[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون که بدتر ميشد :دی
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون که بدتر ميشد :دی
چه خجالتی هستی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک سوال : قضیه ی بحرین و ایران چیه ؟ ( من الان TV رو روشن کردم اخبار نداره برا همین از فرصت سو استفاده میکنم و از یو می پرسم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا درسته که ایران به بحرین حمله کرده ؟ ( به این میګن یک کلاغ صد کلاغ )
باسلام...
اهل بازی کردن پشت کامپیوتر هستی؟؟
کدومو بیشتر دوس داری؟
تاریکی یا روشنی؟
شب یا روز؟
تنهایی یا اجتماع؟
سفید یا سیاه؟
نظرت درباره سرکار گذاشتن دیگران چیه؟
نظرت درباره سیاوش قمیشی چیه ؟ اگه گوش میدی بهترین آهنگش چیه به نظرت؟
کوروش یغمایی چی؟
فعلا...ممنون از وقتی که میذاری...
سلام امیر جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خبر
یه سوال کوچیک تا بعدا خدمت برسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت رو میخوام درباره این عکس بدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا
قربانت
محمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر نا خجالتي j0l6
چه خجالتی هستی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي ذوق اون نشان متانته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال : قضیه ی بحرین و ایران چیه ؟ ( من الان TV رو روشن کردم اخبار نداره برا همین از فرصت سو استفاده میکنم و از یو می پرسم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا درسته که ایران به بحرین حمله کرده ؟ ( به این میګن یک کلاغ صد کلاغ )
بحرين مثل تايوان هستش که بايد به آغوش کشور اصليش ايران بر گرده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tc
برادر hamid_hitman47
باسلام...
سلام
اهل بازی کردن پشت کامپیوتر هستی؟؟
نه بازي(game) نميکنم ... البته بازياي تحت شبکه نت رو اگه استراتژيک باشه گه گاه ميکنم ...
کدومو بیشتر دوس داری؟
تاریکی یا روشنی؟
روشني خب بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب یا روز؟
روز
تنهایی یا اجتماع؟
اجتماع
سفید یا سیاه؟
سفيد
نظرت درباره سرکار گذاشتن دیگران چیه؟
اگه برا شوخي باشه + طرف جنبه داشته باشه + شوخي عشايري نباشه + از حدش نگذره > موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت درباره سیاوش قمیشی چیه ؟ اگه گوش میدی بهترین آهنگش چیه به نظرت؟
آهنگ خاصي مد نظرم نيست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوروش یغمایی چی؟
همون بالايي ... من معمولا آهنگ فله اي گوش ميدم جز چند نفري که دوسشون دارم ...
فعلا...ممنون از وقتی که میذاری...
خواهش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر سنتي دوست mohammad99
سلام امیر جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مرد بزرگ
چه خبر
سلامتي آقا ( حرف سياسي که نگفتتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یه سوال کوچیک تا بعدا خدمت برسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت رو میخوام درباره این عکس بدونم
(براي کند نشدن صفحه عکس حذف شد ؛ با تشکر مافيا :دی)
اين بي عرضگي ما رو نشون ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا ما هيچي از رستم به ارث نبريم ...هييي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا
قربانت
tc azizam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart جان سلام .
1 - چه گوشی داری ؟
2 - سیم کارتت چیه ؟
3 - دعوا می کنی یا نه ؟
4 - آخرین باری که کسی زدی کی بود و چرا ؟
بابا این همش کتک میخورهنقل قول:
از این عرضه ها نداره
(عرضه فکر کنم اینجوریه ):31:
برادر maxnet و به ادعاي خودش > hojjat_game_carbon
سلام
منو ميشناسي
سلام ؛ يادمه يک اسپمر بودي :دی
كه به عاقبت چند نفر مبطلا شدم (درست گفتم)!
ها بگذريم
دوست داري به عاقبت من دچار شي؟؟
من اگه ميخواستم اسپم کنم که نميومدم متفرقه ؛ بهدش هم مثلا شد پستام 1+ تعداد زيادي صفر ؛ بعدش چي ميشه
چطوري؟
ممنون
چقدر پيسيرو دوست داري؟
خوبه ؛ باعث شده يکم از بيرون کنده بشم ...
اگه الان بيام بنت كنم چه احساسي داري؟؟ (اميدوارم احساسمنو نداشته باشي) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احساس ميکنم که بعدش بايد برم ريشامو بزنم :دی
اگه ادمين سايت بودي الان منو بن ميكردي؟؟
نه چون ضرري در بودنت نميديدم + بشرط اينکه به اخطارها توجه کني و دل اون ادمين رو نشکني
بابا ادمين گنا داره ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داري من برگردم
بلند گوي القاعده :دی
باي
tc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------
الان که نگاه کردم ديدم انگار توي اين پست خودمم سوال پرسيدم :دی ، يهني نميدونم چي شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]