مخابرات منطقه گفته برای نصب خودمان کارشناس می فرستیم ! و خود کارشناسمان مودم می آورد و آموزشش را هم می دهد.نقل قول:
دنبال این هستم بدانم اگر مخابرات مودم خوبی ارائه نمی کند خودم تهیه کنم .
از راهنمایی شما ممنونم
Printable View
مخابرات منطقه گفته برای نصب خودمان کارشناس می فرستیم ! و خود کارشناسمان مودم می آورد و آموزشش را هم می دهد.نقل قول:
دنبال این هستم بدانم اگر مخابرات مودم خوبی ارائه نمی کند خودم تهیه کنم .
از راهنمایی شما ممنونم
سلام .کسی از درخواست اینترنتی برای افزایش پهنای باند استفاده کرده ؟ نیاز به مراجعه حضوری نداره؟
منظورتون از خوب بودن چیه؟نقل قول:
اکثر مودم ها تو یک رنج قیمت امکانات یکسانی دارن
حالا می مونه بحثه قیمت که از کجا بگیری
مخابرات هاوایی میدهنقل قول:
یعنی قبلا که هاوایی میداد سی دی های آموزشیشم هاوایی پیشنهاد داده و از اون آموزش گذاشته
در مورد کیفیت ایناش منم اطلاعاتی ندارم
اما بهتره خودت تهیه بکنی و از مارکای شناخته شده مثل همین d-link . tp-link . asus . linksys استفاده بکنی. ارزونتر نسبت به کارایی همون d-link . tp-link دوستان گفتن
سلام.. ۵۱۲ مخآبرات دارم ولی سرعت در حد لاک پشت قبلا ایجا یکی از بچه ها IP دستی داده بود که سرعتش خوب شده بود ، IP روون و پر سرعت را میخواستم ممنون
من بهمن گرفتم ۱هفته ای وصل شد الانم اگه پورت داشته باشه همینقدر طول میکشه.نقل قول:
دوست عزیز پر سرعت کم سرعت نداره، آب از جای دیگه ای قطع هست.نقل قول:
ولی روال در شبکه برای ست کردن DNS این گونه هست که توصیه میشه شما از یک DNS خارجی و یک DNS ایرانی رو با هم دیگر استفاده کنید.
DNS های خودت رو این گونه ست کن :
DNS 1
8.8.8.8
DNS 2
217.218.127.127
خط نویز نداره مطمئنم چون غفط به نت وصله از تلفن استفاده نمیشه .نقل قول:
حالا باید چکاری انجام بدم ؟
بعضی از دوستان از سرعت خوب خودشان صحبت می کنند . در ضمن از آشنایان و همسایکان هم می شنوم سرعت خوبه .
اما تعدادی دیگر از سرعت لاک پشتی صحبت می کنند و می گویند سرعت افتضاح است !
واقعا چه خبر است ؟
اگر مشکل سراسری است پس چرا تعدادی راضی و تعدادی ناراضی !
دوستی را می شناسم که در همین هفته گذشته فقط چند صد گیگابایت دانلود کرده است !
و دوستی دیگر می گوید یک سایت را هم نمی تواند باز کند ؟!
این تناقض یعنی چه ؟؟
این تناقض یعنی این که ما تو ایران زندگی میکنیم:n09: