با 3036 تماس بگیر بهشون بگو زیاد کم میکنه اگر چرت و پرت گفت الان دیگه بهترین موقعیته که ازشون شکایت کنی.من اگه جات بودم درنگ نمیکردم .حتما پیگیر شو نزار حقت رو بخورن.نقل قول:
Printable View
با 3036 تماس بگیر بهشون بگو زیاد کم میکنه اگر چرت و پرت گفت الان دیگه بهترین موقعیته که ازشون شکایت کنی.من اگه جات بودم درنگ نمیکردم .حتما پیگیر شو نزار حقت رو بخورن.نقل قول:
بابا رفتم اونجا داد و بیداد کردم اما چه فایده سه تا منشی گذاشتن اونجا فقط چرت و پرت تحویلت میدن عین خیالشون هم نیست فقط هم من نبودم چند نفر دیگه اونجا بود که شکایت داشتننقل قول:
درود به این غیرت :-Dنقل قول:
رفتی دهنشون رو سرویس کنی، مورد عنایت قرار نگرفتی؟ (بعبارتی گـ...زمحل شدن :-D )
وضعیت من همچنان خوبه :-D
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
:n21::n21::n21::n21::n21::n21:یه پشتیبانی داشت که گوشیو بلند میکرد که الان همون پشتیبانی هم پرید(نبودنش بهتر از اینه که گوشیو بلند کنه و جوابتو بده)دیگه خودشونو راحت کردن:n21::n21::n21::n21::n21::n21:
دوستان دو سه روزه من SNR خطم اوفت شدیدی پیدا کرده
و همینطور Line Attenuation خطم افزایش داشته و سرعت پیج باز کردن و پینگم هم زیاد شده.
شما هم همین مشکل و دارید یا فقط من این مشکل و دارم ؟
مگه فرقی میکنه بود و نبودش انصافاََ > به نظر منم نبودش بهتر از بودنشه ، حداقل اعصابت راحتِ ، چرندیات یارو رو نمیشنوی.نقل قول:
2-3 ساعت پیش زنگ زدم خانمی بود اندازه بچه 10 ساله بارش نبود کلا بیخیال شدم ، شنبه صبح میرم تبدیل میکنم از 1 مگ نامحدود به 128 /:sq_19:
ماهی 40 تومنم حرومشون باشه.:sq_10:
من تو این دو تا سایت شکایت کردم ، یکی از دوستان میگفت نتیجه گرفته . گرچه بعید میدونم ، دست همشون تو یه کاسست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش از چه سایتی لینک مستقیم اینو که داری دانلود میکنی میگیری منم میخوام :n02:نقل قول:
لینکش رو از یو تیو p برداشتمنقل قول:
سایت فایل گیر هم لینک رو مستقیم کردم.
بفرما لینکش تا 6 روز آپ هستش:
[احسنت به نکته ظریفی اشاره کردینقل قول: