ رو یک ماهه میده 52 تومن. به نظرتون مهم ترین تفاوت این سرویس با های وب چیه و آیا ارزش داره ؟
من امروز با اقتدار شاتل رو فسخ کردم:n02:
دوستان دیگه خسته شدم میخوام سرویسم رو جمع کنم برای جمع اوری سریع خط که مثلا یه روزه جمع کنند چیکار کنم به نظرتون ؟
من چند روزیه یه دفعه کلا نت قطاع میشه ( کانکت هستما ولی کلا دیتا نداره) بعد از یکی دو دقیقه وصل میشه
بعصی مواقع هر ده دقیقه این اتفاق میفته
معلوم نیست باز دارن چکار می کنن
شما این مشکل رو ندارین؟
من مشکلی نداشتم این چند روز هم به طرز عجیبی پینگ خوب شده :n36:نقل قول:
گیگ باکس 15 گیگ رو چرا زدن پوکوندن؟؟؟؟؟
مگه قرار نبود تا آخر اردیبهشت 20 درصد تخفیف بدن برای خرید حجم 100 گیگ؟؟؟؟؟؟ کو کجاست؟؟ به قول بعضیا به دوربین نگاه میکنن دروغ میگن :n36:
منم می خواستم 100 گیگی رو امروز بخرم که دیدم بر داشتنشنقل قول:
روی قولی و وعده ای که دادن نموندن :n34:
نمردیم و معنی تا اخر ماه رو فهمیدیم
پشتیبانی هم اصلا جواب نمی دن:n34:
گیگ باکس 15 گیگ و تخفیف 20 درصدی حجم رو برگردوندن کسی میخاد استفاده کنه تا دوباره برنداشتن
فقط اون شهاب قیمت بالا بدردت میخوره، بقیه کشکنقل قول:
دوستان این تخفیف 20 درصدی هنوز هست ؟! من زمان سرویسم تموم شده نمیتونم ببینم .
نقل قول:
سلام
تجربه من میگه هر شرکتی خوب و بد داره. اما قاعده کلی برای همه شون یکسانه. سرعت بستگی به شهر و منطقه داره
من چند سال قبل پارس آنلاین داشتم. همه چه عالی فقط شرکت تصمیم گرفت شبانه رو نیم بها کنه و من فسخ کردم
الان هم آسیا تک دارم و هم شاتل. اول آسیا تک داشتم که راضی بودم اما 7 ماه اخیر چندین بار در طول ماه مجبور میشدم حجم اضافه بخرم. دانلود شبانه ( ساعات رایگانش 6 تا 10 صبحه !! ) راضی بودم. یعنی روزی 2.5 گیگ میتونستم دانلود کنم. مشکل من با آسیا تک فقط و فقط حجم زیادی بود که ازم کم میشد
الان شاتل هم دارم . البته سرویس art5 که سرعت دانلود بین 150 تا 250 در نوسان است. این سرویس هم که نا محدود هست. در یک ماه نزدیک 20 گیگ مصرف داشتم که کاهش سرعت نداشته و مقدار حجم مصرفی رو درست نوشته. البته ماه اول هست و باید مثل بقیه چند وقت بگذره تا از محدودیت و اینا مطلع بشم. فعلا که اوضاع خوبه
توصیه من به شما اینه که مقدار مصرفتون رو توی آسیا تک کنترل کنید تا مجبور به خرید حجم اضافه نشید. چون گزارش مصرفی هم که سایت آسیا تک میزنه بی نهایت ناقصه. گزارش روزانه نداره. یک فهته اگه مودم قطع نشه . توی مصرف فقط جمع مقدار یک هفته رو مینویسه و خبری از گزارش مصرف روزانه و ساعتی نیست و طبیعتا شما نمیتونید به پروردگار و 195 پناه ببرید !!
من استان کرمان شهرستان رفسنجان هستم
من دیروز ثبت کردم 100 گیگ 144 تومن احتمال زیاد هستنقل قول:
100 گیگ نگیرین 80 گیگ الان 88 تومن هست
✱طرح های جدید تمدید و ثبت نام تا پایان خرداد
◀️ ۱۰ گیگ| ۶ ماهه » ۱۸,۰۰۰ تومان
◀️ ۶ گیگ| ۱۲ ماهه» ۱۹,۰۰۰
◀️ ۲۰ گیگ| ۱۲ ماهه» ۳۶,۵۰۰
◀️ ۴۰ گیگ| ۲۴ ماهه» ۷۳,۰۰۰
◀️ ۶۰ گیگ| ۱۸ ماهه» ۹۵,۰۰۰
◀️۱۱۰ گیگ| ۲۴ ماهه» ۱۵۳,۰۰۰
مالیات ، رانژه و نصب افزوده می گردد
خدا خیرت بده دمت گرم :n02:نقل قول:
دو تا گرفتم جمعا 160 گیگ 175 تومن کنار عصرانه میچسبه با چایی :n31:
کلا با گیگی 1000 میشه کنار اومد بیشتر نه البته به شرط وجود ساعات رایگان :n05:
گرونه خیلی گرونه به جای مودم شبانه داشت خوب بود واسه تمدیدنقل قول:
دوستان کسی سرویس نامحدود اسیا تک داره؟
از چه حجمی به بعد share میشید؟ سرعت و پینگ چطور هست؟
الان شاتل هستم
طرح برنزی بعد از 500 مگ در روزنقل قول:
طرح نقره ایی بعد از 1.2 گیگ در روز
طرح طلایی بعد از 6 گیگ در روز
کلا نامحدود نگیری بهتره
خدا رو شکر از شر اسیاتک راحت شدم و اومدم رو مخابرات :n02:
دوستان وضعیت پینگ آسیاتک برای بازی آنلاین چطوره؟
خیلی گیگ باکسا وسوسه کنندن